Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο «νόμος της ζούγκλας» στην Τρίπολη, το χαμόγελο του Μίνου και το ξεφούσκωμα του Αστέρα!

Ο «νόμος της ζούγκλας» στην Τρίπολη, το χαμόγελο του Μίνου και το ξεφούσκωμα του Αστέρα!

- Από τον Αστέρα περιμέναμε το κύπελλο στην Τρίπολη αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα το φέρει ο Παναρκαδικός! Και αυτό κύπελλο Ελλάδας θα είναι φίλοι μου.

- Στο γήπεδο του Ταύρου ο Παναρκαδικός έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα και πέρασε στην τετράδα του θεσμού νικώντας με 2-1 τον Επαμεινώνδα Λεύκτρων. Μπράβο ρε Παναρκαδικάρα.

- Τέτοιο ξαφνικό ...ξεφούσκωμα από τον Αστέρα κανένας δεν το περίμενε. Μετά τον τελικό βλέπουμε μια άλλη ομάδα στο γήπεδο. Γιατί έτσι ρε Σάκη?

- Δεν είμαστε άδικοι με την ομάδα αλλά έχουμε γίνει απαιτητικοί αφού ξέρουμε ότι οι δυνατότητές της είναι μεγάλες. Με τις τελευταίες εμφανίσεις τους οι ποδοσφαιριστές αδικούν τον εαυτό τους. Κρίμα.

- Από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος ανακοινώθηκε ότι 26 παραλίες της Αρκαδίας έχουν καθαρά νερά. Με τί λεφτά όμως θα πάει ο κόσμος για μπάνιο?

- Τώρα που η θάλασσα έγινε ...γιαούρτι, εμείς δεν έχουμε κουτάλια. Δυστυχώς κύριοι ...επτωχεύσαμεν! ( ή τα κάναμε θάλασσα )

- Μας το ξαναείπε ο Μαρνέρης για να το εμπεδώσουμε! Δεν θα ξαναβάλει για Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας. Καλά ρε Γιάννη το ακούσαμε, γιατί επαναλαμβάνεσαι?

- Τον "Οδυσσεβάχ" ανεβάζουν οι δάσκαλοι της Τρίπολης σε θεατρική παράσταση! Τί να θέλουν να μας πουν - αυτή τη φορά -  οι ηθοποιοί - δάσκαλοι με το έργο τους? Θα το δούμε επί σκηνής.

- Κλείνουν τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ σε Τρόπαια και Άστρος και οι υπάλληλοι ...ψάχνονται! Βλέπω να ανηφορίζει πολύς κόσμος για Τρίπολη εκτός και αν λειτουργήσουν σε αυτές τις περιοχές τοπικά γραφεία του ιδρύματος. Ας το ελπίσουμε και κυρίως ας το ...πιέσουμε!

- Καλά πάμε, οι 6 στους 10 νέους στην Πελοπόννησο είναι άνεργοι! Σε λίγο οι 11 στους 10 θα είναι άνεργοι στον τόπο μας. Είμαστε μπροστά από το γκρεμό, ας κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα εμπρός!

- Βγήκανε τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα ανέργων κάτω των 29 ετών που θα δώσει ανάσα σε χιλιάδες νέους. Για τους πάνω από τα 29 δεν υπάρχει ανάσα?

- 50 χρόνια πέρασαν από το θάνατο του  συμπατριώτη μας αγωνιστή της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη. Η πορεία από την Κερασίτσα στην Τρίπολη θα γίνει φέτος την Κυριακή 26/5/13. Δέκα χλμ γεμάτα ειρήνη και ...λακκούβες!

- Με χαμόγελα έφυγε αυτή την φορά από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚτζής δημοσιογράφος Γιώργος Μίνος. Είχε καιρό να μας σκάσει χαμόγελα ο τύπος. Μέχρι χθες πάντως άκουγε Τρίπολη και ...έτρεχε.

- Πόλεμος μεταξύ επιχειρηματιών καφέ έχει ξεσπάσει στην Τρίπολη. Οι μεταξύ τους καταγγελίες στις δημόσιες υπηρεσίες πάνε κι έρχονται. Ο νόμος της ζούγκλας θα ισχύσει και πάλι στην πόλη μας?

- ΤΕΛΟΣ: Τούμπα θύμιζε προχθές το γήπεδο του Κολοκοτρώνη! Όχι στις κερκίδες αλλά στον αγωνιστικό χώρο. Πολλοί λένε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε μεγάλη μπάλα, εμείς λέμε ότι ο Αστέρας δεν μπήκε καθόλου στο γήπεδο. Διαλέγετε και παίρνετε. ( για την ιστορία 1 - 2 και το σεντόνι πέταξε ). Καληνύχτα σας...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...