Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι .. επιταγές ανεργίας, η γκρίνια σε επιχειρηματικά σχήματα και ο χαμός στο νοσοκομείο!

Οι .. επιταγές ανεργίας, η γκρίνια σε επιχειρηματικά σχήματα και ο χαμός στο νοσοκομείο!

- Eπιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας πήραν δεκάδες νέοι κάτω των 29 ετών αυτές τις μέρες στην Αρκαδία. Επιταγή που θα έχει αντίκρισμα ή θα ...σφραγιστεί? Αυτά έχουν οι επιταγές μπορεί να είναι και ακάλυπτες!

- Μετά από τόσο καιρό και το θέμα της εγκατάστασης μονάδας βιοαερίου στου Μπέλμπερη κινητοποιεί έντονα τους κατοίκους της περιοχής. Θα γίνει λένε του ...Μπέλμπερη συνεχίζουν να λένε με πάθος! Τί να εννοούν άραγε?

- Γνωστό φροντιστήριο της Τρίπολης είχε και φέτος μεγάλες επιτυχίες στα θέματα της φυσικής για τις πανελλήνιες. Αν και τα θέματα ήταν δύσκολα οι μαθητές του φροντιστηρίου τα είχαν διδαχτεί λίγες μέρες πριν από τους καθηγητές τους. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν είναι ...σύμπτωση. Είναι?

- Διέψευσε τα σενάρια περί καθόδου της Αντωνίας Γιαννούλη - ως υποψήφια Δήμαρχος Τρίπολης - στις Δημοτικές εκλογές η παράταξη της Μαντινειακής Συμπολιτείας. Η Αντωνία όμως δε διέψευσε τίποτα ακόμα.

- Η φτώχεια φέρνει γκρίνια όχι μόνο στις οικογένειες αλλά και στις επιχειρήσεις. Πολλά είναι πλέον στην πόλη μας τα επιχειρηματικά σχήματα που αλλάζουν καθημερινά. Μέχρι και σε μεταγραφές  συνεταίρων προχωράνε μερικές επιχειρήσεις για να επιβιώσουν. Θα τα καταφέρουν άραγε?

- 26 άτομα για δασοπροστασία θα πάρει ο Δήμος Τρίπολης και για δύο μήνες συνολικά. Δηλ. ζήτω που καήκαμε!

- Στην πυροσβεστική εκπαιδεύτηκε η ομάδα διασωστών της Αρκαδίας. Ο Μαστοράκος με την παρέα του συνεχώς ...εκπαιδεύεται εθελοντικά. Μόνο οι εθελοντές τελικά μπορούν να διασώσουν αυτή την κοινωνία που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ξυπνήστε ρέεεεε!

- Μεγάλα τα προβλήματα στα κέντρα υγείας της Γορτυνίας! Γιατί, στα άλλα κέντρα υγείας της Αρκαδίας τα προβλήματα είναι μικρά? Πού να δείτε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο πόσο μεγάλα είναι τα προβλήματα. Εκεί να δείτε τί γίνεται! Χαμός...

- Ουραγός παραμένει στις εξαγωγές η Πελοπόννησος παρά το γεγονός ότι διαθέτει πολλά και ποιοτικά προϊόντα. Η μυθική Πελοπόννησος πότε θα πάρει μπροστά κ. Νικολάκου?

- Πάμε Τούμπα την Κυριακή με στόχο τη νίκη για να μπούμε και πάλι στο κόλπο του Τσάμπιονς Λήγκ. Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης - αν συνέλθει έγκαιρα- να κάνει τη ζημιά στο δικέφαλο του Βορρά. Άλλωστε το ΄χει ξανακάνει στην Τούμπα το ...πανηγύρι.

- ΤΕΛΟΣ: στα σκαριά μαθαίνω ότι είναι το 2ο περιοδικό "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ". Η ύλη θα είναι πικάντικη και άκρως ενδιαφέρουσα με πολλά μικρά και μεγάλα τοπικά νέα. Φυσικά εκεί θα διαβάσετε και το 'ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ" που σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Καλό Σαββατοκύριακο παιδιά, καλά να περνάτε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...