Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η θλίψη της Τρίπολης, οι καραμπίνες που βγήκαν στα χωριά και νέες δημοσκοπήσεις!

Η θλίψη της Τρίπολης, οι καραμπίνες που βγήκαν στα χωριά και νέες δημοσκοπήσεις!

- Μόνο ένας ήταν ο υποψήφιος για την θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ και κατάφερε να βγει πρώτος! Φανταστείτε να έβαζε μόνος του και να έβγαινε δεύτερος.Στην Αρκαδία στήθηκαν τρεις κάλπες και ψήφισαν 158 άτομα!!! ( αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε - και εμείς ντόπιοι είμαστε παίδες ).

- Θλίψη γέμισε την Τρίπολη η είδηση του άδικου χαμού του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Ο νεαρός ξέφυγε από την πορεία του με τη μηχανή που οδηγούσε και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Κρίμα και άδικο μεγάλο τόσο γι αυτόν όσο και για την οικογένειά του. Καλό ταξίδι φίλε.

- Κι άλλο νεκρό είχαμε στην Κανδύλα! Ένας 25χρονος δύτης έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάδυσης που έκανε στο σπήλαιο Σίντζι.Τί σπορ πάνε και διαλέγουνε μερικοί άνθρωποι! Χάθηκε το τάβλι?

- Συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας ειρήνης από την Κερασίτσα στην Τρίπολη. Με αυτό το μίσος που υπάρχει - να μου το θυμηθείτε - θα την κάνουνε πρώτο κόμμα. Όσο αγνοείται η Χ.Α. τόσο θα μειώνεται η δύναμή της, δεν το καταλαβαίνουνε αυτοί που τη βρίζουνε? Πολύ μυαλό δεν θέλει...

- Αποκαταστάθηκε - σε ένα τουλάχιστον γκάλοπ - η τάξη. Αποσύρθηκε το όνομα της Αντωνίας Γιαννούλη, ως υποψήφια Δήμαρχος Τρίπολης, και μπήκε του Παπαζαχαρία. Χαρές ο Τάσος!

- Ξανά συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης! Καλά άλλη δουλειά δεν έχουνε αυτοί οι κύριοι να κάνουνε?

- Πολλές οικονομικές ενισχύσεις και επιχορηγήσεις σε τοπικά σωματεία έχει αύριο το "μενού" του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν θα έχουνε ακούσει φαίνεται τίποτα για κρίση στο Δημαρχείο. Δεν εξηγείται αλλιώς!

- Με τις καραμπίνες στα χέρια κοιμούνται πολλοί κάτοικοι χωριών της Τρίπολης τώρα τελευταία! Οι διαρρήκτες έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ που χτυπάνε πλέον μέρα μεσημέρι τα χωριά μας. Ειδικά στα Βαλτετσοχώρια το κακό έχει παραγίνει. Εκεί να μου το θυμηθείτε θα χυθεί ...αίμα!

- Στο διάβασμα το έχουν ρίξει οι ταξιτζήδες της Τρίπολη! Όχι δε δίνουν πανελλήνιες αλλά εξετάσεις για την ειδική άδεια ταξί που πρέπει να έχουν όλοι όσοι ασκούν το επάγγελμα. Τα σκονάκια παιδιά απαγορεύονται, διαβάστε τουλάχιστον τα ...SOS!

- Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και μπάσκετ έγινε χθες στο Δημοτικό Στάδιο της Τρίπολης με τη συμμετοχή αρκετών Δημοτικών Σχολείων αλλά κύπελλα δε δόθηκαν στους πρωταθλητές. Μήπως έπρεπε να διοργανωθεί λίγο καλύτερα?

- Πολύς λόγος και έντονος θόρυβος για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο! Εμείς πάντως δεν είμαστε ρατσιστές, αυτοί είναι ...πολιτικοί!

- Κάπου διάβασα ότι τα μοναστήρια της Αρκαδίας δεν έχουν καλούς δρόμους και γι αυτό δεν αυξάνεται ο θρησκευτικός τουρισμός στον τόπο μας! Ρε παιδιά αν τα μοναστήρια ήταν πάνω στις εθνικές οδούς, τί μοναστήρια θα ήτανε? Μην τρελαθούμε κιόλας.

- Στις Καλτεζές πάντως προχθές όλοι οι επίσημοι ήταν παρόντες! Ευτυχώς εκεί ο δρόμος πήγαινε μέχρι την αυλή. Δόξα σοι ο Θεός.

- Τον Θεόκλητο είδα προχθές στην λιτανεία των πολιούχων της Τρίπολης φορώντας μήτρα και δεν τον γνώρισα! Ο Μητροπολίτης Ιερισού περπάταγε στους δρόμους της πόλης που μεγάλωσε και φαινόταν ότι το απολάμβανε. Άξιος.

- ΤΕΛΟΣ: Ο Αστέρας Τρίπολης είναι αγνώριστος στα πλέυ - όφ! Σε καμία περίπτωση δεν είναι η ομάδα που είδαμε στον τελικό του κυπέλλου αλλά και ολόκληρη την χρονιά. Παρ΄όλα αυτά αύριο θα πρέπει να είμαστε όλοι στο γήπεδο για να δούμε τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τα Γιάννενα. Σε αυτά τα παιδιά αξίζει ένα θερμό χειροκρότημα για την προσπάθεια που έκαναν φέτος. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...