Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι … κροκόδειλοι της Πετρινού, οι κλεμμένες ιδέες και η Πάμελα στην Κυνουρία!

Οι … κροκόδειλοι της Πετρινού, οι κλεμμένες ιδέες και η Πάμελα στην Κυνουρία!

-  Κοινό πεδίο που ...βρωμάει. Τελικά πολιτικοί και πάνες έχουν ένα κοινό, πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Συμφωνείτε? ( κάτι μύρισε...)

-  Προς δημοσιογράφους: το να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο λέγεται λογοκλοπή. Το να κλέβεις ιδέες από πολλούς είναι ...έρευνα! Πολλές έρευνες δε γίνονται  τώρα τελευταία στην Αρκαδία?

-  Η συμβουλή της εβδομάδας: πάντα να δανείζεστε χρήματα από απαισιόδοξους. Ποτέ δεν θα περιμένουν να τα πάρουν πίσω.

-  Καλό είναι που ο Δήμος φτιάχνει νέες παιδικές χαρές αλλά χρειάζονται συντήρηση και οι υπάρχουσες. Μην ξεχνιόμαστε...

-  Μη διαφωνείτε ποτέ με έναν ηλίθιο. Το πιο πιθανό είναι να σας ρίξει στο επίπεδό του και στη συνέχεια να σας κερδίσει με την εμπειρία του.

-  Ναυαγοσώστες θα προσληφθούν στο Παράλιο Άστρος. Φανταστείτε Πάμελα Άντερσον στου Μπαταρόλα!

-  Τις περισσότερες φορές καλύτερα να μη μιλάς για να σε περνάνε για χαζό, παρά να μιλάς και να διώχνεις όλες τις αμφιβολίες. Δεν κάνει...

-  Γιορτή νερών, κερασιών και ...φεγγαριών στον Πλάτανο Κυνουρίας. Δηλ. χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

-  Συμπέρασμα συζύγου: τέλεια σύζυγος είναι μόνο μία και - δυστυχώς - την έχει ο ...γείτονας! Σίγουρα θα σας έχει τύχει?

-  Το διαιτητή του τελικού Γιάχο κάλεσε ο αθλητικός εισαγγελέας που ψάχνει να βρει τί έγινε στον αγώνα με τον Αστέρα. Πολλά τηλέφωνα άκουσα ότι πέσανε στο ημίχρονο του τελικού. Για να δούμε, τί θα δούμε?

-  Πολλά άνεργα παιδιά θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα κάτω των 29 ετών σε δεκάδες επιχειρήσεις της Αρκαδίας. Τελικά αυτό το πρόγραμμα θα είναι μια βαθιά ανάσα για τους νέους και τις οικογένειές τους. Μετά όμως τί γίνεται, τα κεφάλια πάλι μέσα?

-  Πολύ βρώμα στο ποταμάκι της πλατείας Πετρινού. Η είδηση ότι κάποιοι είδαν να βγαίνει από μέσα κροκόδειλος ελέγχεται. (  οι κακές οι γλώσσες )

-  700 παιδιά θα πάνε φέτος στις κατασκηνώσεις του Δήμου στο Άστρος. Αρχηγός ποιός θα είναι? Αυτό είναι το σημαντικό.

-  Νίκη με τα Γιάννενα για να παραμείνει στο κόλπο της 2ης θέσης του Τσάμπιονς Λήγκ θέλει ο Αστέρας που περιμένει στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Λέτε να γίνει το θαύμα?

-  Όταν ήταν Τρίπολη ο Αστέρας ανέβηκε στην Α Εθνική. Τώρα που πήγε στη Μυτιλήνη ανέβηκε και η Καλλονή! Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΚΟΑΤ Γιώργο Σωτηρόπουλο. Μήπως ο πτέραρχος είναι γουρλής? Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια εύνοια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...