Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο χαμός για την «Πετρινού», τα «μαγειρέματα» πριν τα γκάλοπ και ο τουρισμός των κατσικόδρομων!

Ο χαμός για την «Πετρινού», τα «μαγειρέματα» πριν τα γκάλοπ και ο τουρισμός των κατσικόδρομων!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ: δεν ξέρω αν το ξέρατε αλλά χθες ήταν της Αγίας Υπομονής και - φυσικά - γιορτάζαμε όλοι. Χρόνια μας πολλά και καλή υπομονή!

- Χαμός έγινε πάλι με τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Πετρινού. Ο γνωστός φροντιστής - συνδικαλιστής ξεσπάθωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης και σφίξανε κάποιοι κ...οι!

- Σχολιάζοντας την κατάσταση στην πλατεία Πετρινού ο Κακλαμάνος είπε προς τη Δημοτική Αρχή: "σπείρατε θύελλες και θερίζετε ανέμους". Ωραίος ο Τάσος ο ...ποιητής!

- Νέα δημοσκόπηση άρχισε στην πόλη για τις δημοτικές εκλογές. Τα μαγειρέματα άρχισαν πριν ξεκινήσει η δημοσκόπηση και αυτό μας ανησυχεί έντονα.

- Εκλογές για τη συγκρότηση των κομματικών οργάνων θα γίνουν σύντομα στο ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας. Το ερώτημα είναι ποιοί θα ψηφίσουν και όχι ποιοί θα εκλεγούν.

- Απολαυστικός ο δάσκαλος - ηθοποιός Βασίλης Χρονόπουλος στον Οδυσσεβάχ. Για μια ακόμη χρονιά κλέβει την παράσταση.

- Όλο και περισσότεροι θέλουν χωριστό ψηφοδέλτιο για Δημάρχους και χωριστό για δημοτικούς συμβούλους. Έχουμε να δούμε υποψηφίους Δήμαρχους πολλά … μπουμπούκια!

- Τι έγινε ρε παιδιά; Είδαμε μια ελαφρά … ψυχρασία ανάμεσα σε Κακλαμάνο και Βόσνο. Γιατί τέτοια «παγωμάρα»; Έτοιμοι να τσακωθούν μπροστά σε όλο τον κόσμο ήταν κάποια στιγμή στο Δημοτικό Συμβούλιο…

- Σε έκθεση τουρισμού θα συμμετάσχει ο Δήμος Γορτυνίας. Τουρισμός Δήμαρχε με τέτοιους δρόμους που έχει ο Δήμο σου, τουρισμός δε γίνεται. Γίνεται?

- Δεν θα απολυθεί κανένας από το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης είπε ο Δήμαρχος μετά την παρέμβαση Τσιαμούλου. Μην ορκίζεσαι Δήμαρχε...

- Ορκίστηκαν 80 νέοι πτυχιούχοι από τις σχολές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Παιδιά καλωσήλθατε στον κόσμο της ...ανεργίας και καλή δύναμη!

- Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Λυκουρέντζος για την Ψυχική Υγεία. Τους είπε ο Υπουργός ότι εδώ πλέον νοσούμε όλοι ...ψυχικώς?

- Χωρίς ΚΤΕΟ διαβάσαμε ότι κινούνται τα περιπολικά της Αστυνομίας της Πελοποννήσου! Χωρίς ΚΤΕΟ κινούνται, χωρίς βενζίνη κινούνται? Δεν κινούνται...

- Τις παραλίες του Άστρους ετοιμάζονται να καθαρίσουν ντόπιοι εθελοντές. Ψεκάστε, σκουπίστε ...τελειώσατε!

- ΤΕΛΟΣ: καληνύχτα Αρκαδία! Καληνύχτα γι΄ αύριο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...