Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι παραπονιάρηδες των δημοσκοπήσεων, τα μαγειρέματα της Ντίνας και του … παγκακίου το κάγκελο!

Οι παραπονιάρηδες των δημοσκοπήσεων, τα μαγειρέματα της Ντίνας και του … παγκακίου το κάγκελο!

- Χαμός στα playoffs μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Ατρόμητο. Ακόμα και ο Αστέρας ελπίζει τώρα για μια θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ! Όλα θα κριθούν την Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική. Λέτε να γίνει το θαύμα?

- Για ποιό λόγο ήρθε στην Τρίπολη ο Δημήτρης Σαραβάκος? Μήπως θέλει να πάρει τον Μανώλη τον Περόνε στον Παναθηναικό? ( ή κάποιον άλλον? )

- Παρέα με τον Πολ τον Χατζόπουλο καθόταν προχθές στο γήπεδο ο Σαραβάκος. Θα θυμήθηκαν φαίνεται τα χρόνια που έπαιζαν μπάλα μαζί στον Πανιώνιο αλλά και πολλά άλλα γιατί τους είδαμε να απολαμβάνουν τη συζήτηση και να ...χαμογελάνε!

- Τρεις έφηβους βουλευτές θα έχει η Αρκαδία στην Βουλή των Εφήβων. Οι εκπρόσωποί μας θα είναι από Τρίπολη, Μεγαλόπολη και Τεγέα. Από το Κακούρι που έχει και παράδοση σε βουλευτές δεν θα υπάρχει κανένας. Φαίνεται ότι δεν θα πήγε καλά η σοδειά φέτος!

- Θεσμός έφηβων Δημάρχων δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, το Κακούρι θα είχε πολλούς εκπροσώπους σε αυτό το θεσμό. Έτσι δεν είναι Αλέκο?

- 500 συμμετοχές συμπλήρωσε προχθές ο Τσιώλης ως προπονητής. Κρίμα δεν μπορούμε να του ευχηθούμε να τις εκατοστίσει. Μπορούμε όμως να του πούμε να τις χιλιάσει ( στον Αστέρα φυσικά ).

- Ρε παιδιά ξέρετε που οφείλετε το τόσο … φως; Μα, φυσικά στον Αντώνη τον Σαμαρά! Μην αναρωτιέστε πια... Είναι ο άνθρωπος που μας οδηγεί με προδέρμ και φροντίδα από το βούρκο που μας οδήγησε ο Παπανδρέου το 2011 στο 'φως' μέσα από το τούνελ! Αυτός που κατάφερε με θυσίες να μας σώσει από την άτακτη χρεοκοπία! Σε αυτόν το χρωστάμε ρε παιδιά, αυτό που ζούμε, γιατί για όλα τα δεινά του τόπου φταίει ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ! Ρε τι … λαλούδια ήταν αυτά που πέταξε ο Λουλουδάκης απογευματιάκα, από την Τρίπολη, Παναγία μου! Αφού όσοι βρέθηκαν στην Πετρινού έφτιαξαν … μπουκέτα!

-Όχι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι … Άγιο. Μην τρελαθούμε. Άλλωστε για αυτό από το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι χαζός ο κόσμος. Αλλά, έλεος με τα κομματικά ποιήματα ο καθένας…

- Αποκαλύφθηκε ότι στο ημίχρονο του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας ο Μαρινάκης ...επισκέφθηκε τους διαιτητές. Γλυκά πρέπει να τους πήγε ο Βαγγέλης. Τουλούμπες...

- Το μεγάλο καφενείο θα φιλοξενήσει... βραδιά τανγκό! Αυτός ο Πάρης θα μας κουφάνει όλους με τις πρωτοβουλίες που παίρνει. Πολυχώρος πολιτισμού το μεγάλο μας καφενείο.

- Αίσθηση έχει κάνει η παρέμβαση Θεοδωρόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για τα τραπεζοκαθίσματα και την ηχορύπανση στην πλατεία Πετρινού. Ήθελα να ΄ξερα αν δεν είχε το φροντιστήριό του εκεί, θα υπερασπιζόταν με το ίδιο σθένος τις καταγγελίες του? 

- Οργασμός εργασιών στις παιδικές χαρές της πόλης μας. Καιρό είχαν  να ασχοληθούν με αυτά τα θέματα οι δημοτικοί μας άρχοντες. Μην το ματιάσουμε κιόλας!

- Το είπε και το έκανε. Ο Καϋμενάκης πήγε μέχρι τον πρωθυπουργό για να παραπονεθεί για την αδικία του Αστέρα στον τελικό! Γιατί ρε παιδιά βλέπω διπλό στον αγώνα με τον Ατρόμητο και έξοδο του Αστέρα στο Τσάμπιονς Λίγκ?

- Είδα τη Νικολάκου σε φωτογραφία με το γνωστό μάγειρα Ηλία Μαμαλάκη. Κάτι θα ...μαγειρεύει η Ντίνα!

- Ποιοί τοπικοί παράγοντες που δεν είδαν τα ονόματά τους να παίζουν στις δημοσκοπήσεις έκαναν παράπονα και απαίτησαν να μπουν και αυτοί στο παιχνίδι? Οι γνωστοί - άγνωστοι.

- Παγκάκια θα βάλει ο Δήμος Τρίπολης σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους για τους πολίτες! Θα γίνει του ...παγκακίου το κάγκελο.

- ΤΕΛΟΣ: Γεια ...χαράδρα, που λένε και τα αλάνια του πεζόδρομου. Θα τα πούμε αύριο ( πρώτα ο Θεός ).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...