Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο «πόλεμος» της Πετρινού, τα εγκαίνια των τσίγκων και οι … ήρωες του τοπικού ΠΑΣΟΚ!

Ο «πόλεμος» της Πετρινού, τα εγκαίνια των τσίγκων και οι … ήρωες του τοπικού ΠΑΣΟΚ!

- ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ να περάσουμε ( ...για διακοπές ούτε λόγος φέτος - είπαμε διακοπές φέτος μόνο η ΔΕΗ θα κάνει ).

- Ο χορός του Ζαλόγγου είναι εθνικός μύθος δήλωσε η γνωστή - και μη εξαιρετέα - κ. Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ. Ο χορός του Ζαλόγγου είναι  μία σημερινή πραγματικότητα λέμε εμείς. Χορευτές είναι όλοι αυτοί που πέφτουν καθημερινά από τα μπαλκόνια και από τον Ισθμό της Κορίνθου. Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι, βουνά, ραχούλες!

- Ο εμφύλιος πόλεμος στην Πλατεία Πετρινού μεταξύ ελευθέρων επαγγελματιών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ( μαζί με τον πρόεδρό τους ) σε ...ελεύθερη πτώση!

- Πανηγύρι ετοιμάζουν οι πρόσκοποι της Τρίπολης και μάλιστα ...τριπολιτσιώτικο! Γιατί υπήρχε περίπτωση οι πρόσκοποι της Τρίπολης να κάνουν πανηγύρι ...καλαματιανό?

- Μόνο με οφειλές προς το Δημόσιο ασχολούνται τώρα τελευταία στο Δικαστήριο της Τρίπολης. Πού ήταν όλοι αυτοί ρε παιδιά τόσα χρόνια? Πού κρύβονταν?

- Εγκαίνια ετοιμάζονται να κάνουν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για το ψυχιατρικό τμήμα. Εγκαίνια σε ...τσίγκους πρώτη φορά θα κάνουν, θα έχει πολύ πλάκα.

- Θέλω να δω ποιοί θα βάλουν υποψηφιότητα για τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ. Μιλάμε για ...ήρωες!

- Όλοι εκείνοι οι Πασόκοι που μέχρι χθες κατείχαν υψηλές κυβερνητικές θέσεις ( μερικοί κατέχουν και σήμερα ) και που αμείβονταν με παχυλούς μισθούς πού είναι? Γιατί δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι στο κόμμα που τους ανέδειξε ( και ανέχτηκε ) τόσα χρόνια? Ξέχασα, όλοι αυτοί είναι τώρα στον Τσίπρα και κάποιοι άλλοι στην Χρυσή Αυγή. Δεν έχουν χρόνο για άλλο πόνο, που λέει και το τραγούδι.

- Προχωράει με γοργούς ρυθμούς το γήπεδο μπήτς βόλευ στο Δημοτικό Στάδιο της Τρίπολης. Μιλάμε για αμμουδιά πρώτης εθνικής! ( θα φάτε πολύ άμμο παιδιά ).

- Δεν μας είπανε οι αθλητικοί δικαστές: τί ήθελε ο Μαρινάκης στους διαιτητές στο ημίχρονο του τελικού? 

- Δεν μας είπανε οι διαιτητές: γιατί δεν κατέγραψαν την παράτυπη επίσκεψη του χοντρού στο φύλλο αγώνα όπως όφειλαν?

- Δεν μας είπε ο Μανιάτης: γιατί δεν παίζει τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό?

- Δεν θέλουμε απαντήσεις ρε παιδιά, ρητορικές είναι οι ερωτήσεις που κάνουμε. Όλη η Ελλάδα είδε και ξέρει πολύ καλά τί έγινε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Βιασμό σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση πρώτη φορά είδαμε.

- Αν και από τη Χίο, ο Γιάχος στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού - και μετά τα κάλαντα που του είπε ο Μαρινάκης - έκλασσε μέντες ...περαιώτικες! (εμπάργκο ΤΩΡΑ στη μαστίχα Χίου).

- Ξέρετε γιατί όλα αυτά τα χρόνια οι πολιτικοί που μας κυβερνήσανε δεν μας μιλάγανε για τα προβλήματα αυτού του τόπου. Διότι, όπως ξέρετε καλά, όταν τρώνε δε μιλάνε!

- ΤΕΛΟΣ: πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια το καλοκαίρι αρχίζει με Παρασκευή. Να και κάτι καλό, απολαύστε το πρώτο Σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Να προσέχετε τις ...τσούχτρες!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...