Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Ρουμάνα που «κλείνει σπίτια», τα ένστολα top models και η Μεσσήνια Αντιπεριφερειάρχης … Αρκαδίας!

Η Ρουμάνα που «κλείνει σπίτια», τα ένστολα top models και η Μεσσήνια Αντιπεριφερειάρχης … Αρκαδίας!

- Ξέρετε ποιά είναι η σύγχρονη ελληνική τραγωδία? Να βιώνεις την οικονομική κρίση βλέποντας τούρκικα σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση.(  Ωχ, τελείωσε και ο Σουλειμάν ο... Μεγαλοπρεπής! )

- Δεν κατάλαβα τί ακριβώς έκαναν οι Βουλευτές - όλων των κομμάτων - που επισκέφθηκαν με πούλμαν τις πυρόπληκτες περιοχές της Αρκαδίας. Εκδρομή στα ...καμμένα?

- Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας για Δήμαρχος Τρίπολης το σκέφθεται ή για Δήμαρχος Μεγαλόπολης? Από Δήμαρχος ...κλητήρας Ευάγγελε?

- Αν υποψιαστώ ότι πάνε να στήσουνε Αντιπεριφερειάρχη - γυναίκα στην Αρκαδία ( με σχετική προϋπηρεσία ) που κατάγεται από τη Μεσσηνία, θα ...πεθάααααααανω!

- Πάλι μας μπέρδεψε ο Μαρνέρης! Ενώ δηλώνει ότι δεν θα ξανακατέβει για Δήμαρχος στη Νότια Κυνουρία την ίδια ώρα στέλνει  προεκλογική επιστολή στα ΜΜΕ  για τα άμεσα σχέδιά του για το Δήμο. Τί έγινε ρε Γιάννη?

- Αυτά που δεν κατάφεραν τόσα χρόνια οι Τεγεάτες Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι ( να μη λέμε ονόματα ) τα παλεύει  δυνατά ο Κουκάκης! Για ρωτήστε στη Μανθυρέα τί έκανε ο Σταύρος με το νερό και θα καταλάβετε.

- Άρωμα γυναίκας μαθαίνουμε ότι θα έχουν φέτος οι παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Άστρος. Άλλωστε μόνο μία γυναίκα θα μπορούσε φέτος να ...νοικοκυρέψει  τα πράγματα και να ηρεμήσει τα πνεύματα στο Άστρος  της Κυνουρίας.

-Για να μην υπάρχουν όμως παρεξηγήσεις και παρερμηνείες, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνδρες που ήταν υπέυθυνοι στις κατασκηνώσεις τα προηγούμενα χρόνια, δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και δεν είχαν καλή οργάνωση... Άλλωστε το site kalimera-arkadia.gr έχει κάνει ξεκάθαρο ότι στη δική μας αντίληψη, δεν έχει υποπέσει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι κάτι δεν λειτούργησε σωστά στις κατασκηνώσεις, τα προηγούμενα χρόνια. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

- Συνεχίζεται το αυτομαστίγωμα στο ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας. Σύντροφοι προσοχή θα σας μείνει κανένα ...κουσούρι από το πολύ μαστίγωμα. Για προσέξτε γιατί δεν είμαστε τώρα ( που δε βγαίνουν οι υπηρεσίες ) για τέτοια.

- Ρωτήσανε οι δημοσιογράφοι το Ρουμελιώτη ( τον περιφερειακό σύμβουλο ) αν νιώθει πολιτικός και αυτός ξέρετε τί απάντησε?  εγώ ...νιώθω κυνηγός! ( πάντως εκτός από τα θηράματα καλά τα πάει ο Γιώργος και στο κυνήγι των ψήφων ).

- Διακοπές άρχισαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης αλλά όχι για πολύ. Την 1η Αυγούστου αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας και γι αυτό η προετοιμασία θα αρχίσει τον Ιούλιο. Έχει να χυθεί πολύς ιδρώτας το καλοκαίρι!

- Ακούσαμε ότι πολλοί παίκτες του Αστέρα δεν θα είναι στο ρόστερ της ομάδας του χρόνου. Αναχωρήσεις, μεταγραφές ή ...επιχείρηση σκούπα? Μόνο ο Θεός και ο... Μποροβήλος ξέρει!

- Το βραβείο της καλύτερης  απόκρουσης του φετινών ελληνικών διοργανώσεων διεκδικούν: ο Μπαντής ( του Αστέρα ), ο Γιαννακόπουλος ( του Πανιωνίου ) και ο ...Μανιάτης ( του Ολυμπιακού )!

- Νέα παράσταση της θεατρικής ομάδας των δασκάλων Τρίπολης. Μια τρελή θεότρελη ...πενηντάρα είναι ο τίτλος του έργου. Ποιά άραγε θα είναι η δασκάλα που θα κάνει την  ...πενηντάρα? Κάπου πάει το μυαλό μας...

- Νεαρή Ρουμάνα που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Τρίπολης έχει δημιουργήσει πολλούς μπελάδες στον αντρικό πληθυσμό. Έχει κλείσει ήδη αρκετά σπίτια και έπεται συνέχεια. Το νου σας...

- Πολλές όμορφες παρουσίες βλέπουμε τώρα τελευταία στην τοπική Αστυνομία ( και Τροχαία ). Μιλάμε για ένστολα τοπ μόντελς!  Είδες η ΕΛ. ΑΣ.?

- Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου εκπόνησε μελέτη για τη συμπεριφορά των κατοίκων της Τρίπολης την περίοδο της κρίσης. Οι πιο πολλοί θα το έχουν ρίξει στο Σουλειμάν και στη Χουρέμ, να μου το θυμηθείτε.
- Νεότερα για την έρευναθα μάθουμε στις 10/6/13 όταν δηλαδή θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων στην Τρίπολη. Μέχρι τότε χαλαρώστε και απολαύστε την ...κρίση σας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...