Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η θεμελίωση της … πλάκας, ο συνωστισμός των πρώην Δημάρχων και οι νέες εκπλήξεις του περιοδικού «Καλημέρα Αρκαδία»!

Η θεμελίωση της  … πλάκας, ο συνωστισμός των πρώην Δημάρχων και οι νέες εκπλήξεις του περιοδικού «Καλημέρα Αρκαδία»!

- Τί ήταν ακριβώς αυτό που εγκαινίασαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και το ονόμασαν ...ψυχιατρικό τμήμα? Αυτό που εμείς είδαμε ήταν μία πλάκα με το όνομα του Λυκουρέντζου και δεκάδες επισήμους με γραβάτες. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη?

- Αυτό που σίγουρα θα πρέπει να πιστώσουμε στους διοργανωτές της φιέστας είναι το γεγονός ότι σκέφθονται διορατικά! Σε λίγα χρόνια αυτό τον ψυχιατρικό τομέα θα τον χρειαστούμε όλοι στην Αρκαδία.

- Αυτοί που αποπειράθηκαν να κάνουν ληστεία στη ΔΕΥΑΤ τα έκαναν ...μούσκεμα! Αλλά θα μας πείτε, οι βρεγμένοι δεν τη φοβούνται τη βροχή. Σωστό κι αυτό...

- Στο Λονδίνο πήγε η Μυθική Πελοπόννησος! Ρε παντού έχει πάει η Μυθική Πελοπόννησος του Πέτρου. Το θέμα είναι πότε θα έρθουν αυτοί σε εμάς όχι πότε θα πάμε εμείς σε αυτούς. Μήπως θα πρέπει να ασχοληθούμε και λίγο με την τουριστική Πελοπόννησο και να αφήσουμε την παρα - μυθική στην άκρη?

- Όταν γίνεται μπροστά σου μία ληστεία τράπεζας δεν μπορείς εσύ να ασχολείσαι με τον ...πορτοφολά! Έτσι και η Δημοτική Αστυνομία της Τρίπολης δεν μπορεί να μη βλέπει τί γίνεται καθημερινά πάνω στην πλατεία Πετρινού με τα τροχοφόρα και να γράφει μηχανάκια που είναι παρκαρισμένα σε δρόμο που θα γίνει μελλοντικά πεζόδρομος! Αυτό είναι πρόκληση...

- Καλύψτε πρώτα τους υπάρχοντες πεζόδρομους της πόλης με αστυνόμευση - ρε δαιμόνιοι δημοτικοί αστυνομικοί - και μετά επεκταθείτε και στους υπόλοιπους δρόμους. Μη βλέπετε μόνο το δέντρο γιατί  έτσι θα χάσετε το δάσος! ( αν δεν το έχετε χάσει ήδη )

- Έρχεται σήμερα το νέο - άκρως καλοκαιρινό - περιοδικό του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ με πολλά κουπόνια και μεγάλες προσφορές. Όπως μάθαμε το 2ο είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο και συνεχώς  θα βελτιώνεται. Τί άλλο θα δούμε ρε Έλλη?

- Θερμό Σεπτέμβρη βλέπουν στην εκπαίδευση οι καθηγητές. Αυτοί βλέπουν θερμό Σεπτέμβρη αλλά εμείς δε βλέπουμε ακόμα θερμό καλοκαίρι. Ο αέρας μας πήρε και μας ...σήκωσε!

- Ικανοποιημένος είναι ο Δήμαρχος Γορτυνίας με τη συμμετοχή του Δήμου του στην έκθεση αγροτικών προϊόντων που έγινε στο Σύνταγμα. Η Γορτυνία πήγε μετρό και ...ξεπούλησε!

- Γιατί δεν έχει αρχίσει ακόμα εκείνο το γκάλοπ για την περιφέρεια με αντιπάλους τον Ανδρέα και τον Πέτρο? Μήπως άλλαξε κάτι στα ...ονόματα? Λέω, μήπως...

- Σε εκείνο το Παναρκαδικό Νοσοκομείο υπάρχει ...συνωστισμός πρώην Δημάρχων. Στους διαδρόμους συναντάς Κοτσιάνη, Σωτηρόπουλο αλλά και πολλούς άλλους πρώην  Δημοτικούς άρχοντες.Όλοι πλέον έχουν ένα κοινό: φοράνε λευκές μπλούζες! Ρε, πώς έρχονται τα πράγματα?

- Λέτε οι γιατροί του Παναρκαδικού να το ξανασκεφθούν και να κατέβουν όλοι μαζί στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με ένα ψηφοδέλτιο? Σήμα πάντως θα έχουν τα ...ακουστικά και σύμβολο μια λευκή ...ποδιά. Καλό έεεεεε?

- Πολλοί ροκάδες θα κατέβουνε φέτος στο Λεωνίδιο! Βλέπω να γίνεται εκεί κάτω στη Νότια Κυνουρία της μελιτζάνας το κάγκελο. Χαμός θα γίνει και ...μελιτζάζ!

- Από αλλού το περιμέναμε το κύπελλο από αλλού θα μας έρθει τελικά! Στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας προκρίθηκε η ιστορική ομάδα του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ νικώντας με 3 - 2 την ομάδα της Λαμίας! Συγχαρητήρια σε όλους για τη μεγάλη επιτυχία.

- Η ομάδα του Τζήλου διέψευσε φέτος όλες τις Κασσάνδρες που ήθελαν το ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ να παραπαίει. Η επιτυχία της ομάδας φαντάζομαι τώρα να κλείσει στόματα και να σταματήσει τις κακές γλώσσες.

- Φέτος ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ όχι μόνο ανέβηκε στη Γ εθνική αλλά θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας στο μεγάλο τελικό. Δε φαντάζομαι να μας τύχει πάλι κανένας Γιάχος!

- Συγχαρητήρια σε διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ. Μας κάνατε όλους υπερήφανους. Τώρα περιμένουμε την κούπα στην Τρίπολη για να πετάξουμε και εκείνα τα βεγγαλικά που είχαμε ετοιμάσει για τον Αστέρα και δεν τα πετάξαμε. Κυ - πε - λλόοοοοοοοοοοοο!!!!!

- ΤΕΛΟΣ: Πότε φεύγουμε παιδιά για κατασκηνώσεις? Ρωτάνε συνεχώς οι γονείς τα παιδιά τους για να ηρεμήσουνε κι αυτοί λίγο καλοκαιριάτικα από τα μικρά. Υπομονή σε λίγες μέρες φεύγουνε τα πρώτα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...