Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι αλλοδαπές της Τρίπολης, τα κινέζικα τατουάζ και το ξύλο της … αρκούδας!

Οι αλλοδαπές της Τρίπολης, τα κινέζικα τατουάζ και το ξύλο της … αρκούδας!

- Πολύ ξύλο έπεσε στη φυσούνα μετά τον αγώνα του Παναρκαδικού με τη Λαμία! Αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για το ξύλο της ...αρκούδας.

- Ενενήντα λεπτά ήταν η διάρκεια του κανονικού αγώνα και 2,5 ώρες έκανε ο διαιτητής για να συμπληρώσει το φύλλο αγώνα! Φύλλα και ...φτερά γίνανε μετά τον ημιτελικό.

- Πολλοί χαιρετάνε θερμά τώρα τελευταία τον πρώην Αντιδήμαρχο Τρίπολης Γιώργο Λαγό. Όσο πλησιάζουν οι εκλογές οι χαιρετισμοί θα γίνονται θερμότεροι! Παιδιά προσοχή θα ...καείτε.

- Λουκέτα παντού. Μετά τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ σε Άστρος και Τρόπαια μαθαίνουμε ότι κλείνει και το λιμεναρχείο στο Άστρος. Θα ασχοληθεί κανένας ή όχι?

- Την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας θα εκλέξει τα κομματικά όργανά του. Άρχισαν τα όργανα αλλά ποιός θα ...χορέψει? Θα δούμε...

- Στην Πυροσβεστική της Αρκαδίας δεν φοβούνται τόσο πολύ τις φωτιές όσο τον αέρα! Άνοιξαν οι ασκοί του ...Αιόλου και όσοι έσπειραν θύελλες θα θερίσουν ανέμους!

- Εκείνος ο Μπούκλης της Περιφέρειας δεν έχει πάρει χαμπάρι τί γίνεται με τα σκουπίδια? Δεν εξηγούνται αλλιώς οι δημόσιες τοποθετήσεις του. Ξεχνάει ότι είναι περιφερειακός σύμβουλος?

- Τρομερή δουλειά γίνεται στη Σχολή Μαθητείας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης. Και σοβαρή δουλειά γίνεται και δωρεάν είναι τα μαθήματα. Μπράβο τους...

- Μόνο ο Τσιαμούλος θυμήθηκε την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Οι άλλοι το έπαιξαν ...φυτά και πέρα βρέχει! 

- Όσο προχωράνε οι εργασίες στο νέο καφέ - πρώην ΠΟΛΙΣ - τόσο αυξάνεται και ο πόλεμος! Γιατί ρε παιδιά τόση κακία?

- Έπρεπε να γίνει η τελετή στην Τρίπολη για το ψυχιατρικό τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για να μιλήσουν ο Υπουργός Υγείας με την Υφυπουργό του. Η Αρκαδία ενώνει και την τρικομματική!

- Φωταγωγήθηκε η πόλη για τον Αστέρα, φωταγωγήθηκε και για τον Παναρκαδικό. Πόσο θα έρθει η ΔΕΗ στο Δήμο ρε παιδιά? Για κλείστε και κανένα διακόπτη

- Το περιοδικό  "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ" ψηφίζει Κυνουρία γι αυτό το καλοκαίρι. Κι άλλη δημοσκόπηση έγινε και δεν το πήραμε χαμπάρι?

- Ο Κάρλος ασχολείται με τα νερά στο Βαλτέτσι και ο Κουκάκης με το νερό στη Μανθυρέα. Δεν υπάρχει κανένας Αντιδήμαρχος να ασχοληθεί με το νερό στις Κολλίνες? Οι άνθρωποι εκεί πάνω θα πουν το νερό νεράκι!

- Χρήμα έφερε στον Αστέρα η μεταγραφή του Ράγιος! Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο αντι - Ράγιος έχει ήδη βρεθεί και είναι πολύ μεγάλο όνομα. Μάτια θα βγάλει φέτος το 10άρι!

- Καημό το χω να δω νια φορά Κινέζο με τατού στα ...ελληνικά!

- Υπάρχουν δύο μέρες μέσα  στο χρόνο που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα: η μία είναι το χθες και η άλλη το αύριο! Γι αυτό λοιπόν ζήσε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείς.

- ΤΕΛΟΣ: Στην πόλη μας είναι της μόδας οι αλλοδαπές. Ποιός ηλίθιος είπε ότι είμαστε ρατσιστές? Δεν ήξερε, δε ρώταγε?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...