Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «αποκάλυψη» της πρώτης δημοσκόπησης, τα τρίποντα του Σμυρνιώτη και το νέο … καστανό ΠΑΣΟΚ!

Η «αποκάλυψη» της πρώτης δημοσκόπησης, τα τρίποντα του Σμυρνιώτη και το νέο … καστανό ΠΑΣΟΚ!

- Το χαλάζι που έπεσε στην περιοχή της Τεγέας και του Κορυθίου το περασμένο Σάββατο είχε μέγεθος καρυδιού! Οι παλιότεροι είπαν ότι τέτοιο χαλάζι στην περιοχή δεν είχε ξαναπέσει ποτέ. Μη χειρότερα...

- Αμέσως βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές ο Δήμαρχος Τρίπολης και ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Κουκάκης. Βλέπετε τα χωριά της Τεγέας, που είναι υπεύθυνος ο Σταύρος, τυχαίνει να είναι και χωριά του Δημάρχου!

- Στη δημοσκόπηση που γίνεται στην Τρίπολη για τις δημοτικές εκλογές πολλοί είναι αυτοί που ρωτάνε γιατί δεν υπάρχει υποψήφιος της χρυσής αυγής! Ξέρουν κάτι?

- Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, που γίνεται από την εταιρεία Marc, θα δώσει την Τετάρτη το βράδυ στις 10 στο tvsuper ο υπεύθυνος της εταιρείας κ. Γεράκης. Μαζί  του θα είναι  και κάποιοι πρώην Δήμαρχοι. Για να δούμε, τί θα δούμε?

- Δεν υπάρχει καθόλου ανεργία στον χώρο των γιατρών της Αρκαδίας! Ο Δήμος ψάχνει γιατρό για τις κατασκηνώσεις του Άστρους και δε βρίσκει. Ούτε γιατρό αλλά  ούτε και γιατρίνα. Τί γίνεται ρε παιδιά?

- Τριακόσιοι ψήφισαν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Οι 300 του ...Λεωνίδα!

- Χαμός γίνεται από σχόλια για την θεατρική παράσταση των δασκάλων. Τέτοιος χαμός για μια ...θεότρελη 50άρα?

- Τρίποντο έβαλε προχθές στην Καλαμάτα - σε αγώνα παλαιμάχων - ο Σμυρνιώτης! Αυτά φοβούνται οι ...αντίπαλοί του, τα τρίποντα.

- Πολύς κόσμος θα πάει το Σάββατο στα Ψαχνά Ευβοίας για τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Α ρε Παναρκαδικάρα, φέρε την κούπα στην Τρίπολη.

- Ζησόπουλος, Λισγάρας ήρθαν Τρίπολη ενώ και ο Πιπίνης ανανέωσε με τον Αστέρα. Τα καλύτερα όμως ...έρχονται! (κάτι μου θυμίζει αυτό…)

- Κάποιοι μας είπαν  ότι την Πέμπτη στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης κάποιοι άλλοι θα μείνουν κάγκελο. Τί να εννοούν άραγε αυτοί οι κύριοι?

- Ο Τσιριγώτης πάει την παράταξή του σε συνέδριο στις 30 Ιουνίου. Νέο ξεκίνημα ή μία από τα ίδια, Σπύρο?

- Και η παράταξη του Μαρνέρη - η Συμπολιτεία - θα ψηφίσει σύντομα για επικεφαλής. Γιατί ρε Γιάννη αυτές οι διαδικασίες? Πολύ δημοκρατία έχει πέσει τώρα τελευταία στη Νότια Κυνουρία. Γιατί έτσι?

- Άρωμα γυναίκας στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας. Γυναίκα και η ...γραμματέας? Ίδωμεν...

-Αν και κάτι μου λέει ότι τα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, θα τα βάψουν σε χρώμα .. καστανο!

- Αλλάζουν προσωπικό τα ιδιαίτερα γραφεία πολλών τοπικών παραγόντων! Ούτε ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει κάνει τέτοιες μεταγραφές!

- Πολλοί ιδιοκτήτες σκοτώνουν - δεν πουλάνε - τα ακίνητά τους στην Αρκαδία! Μιλάμε για πολύ ...αίμα.

- Ειδικά στο Άστρος γίνεται πανικός. Πριν από λίγες μέρες πουλήθηκε ακίνητο - κοντά στη θάλασσα - με 500 ευρώ το τετραγωνικό και πλήρως εξοπλισμένο! Μιλάμε για ...σκότωμα.

- Ο τζάμπας πέθανε. Τα δωρεάν πάρκινγκ που ξέρατε στην Τρίπολη να τα ξεχάσετε. Από εδώ και πέρα παντού ελεγχόμενη στάθμευση. Οι τζάμπα μάγκες ...ΤΕΛΟΣ! (καλά, ρε μεγάλε, το καταλάβαμε..)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...