Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «μαγαζί – γωνία», τα αποτελέσματα του γκάλοπ και η απορία για τον Λυκουρέντζο

Το «μαγαζί – γωνία», τα αποτελέσματα του γκάλοπ και η απορία για τον Λυκουρέντζο

- Όταν σε μία περίπτωση δεν ξέρεις τί να κάνεις τότε μόνο ένα πράγμα πρέπει να κάνεις: να μην κάνεις τίποτα! Η συμβουλή της εβδομάδας.

- Άλλο τούτο: ο Μανώλης από την Αργολίδα θα κατέβει στις εκλογές για περιφερειάρχης! Και αυτός "αντάρτης" της ΝΔ είναι, όπως παλιά ο Πέτρος.

- Ο Παπασταματάκης τα ΄χωσε στο Λυκουρέντζο. Γιατί ο Υπουργός Υγείας δεν ανέβηκε στο Νοσοκομείο όταν ήρθε για την τελετή του ψυχιατρικού τομέα? Έλα ντε?

- Η έρευνα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έδειξε ότι οι Τριπολιτσιώτες σε μεγάλο ποσοστό πάνε Αθήνα για τα ψώνια τους! Μήπως αυτό θα πρέπει να ανησυχήσει τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας?

- Μόνο το 30% από τους κατοίκους της Τρίπολης ψωνίζουν συνειδητά στην πόλη. Οι άλλοι ψωνίζουν ...ασυνείδητα?

- Την Πέμπτη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο θα γίνει δωρεάν τεστ μνήμης για τον πληθυσμό της Αρκαδίας. Δε φαντάζομαι να θυμάται κανένας τί ψήφισε στις τελευταίες εκλογές. Λέτε να θυμάται?

- Γιατί οι ληστές τα έχουν βάλει με τους ταξιτζήδες της Τρίπολης? Διότι μάλλον είναι εύκολος στόχος ή έτσι νομίζουν. Παιδιά προσέξτε τα ...κατσαβίδια.

- Τέλος καλοκαιριού λένε οι πληροφορίες μας ότι θα βγουν οι εκτιμήσεις για τις αποζημιώσεις των αγροτών από το χαλάζι. Δηλ. ζήσε Μάη μου να φας ...τριφύλλι!

- Δεν υπάρχουν γεωπόνοι λένε στον ΕΛΓΑ γι αυτό θα υπάρξει η καθυστέρηση στο θέμα των αποζημιώσεων. Χαιρετίσματα!

- Χαμός γίνεται στην ΕΡΑ Τρίπολης! Η είδηση ότι θα κλείσει ο περιφερειακός σταθμός της πόλης μας έχει εξοργίσει τους εργαζόμενους. Ακούει κανείς?

- Δεν είναι δυνατό να κλείσει ο ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΑ Τρίπολης και να μείνει  η έδρα της περιφέρειας χωρίς δημόσιο ραδιόφωνο. Δε γίνεται με τίποτα.

- Πάντως η κακή μΕΡΑ, από το πρωί φαίνεται. Ο νοών νοείτο!

- Τσουχτερές ακούω ότι θα είναι οι κάρτες για τη στάθμευση στα δημοτικά πάρκινγκ. Κάρτες ανεργίας θα γίνονται δεκτές?

- Το Σάββατο ξεκινάνε τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας για μπάνια στο Άστρος. Ζητείται επειγόντως το ...καλοκαίρι!

- Πολύ κρασί ήπιανε οι παράγοντες στον ποδηλατικό γύρο Μαντινείας που έγινε την περασμένη Κυριακή. Μοσχοφίλερο Μαντινείας το ...ξακουστό! ( ...χικ! )

- Ταινία γυρίσανε για τον Αστέρα Τρίπολης.Το θρίλερ του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας πότε θα το δούμε στις μεγάλες οθόνες?

- Πολλοί μάνατζερ παικτών πίνουν τον καφέ τους τώρα τελευταία στην Τρίπολη. Βλέπετε ο Αστέρας - που κάποτε τον έλεγαν χωριό - έχει γίνει μαγαζί γωνία.

- Γιατί με το που ανοίγει ένα καφέ αδειάζει ένα άλλο? Οι θαμώνες πλέον θυμίζουν  ...περιφερόμενο θίασο! Σημεία των καιρών...

- Μετά τον τελικό των Ψαχνών θα ανοίξει το θέμα του επενδυτή για τον Παναρκαδικό. Μέχρι τότε άκρα του ...τάφου σιωπή!

- Τετάρτη βράδυ θα ανακοινωθούν επίσημα τα πρώτα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης που έγινε στην Τρίπολη για τις δημοτικές εκλογές. Η αγωνία των υποψηφίων ( και όχι μόνο ) είναι στο κατακόρυφο.

- Στις 10 το βράδυ της Τετάρτης στο tv super θα γίνει η ανάλυση των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΜΑΡΚ τον κ. Γεράκη. Γεράκια που τους φάγανε!

- Πάντως θα είναι άδικο για την Τρίπολη δύο ομάδες της πόλης να φθάσουν σε δύο τελικούς και να μη φέρει καμία το τρόπαιο στην Τρίπολη!

- Ξέρετε τί είναι να φθάνεις στην πηγή και να μην πίνεις νερό? Θάνατος. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...