Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η καλή … μ-ΕΡΑ από το πρωί (δεν) φαίνεται!

Η καλή … μ-ΕΡΑ από το πρωί (δεν) φαίνεται!

- Το κλείσιμο της ΕΡΑ Τρίπολης μονοπωλεί στην τοπική ειδησεογραφία. Χθες νέκρωσαν όλα τα ΜΜΕ της Αρκαδίας προς συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ . Τέτοια αλληλεγγύη στα τοπικά ΜΜΕ είχαμε πολύ καιρό να δούμε.

- Διαβάζουμε ότι κόψανε τα τηλέφωνα στην ΕΡΑ Τρίπολης! Εδώ τους κόψανε τα ...πόδια ρε παιδιά και εσείς γράφετε για τα τηλέφωνα?

- Πάντως κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι έπρεπε να κλείσει η ΕΡΤ για να βρεθούν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι μαζί! Και αυτά τα λένε άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα. Λέτε να έχουν δίκιο?

- Γιατί τις πρώτες ώρες, μετά την παύση της ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Τρίπολης τα είχαν βάλει με το διευθυντή τους και τον κατηγορούσαν για ...λιποταξία? Εμείς τον είδαμε να δίνει συνεντεύξεις και να παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έγιναν τις επόμενες μέρες. Γιατί έτσι ρε παιδιά?

- Με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια αλλά και με χιούμορ - όταν χρειάζεται - ο Ναυπλιώτης δημοσιογράφος Γιάννης Γαλανόπουλος ( μαζί φυσικά και με τους άλλους δημοσιογράφους ) κρατάει ανοιχτή της ΕΡΑ Τρίπολης. Η παρουσία του αυτές τις κρίσιμες ώρες είναι πολύ σημαντική κάτι που αναγνωρίζεται άλλωστε από όλους τους συναδέλφους του. Γιάννη, κράτα γερά...

- Ήθελα να ΄ξερα κάποιος που σήμερα έχει συμπληρώσει κάμποσες δεκαετίες στην ΕΡΤ και διαμαρτύρεται τώρα για την απόλυσή του, τί ποσό αποζημίωσης θα πάρει? Έτσι ρωτάω, από ...περιέργεια.

- Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες, λένε στα χωριά μας. Το ερώτημα είναι τί θα γίνει με τους υπόλοιπους εργαζόμενους που έχουν χρόνια μπροστά τους για τη σύνταξη και έχουν πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις. Σε αυτούς μάλιστα να συμπαρασταθούμε με όλη μας την καρδιά. Όχι όμως και σε αυτούς που μέχρι χθες το έπαιζαν αφεντικά και απέλυαν κόσμο επειδή έτσι το ήθελαν! Όχι ρε παιδιά είναι κρίμα και άδικο μεγάλο. Έτσι μου είπε να γράψω ένας πρώην απολυμένος της ΕΡΑ Τρίπολης.

- Είναι τόσο μικρή η Τρίπολη που όλοι γνωριζόμαστε καλά. Μπροστά στην κρίση όλοι τώρα έγιναν  - όπως άλλωστε έπρεπε να γίνει -  ένα μέτωπο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι κάποια πράγματα ( και κυρίως κάποια πρόσωπα ) ξεχνιούνται τόσο εύκολα. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του έστω και τώρα που για την ΕΡΤ ήρθε η ώρα ...ΜΗΔΕΝ. 

- Παρ΄όλα αυτά επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά και σε όλους τους τόνους ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν ένα εγκληματικό λάθος της κυβέρνησης και θα πρέπει να πάρει αμέσως πίσω αυτή την απαράδεκτη και πρωτοφανή για την χώρα μας απόφαση.

- Συμπαραστεκόμαστε όλοι - ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ - στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΑ Τρίπολης και πιστεύουμε ότι  πολύ γρήγορα θα ξαναρχίσουν οι εκπομπές από την φιλόξενη συχνότητα του δημόσιου ραδιοφώνου της περιφέρειας Πελοποννήσου. Το ραδιόφωνο αυτό το έχουμε ανάγκη όλοι ανεξάρτητα αν έχουμε τις διαφωνίες μας με πρόσωπα και  με τακτικές που άλλωστε ανήκουν ήδη στο παρελθόν.

- Η επόμενη μέρα για την ΕΡΤ θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι ...ΑΥΡΙΟ και ότι θα είναι καλύτερη από το χθες. Άλλωστε η καλή ...μ - ΕΡΑ από το πρωί φαίνεται. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σε όλους.

- ΤΕΛΟΣ: κάθε τέλος είναι ευκαιρία για μια καινούργια αρχή! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...