Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «εργένικο κάστρο» που πέφτει, το … λιμάνι της Οστρακίνας και η … αβάσταχτη απουσία της ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Το «εργένικο κάστρο» που πέφτει, το … λιμάνι της Οστρακίνας και η … αβάσταχτη απουσία της ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

- Το Σάββατο θα έρθει στην Τρίπολη ο Λυκουρέντζος για να μιλήσει στο προσυνέδριο της Ν.Δ. Λέτε οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ να τον περιμένουν εκεί για να ...συζητήσουν μαζί του?

- Διακόπηκε προχθές το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Η συνέχεια την Τρίτη στο ίδιο μέρος!

- Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά νομίζω ότι τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει η τηλεόραση της ΕΡΤ κλειστή δεν τα έκανε όταν ήταν ανοιχτή! Λάθος κάνω πάλι?

- Λείπει η ΕΡΑ Τρίπολης σε όλους αλλά όσο λείπει η ΕΡΑΣΠΟΡ σε κάποιους, δε λέγεται. Οι τριτοματάκηδες τρίβουν τα μάτια τους!

- Να ξέρετε ότι δε λυπούνται όλοι όσοι κλαίνε για την ΕΡΑ Τρίπολης. Μη σας πω ότι κάποιοι χαίρονται κιόλας. Αλήθεια σας λέω!

- Ποιός ανύπαντρος δημοτικός μας άρχοντας σκέπτεται σοβαρά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας? Αν το αποφασίσει τελικά θα έχει πέσει άλλο ένα ισχυρό εργένικο κάστρο. Αμήν και πότε...

- Κάποιοι πανηγυρίζουν γιατί νομίζουν ότι έμαθαν ποιοί γράφουν το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ. Κούνια που τους κούναγε, λέμε εμείς!

- Γέμισε ναύτες την Παρασκευή η Τρίπολη! Όχι δεν προσάραξε πλοίο στο λιμάνι της Οστρακίνας, ορκωμοσία είχαν στην 124 ΠΒΕ. Καλά ταξίδια και καλές... θάλασσες τους ευχόμαστε.

- Είναι αυτό που λέει και το γνωστό δημοτικό τραγούδι: ποιός είδε ψάρι στη στεριά, γεια σου... Αρκαδιανή! Όλα θα τα δούμε σιγά - σιγά σε αυτό τον τόπο. Όλα...

- Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης για το λεύκωμα με τα παραδοσιακά κτίρια της Τρίπολης. Η περιήγηση στις εικόνες της Τρίπολης ήταν πράγματι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας. Ελπίζουμε η προσπάθεια να έχει και συνέχεια.

- Καταπληκτική είναι η θεατρική παράσταση των δασκάλων της Τρίπολης! Όλοι καλοί  είναι αλλά την παράσταση κλέβει κάθε βράδυ ο ...Τζώρτζης ο Χατζηθωμάς. Συγχαρητήρια στο δάσκαλο Τάκη Κωνσταντούρο για την εκτέλεση του ρόλου. Είναι ...άπαιχτος!

- Άριστη και η πρωταγωνίστρια Μπέσσυ. Σε πολλές φάσεις του έργου θυμίζει καταπληκτικά την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου! Πολλά μπράβο σε όλους τους δάσκαλους - ηθοποιούς. Τα ...αξίζουν.

- Πήρατε χαμπάρι ότι ο γιατρός - γυναικολόγος που το ΜΕΓΚΑ διαφημίζει ότι θα μιλήσει το Σάββατο ( 14/6/13 ) στις 5.30 μ.μ. στην εκπομπή ¨ΟΛΑ για την ΥΓΕΙΑ¨" του Κεφαλογιάννη έχει ανοίξει ιατρείο στην Τρίπολη?

- Λέγεται Παναγιώτης Χριστόπουλος και το καλό είναι ότι άνοιξε ιατρείο στην πλατεία Πετρινού. Το κακό είναι ότι το ιατρείο βρίσκεται κάτω από τα γραφεία της Ν.Δ. Τί να κάνουμε τώρα?

- Πολύ καλή δουλειά γίνεται στα τμήματα του κέντρου εκπαίδευσης ενηλίκων που λειτουργούν στο πνευματικό κέντρο της Μεταμόρφωσης. Ειδικά στα τμήματα των αλλοδαπών η δουλειά που γίνεται είναι συγκινητική. Πολυ - πολιτισμική κουλτούρα και στην Τρίπολη.

- Μεγάλο αυτό το Σάββατο για το αρκαδικό ποδόσφαιρο. Ο Παναρκαδικός παίζει στα Ψαχνά της Εύβοιας με τον Φοίβο Κρεμαστής της Ρόδου για το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Το βράδυ η πόλη θα φωταγωγηθεί ξανά όταν η κούπα θα έρθει στην πλατεία Άρεως. Περιμένουμε...

- Δύο μεγάλες ομάδες της Τρίπολης ( Αστέρας - Παναρκαδικός ) σε δύο μεγάλους τελικούς κυπέλλων Ελλάδας φέτος. Αυτό το κύπελλο μας το χρωστάει η τύχη. Κύ - πε - λλόοοοοοοο.....

- ΤΕΛΟΣ: επιτέλους Σαββατοκύριακο! Καλά να περνάτε...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...