Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα «άλλα αντ’ άλλων» του Κεφαλογιάννη, τα τρεχάματα των δημοσιογράφων και η επανεμφάνιση του Αλέκου!

Τα «άλλα αντ’ άλλων» του Κεφαλογιάννη, τα τρεχάματα των δημοσιογράφων και η επανεμφάνιση του Αλέκου!

- Μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης είχε η εκπομπή με τη δημοσκόπηση για το Δήμο Τρίπολης στο περιφερειακό κανάλι. Τελικά ο κόσμος ψοφάει για ...αίμα!

- Η τηλεοπτική επανεμφάνιση Κοτσιάνη σχολιάστηκε έντονα. Πολλοί ρωτάγανε: πού το πάει ο Αλέκος?

- Μόνο τα σκουπίδια τελικά έχει αντίπαλο ο Δήμαρχος! Κινδυνεύει όμως - αν δεν προσέξει - να τρέξει μόνος του στις εκλογές και να έρθει δεύτερος!

- Δε φαντάζομαι όμως ότι ο Δήμαρχος θα αφήσει στην τύχη του το θέμα των σκουπιδιών. Έχει άλλωστε το χρόνο με το μέρος του.

- Μόνο ο Τατούλης βγήκε αλώβητος από τη δημοσκόπηση του Γεράκη. Ποιός το περίμενε? Ούτε ο ίδιος ο Πέτρος...

- Μία περιφερειακή εφημερίδα έβγαλε από τώρα Δήμαρχο Τρίπολης το Σμυρνιώτη και για τις επόμενες εκλογές. Δηλ. να μην πάμε να ψηφίσουμε?

- Εκείνος ο Βαλασόπουλος τόσο πολύ αγαπάει τον Τζιούμη? Μήπως το πήγαινε αλλού ο Παναγιώτης?

- Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την παράταξη του Παυλή για τη δημοσκόπηση της Marc. Γιατί έπεσε τέτοια σιωπή?

- Ξεκίνησαν οι κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο 'Αστρος. Η πρώτη περίοδος κάνει ήδη διακοπές! Εμείς πότε? ( ...ποτέ! )

- Στα Ψαχνά μας ...( ξανα ) βαρέσανε! Ούτε ο Παναρκαδικός δεν έφερε στην Τρίπολη το κύπελλο. Τί γκαντεμιά είναι αυτή ρε παιδιά με τις κούπες?

- Καλλικράτη θα έχουμε και στους λιμενικούς σταθμούς! Μέχρι να ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα του Υπουργείου τίποτα δεν ισχύει για Άστρος και Λεωνίδιο. Έτσι τουλάχιστον είπανε οι υπεύθυνοι.

- Εκείνος ο Κεφαλογιάννης της ΝΔ, τί έλεγε προχθές στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Τρίπολης? Άλλα τον ρωτάγανε, άλλα τους απάνταγε! Τους κούφανε όλους...

- Στο Ναύπλιο πήγαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Τρίπολης για να συναντήσουνε τον πρωθυπουργό. Τελικά συναντήθηκαν μόνο με τα ΜΑΤ!

- Άρχισε η κίνηση στο Άστρος και οι ντόπιοι καταστηματάρχες άρχισαν να χαμογελάνε. Εύχονται όμως να μην τους τα χαλάσει ο ( ...κακός) καιρός. 

- Τί να θέλουν να μας πουν αυτοί που ισχυρίζονται ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα εμπλακούν και ...νέα πρόσωπα? Γιατί δεν το λένε καθαρά?

- Τριγμούς στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου έφερε το θέμα της ΕΡΤ. Ρωτήστε και τον Πουλοκέφαλο, ξέρει λεπτομέρειες!

- Όλοι τα ίδια είπανε - για την ΕΡΤ - αλλά κάποιοι ψάχνουν για το εξιλαστήριο θύμα. Λέτε να έχουμε ...παραιτήσεις?

- Τη Δευτέρα περιφερειακό συμβούλιο, την Τρίτη δημοτικό συμβούλιο και την Τετάρτη πάλι Περιφερειακό! Δεν τους προλαβαίνουνε οι δημοσιογράφοι τους τοπικούς άρχοντες. Τρέχουνε από συμβούλιο σε συμβούλιο! (...και δεν προλαβαίνουνε ).

- Καλή εβδομάδα και καλά ...ξεμπερδέματα! Αύριο και πάλι όλοι... ΕΔΩ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...