Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η συνεργασία που «χάλασε» για τις δημοτικές εκλογές, ο ρόλος του «υπαρχηγού» και το «μαύρισμα» των εργαζομένων της ΕΡΤ

Η συνεργασία που «χάλασε» για τις δημοτικές εκλογές, ο ρόλος του «υπαρχηγού» και το «μαύρισμα» των εργαζομένων της ΕΡΤ

- Τι απόφαση ήταν αυτή που έβγαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας για την ΕΡΤ? Να φύγει το μαύρο από τις οθόνες αλλά να μείνει το μαύρισμα στους εργαζόμενους. Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.

- Αν ήμουν πρώην υπάλληλος της ΕΡΑ Τρίπολης τί θα έπρεπε να κάνω? Να είμαι ευχαριστημένος ή όχι με την απόφαση του ΣτΕ? Έχω μπερδευτεί...

- Κλέψανε την ΕΡΑ Καλαμάτας και ο Πετράκος έκανε ερώτηση στη Βουλή. Ρε Πετράκο εδώ μας κλέψανε τα αυγά και τα ...πασχάλια! Δεν το πήρατε χαμπάρι?

- Μάθατε τις εκπομπές του νέου προγράμματος της... ΝΕΡΙΤ? Ο Γιώργος Παπανδρέου θα παρουσιάζει την εκπομπή " ομιλείτε ελληνικά". ο Αντώνης Σαμαράς "το μικρό σπίτι στο χαράτσι" και ο Φώτης Κουβέλης την εκπομπή ..."έχεις λουκέτο"!

- Τί συνέβη τελικά και δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης δεν τα βρήκαν για να κατέβουν μαζί σε ένα ψηφοδέλτιο? Μάθαμε ότι τα σπάσανε στο θέμα του ...υπαρχηγού!

- Ο πλαστικός γιατρός έφερε στην πλατεία Πετρινού τα μοντέλα και ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας ...θύμωσε! Σπαλιάρα ο πλαστικός, σφαλιάρα ο Σύλλογος. Τί τραβάμε και εμείς τα ...μοντέλα!

- Καλό θα ήταν οι δημοσιογράφοι και οι καμεραμέν που κάνουν το ρεπορτάζ να μη φωτογραφίζονται μετά ως θαυμαστές με τα μοντέλα και να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο θέμα.

- Γιατί ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου έχει μπει στο στόχαστρο μερικών κύκλων της Περιφέρειας τώρα τελευταία? Δεν τον φοβάμαι τον Πουλοκέφαλο είναι ...σιδεροκέφαλος!

- Πάντως πρόεδρε το αυτοκίνητο που μπήκες προχθές μέσα δεν ήταν υπηρεσιακό. Εμάς για ...αγροτικό μας φάνηκε!

- Ο Ρουμελιώτης ζήτησε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να ενισχύσει τις ομάδες πυρασφάλειας των κυνηγών της Τρίπολης με ειδικά οχήματα που θα φέρουν δεξαμενές. Ωραίος ο κυνηγός!

- Διαγωνισμός ταχύτερου κουρευτή προβάτων θα γίνει στη Μυγδαλιά Γορτυνίας.Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να ήμουν ...πρόβατο.

- Κάπου γράφτηκε ότι ο Οδυσσέας μετά τον επικείμενο ανασχηματισμό θα αναλάβει  τη θέση του υφυπουργού για την ανασύσταση της πρώην ΕΡΤ. Για να δούμε..

- Η είδηση δόθηκε χθες από το ΝΟΝEWS τονίζοντας ότι το όνομα του Βουλευτή Αρκαδίας προτάθηκε για τη θέση αυτή από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

- Για την ίδια θέση προτάθηκε και ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος. Την Τετάρτη ...κληρώνει!

- Πνιγμό είχαμε προχθές στον Τυρό Αρκαδίας. Όχι στα βαθειά, μη λέμε συνέχεια τα ίδια.

- ΤΕΛΟΣ:  Συνιστώ προσοχή στην διαχωριστική γραμμή μεταξύ... "κάνω υπομονή" και "κάνω τον μαλ..."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...