Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα μοντέλα της «Πετρινού», οι «ξένοι» γιατροί και τα περιζήτητα στελέχη της Χρυσής Αυγής!

Τα μοντέλα της «Πετρινού», οι «ξένοι» γιατροί και τα περιζήτητα στελέχη της Χρυσής Αυγής!

- Θερίζει ο ...λιγνίτης στη Μεγαλόπολη! Έρευνα έδειξε ότι εκατοντάδες άτομα έχουν χάσει πρόωρα τη ζωή τους στη Μεγαλόπολη λόγω ...λιγνίτη. (λιγνίτης που μας έφαγε).

- Εκείνος ο Σαμαρτζής -  αν έχει στοιχεία για παρανομίες στο Δήμο Τρίπολης - γιατί δεν τα πάει στον εισαγγελέα να τελειώνουμε? Για να μην του λένε δηλαδή ότι το κάνει για δημιουργία εντυπώσεων ...

- Όλοι οι πρωταγωνιστές της δημοσκόπησης, που δεν τους άρεσαν οι αριθμοί, τη βγάλανε ...στημένη! Αναμενόμενη η αντίδρασή τους όπως άλλωστε και τα αποτελέσματα.

- Μεγάλα ονόματα ηθοποιών θα έρθουν το καλοκαίρι στην Τρίπολη όπως ο Βουτσάς, ο Καφετζόπουλος και άλλοι. Το άλσος του Αγίου Γεωργίου θα είναι στο επίκεντρο του πολιτιστικού καλοκαιριού.

- Φοβούνται την επαρχία οι μεγάλοι θίασοι, ακούστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, και δεν έρχονται για να παίξουν! Την επαρχία φοβούνται οι μεγαλοκαρχαρίες ή ...τον εαυτό τους?

- Πάντως υπάρχει και η θεατρική ομάδα Τρίπολης στην οποία ο Δήμος θα μπορούσε να εμπιστευθεί κάποιες νύχτες καλοκαιριού. Γιατί όχι?

- Ξεμπλοκάρονται σήμερα οι αιτήσεις για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών και πολλοί επιχειρηματίες της πόλης μας θα ...ανασάνουν. Το περιμένουν ...πως και πως!

- Την Τρίτη φεύγει η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος για Άστρος και επιστρέφει η πρώτη. Πώς περνάει έτσι το καλοκαίρι ρε παιδιά?

- Άτομα για πυρασφάλεια θα πάρει ο Δήμος Τρίπολης. Είναι έτοιμα όμως τα περιφερειακά ...πυροφυλάκια?

- Απόγνωση επικρατεί σήμερα ανάμεσα στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Τρίπολης. Όλοι σκέφθονται τώρα την επόμενη μέρα που ήρθε ...χθες! Δύσκολες ώρες...

- Στελέχη της τοπικής χρυσής αυγής βολιδοσκοπούνται από όλους σχεδόν τους υποψήφιους Δημάρχους για συμμετοχή τους σε δημοτικά ψηφοδέλτια. Φυσικά όχι για διακοσμητικούς ρόλους!

- Πολλοί ξένοι γιατροί ανοίγουν τώρα τελευταία ιατρεία στην Τρίπολη. Μυρίστηκαν τίποτα ή το κάνουν για λόγους κοινωνικής προσφοράς? (μάλλον για λόγους ...απόστασης)

- Μήπως μερικά καφέ της πόλης μας το έχουν παρακάνει με την τιμή του καφέ? Όχι και 3,20 ευρώ ρε παιδιά! Έλεος...

- Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν ...μαγειρεύουν. Έτσι και οι κυνηγοί της Τρίπολης παίρνουν τα μέτρα τους από τώρα για τις φωτιές! Παιδιά γερά, o Αύγουστος είναι κοντά.

- Δεν ακούω νέα από τον Αστέρα αλλά μαθαίνω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στο παρασκήνιο των μεταγραφών. Τα μεγάλα μπαμ θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο όταν οι άλλοι θα κάνουν μπάνια.

- Τρίβουνε τα χέρια τους οι καταστηματάρχες του Άστρους. Άρχισε σιγά - σιγά η κίνηση και έχουν ...ζεσταθεί. ( καλοκαιριάτικα? )

- Πολλά γνωστά ...μοντέλα περπατάνε στην πλατεία Πετρινού τελευταία. Μιλάμε για πασαρέλα ... Α Εθνικής! Ας είναι καλά τα μαγαζιά της περιοχής. Όρεξη να έχεις να κοιτάς. ( είναι πλέον το μόνο τζάμπα )

- Πόσες φορές πήγε και ήρθε στη Λαμία το τελευταίο διάστημα ο δημοσιογράφος Γιώργος Μουστόγιαννης? Ούτε και ίδιος ξέρει... (αυτά έχουν Γιώργο οι δημοσιογραφικές αποστολές)

- Τα μεσημέρια γεμίζουν πλέον από πιτσιρίκια τα μαγαζιά που έχουν πισίνες. Μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται  από τις επιχειρήσεις ή θα έχουμε τίποτα άλλα? Εμείς πάντως - όπως οφείλαμε - το επισημαίνουμε.

- Καλές βουτιές και καλές ...αποδράσεις!  ( Όχι στα βαθειά Μιχαλάκη, φόρα τα μπρατσάκια σου...)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...