Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο αγώνας δρόμου για τις λακκούβες, το πολυπόθητο κλαρίνο και η νέα εκπομπή που είναι στα σκαριά!

Ο αγώνας δρόμου για τις λακκούβες, το πολυπόθητο κλαρίνο και η νέα εκπομπή που είναι στα σκαριά!

- Ένα κτίριο - μνημείο καταρρέει στην Τρίπολη και κανένας δεν ασχολείται. Μόλις τα μπάζα γεμίσουν την πλατεία Πετρινού τότε μόνο θα φωνάξουν οι ...καφετέριες!

- Ο λόγος για το Πετροπούλειο κληροδότημα που παραμένει κλειστό και στο έλεος του Θεού. Το ιστορικό ενός προαναγγελθέντος ...θανάτου!

- Άρχισαν οι πυρκαγιές στην Αρκαδία. Μία είχαμε χθες στη Μαντινεία και μία στη Γορτυνία. Πυροσβέστες τώρα ...τρέχουμε!

- Επικεφαλής στην παράταξη του Δελφάκη παραμένει ακόμα ο ίδιος? Μάθαμε ότι - αν δεν έγινε ήδη - είναι έτοιμος να παραδώσει το δαχτυλίδι στο γιατρό. Μήπως έχει αργήσει?

- Κλείνουν οι λακκούβες από την Αγία Φωτεινή έως το Κακούρι. Το χωριό τόσων Δημάρχων και τόσων πολιτικών πρέπει να είναι στην πένα εν όψει των εκλογών. Δεν επιτρέπονται λακκούβες σε τέτοια περιοχή.

- Έντονη είναι η παρουσία και οι παρεμβάσεις του Νίκου Γιαννακόπουλου στα δρώμενα της πόλης. Μήπως σκέφθεται να αφήσει το στόχο της περιφέρειας και θέλει να ασχοληθεί με το Δήμο?

- Μήπως πρέπει να το ξανασκεφθεί ο Οδυσσέας πριν αναλάβει υφυπουργός της ΕΡΤ? Όσοι ανακατεύονται με τα πίτουρα τον τρώνε οι... κότες!

- Γιατί αντιδρούν κάποιοι στην παραχώρηση της πλατείας Πετρινού για εκδηλώσεις μαγαζιών και ιατρείων? Ακόμα και στην Αριστοτέλους τέτοια γίνονται. Λέτε να παρεξηγηθεί το Μαλλιαροπούλειο?

- Το αδιαχώρητο γίνεται κάθε βράδυ στον Αι Γιώργη. Ας είναι καλά οι τελετές λήξης των χορευτικών συγκροτημάτων της Τρίπολης.

- Λόγω μη απαρτίας δε συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου! Πολύ νωρίς δεν πήγανε για μπάνια?

- Πότε θα αρχίσουν τα πανηγύρια στα χωριά? Πολλοί περιμένουν να πάνε να φάνε  γουρνοπούλα, να πιούνε μπύρες και φυσικά να ακούσουν κλαρίνο μέχρι το... Πεκίνο, που λέει και ο Μάριος ο Μπλάκμαν.

-  Κάποιο τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι δεν ξέρουν τί ζητάνε από το Δήμαρχο. Όχι και 3000 ευρώ ρε παιδιά για ένα πανηγύρι!

- Αν ακούσετε κανένα ...μπαμ αυτές τις μέρες θα είναι μία μεγάλη μεταγραφή που θα έχει κάνει ο Αστέρας Τρίπολης. Μην φοβηθείτε από το θόρυβο.

- Καινούργια εκπομπή με αρκαδικό ενδιαφέρον ετοιμάζει τοπικό τηλεοπτικό κανάλι. Έναρξη τον Αύγουστο που είναι παχιές οι ...μύγες!

- Η Ανθή Σαλαγκούδη στη νέα ΕΡΤ θα παρουσιάζει την εκπομπή ¨έχεις ...μπούστο¨. Καλό?

- ΤΕΛΟΣ: Επειδή πολλά περίεργα διαζύγια βγαίνουν τώρα τελευταία στην Τρίπολη έχουμε να σας πούμε ότι τέλειο ζευγάρι θα βρείτε μόνο στα ...παπούτσια!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...