Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «επιχείρηση – σκούπα», ο αρχηγός … Δήμαρχος και η συνεννόηση «μπουζούκι»!

Η «επιχείρηση – σκούπα», ο αρχηγός … Δήμαρχος και η συνεννόηση «μπουζούκι»!

- Μετά την αποχώρηση Κουβέλη από την τρικομματική κυβέρνηση ο μεγάλος κίνδυνος είναι τώρα η άρση της εμπιστοσύνης του Σαμαρά από τη δικομματική! Μόνο ο Βενιζέλος μπορεί να θεωρείται πλέον σίγουρος σε αυτή την κυβέρνηση.  ( Το μόνο που ...θυμάμαι! )

- Δηλαδή τώρα που η κυβέρνηση έγινε δικομματική μας κάνανε τα τρία ...δύο!

- Τώρα έχουμε κυβέρνηση - σαμπουάν ( δύο σε ένα ). Αφού μας κόψανε καλά - καλά τα κεφάλια τώρα θα μας κάνουνε θεραπεία για την τριχόπτωση!

- Με το ίδιο σαμπουάν που διαφημίζει ο Σαμαράς ( ο ποδοσφαιριστής ) θα μας ...λούσει και ο άλλος Σαμαράς ( ο πρωθυπουργός )

- Εκεί που ο Μπένυ μέχρι χθες δεν μπορούσε να στηρίξει τον εαυτό του σήμερα στηρίζει την ... κυβέρνηση! Αυτά συμβαίνουν μόνο στην πολιτική.

- Το είπε ο Πάνος ο Καμμένος: "επιτέλους και η αριστερά απέκτησε τον Καρατζαφέρη της". ( εννοεί τον κυρ Φώτη τον ...κωλοτούμπα? )

- Όταν ο Τσίπρας έρθει στην κυβέρνηση θα επαναπροσλάβει το απολυμένο προσωπικό της ΕΡΤ? Δεν έχω καταλάβει ακόμα τον Αλέξη. Εσείς?

- Επιχείρηση - σκούπα ετοιμάζεται σε δημόσια υπηρεσία της Αρκαδίας. Άλλος για Χίο θα τραβήξει κι άλλος για ... Μυτιλήνη. ( εμπρός στο δρόμο που χάραξε η ...ΕΡΤ )

- Μάθαμε από το Σαββάκη ότι κάθε παιδί του Βοσυνιώτειου κοστίζει 12 χιλ. ευρώ το χρόνο ενώ αλλού στοιχίζει μόνο 2 χιλ.! Γι αυτό πρέπει να κλείσει ο σταθμός κ. Αντιδήμαρχε? ( τα παιδιά δεν είναι απλά νούμερα )

- Ποιός φταίει γι αυτό το κόστος ανά παιδί? Μήπως θα πρέπει να αναρωτηθούν οι υπεύθυνοι και να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους? ( οι εργαζόμενοι τί φταίνε τώρα και πληρώνουν το ...μάρμαρο? )

- Μετά την παραίτηση Κάμαρη από την αρχηγία της Δημοτικής Αστυνομίας Τρίπολης, αρχηγός ανέλαβε ο Δήμαρχος! Δε φαντάζομαι να φορέσει και στολή?

- Αληθεύει ότι πολλοί αστυνομικοί από την Αρκαδία απασχολούνται καθημερινά με το κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών της Κορίνθου? Γι αυτό τώρα τελευταία έχουν αυξηθεί οι κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης!  ( Λείπουν οι γάτες και χορεύουν τα... ποντίκια )

- Ο Δελφάκης φωνάζει επειδή ο Δήμος έσβησε τα πρόστιμα της πλατείας Πετρινού και ο Σαββάκης απαντά με ερώτηση: ¨γιατί δεν έκανες προσφυγή?" Συνεννόηση ...μπουζούκι!!!

- Μόνο ο Κακλαμάνος κάνει αντιπολίτευση από την παράταξή του. Οι υπόλοιποι γιατί δε βγαίνουν μπροστά? Φύγανε για ...διακοπές?

- Για το αυτονόητο παλεύουν ορισμένοι επιχειρηματίες στην Τρίπολη. Για μια απλή προέγκριση που χρειαζόταν για να ανοίξουν την επιχείρησή τους έφθασαν σε Υπουργό! Τελικά δεν έμαθα αν την πήραν...

- Μεταξύ Τρίπολης και Άστρους κινούνται καθημερινά οι Τριπολιτσιώτες. Προσοχή παιδιά στο δρόμο γιατί και φέτος αυτός ο δρόμος - δηλ. το γεφύρι της Άρτας - επισκευάζεται!

- Συμβουλή: αφού δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω γύρνα το κεφάλι ...μπροστά! ( τελικά και στο facebook βρίσκεις καλές ατάκες και κυρίως ...χρήσιμες )

- Καλές είναι οι ρηχές θάλασσες αλλά πρέπει να ρουφάς την κοιλιά περισσότερο μέχρι να μπεις μέσα. Άστο καλύτερα, βαθειά νερά και πάλι ...βαθειά.  ( να  έχουμε και την υπόληψή μας )

- Καλό τριήμερο σε όλους και καλές ...κωλοτούμπες. Να θυμάστε ότι το τριήμερο της Αγίας Τριάδας οι τρεις γίνανε δύο! Τυχαίο? ...δε νομίζω. Την Τρίτη με το καλό πάλι ΕΔΩ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...