Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο «μικρός» που είναι … «γάτα», ο «εμφύλιος» της Γορτυνίας και η νίλα με τον … «μπουμπούκο»!

Ο «μικρός» που είναι … «γάτα», ο «εμφύλιος» της Γορτυνίας και η νίλα με τον … «μπουμπούκο»!

- Μετά από πολλά χρόνια η Αρκαδία έμεινε εκτός κυβέρνησης! Ευτυχώς που υπάρχει Αβραμόπουλος και Παναγιωτόπουλος και μπήκαμε στην κυβέρνηση λόγω... καταγωγής!

- Η απουσία των Αρκάδων Βουλευτών γίνεται μεγαλύτερη αν δει κανείς ότι γειτονικοί Νομοί όπως η Αργολίδα και η Λακωνία έχει σήμερα από δύο Υπουργούς. Αυτό είναι πλήγμα για την Αρκαδία που μέχρι χθες είχε την παράδοση των Υπουργών με το μέρος της και μάλιστα σε όλες τις κυβερνήσεις.

- Εκτός κυβέρνησης έμεινε και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Το χειρότερο όμως δεν είναι ότι απομακρύνθηκε από αλλά ότι αντικαταστάθηκε από τον ...μπουμπούκο! ( δηλ. τον Άδωνι ) Στην ...υγειά μας.

- Μήπως ήρθε η ώρα οι δυσαρεστημένοι Αρκάδες πολιτικοί Αβραμόπουλος και Λυκουρέντζος να προχωρήσουν στην ίδρυση νέου κόμματος? ( σιγά - σιγά όλα θα γίνουν... ) Μη βιάζεστε!

- Μετά την απομάκρυνση Λυκουρέντζου από την κυβέρνηση ενισχύθηκαν τα σενάρια για εμπλοκή του πρώην Υπουργού Υγείας στις περιφερειακές εκλογές κόντρα στον Τατούλη. ( μήπως θυμάστε τη δημοσκόπηση που έγινε πρόσφατα? ) Πάντως, ο ίδιος το διέψευσε κατηγορηματικά. Ίδωμεν…

- Δύσκολη η ερώτηση αλλά πιο δύσκολη είναι η απάντηση: αν ο Ανδρέας κατέβει στις εκλογές κόντρα στον Πετράν, ο Αβραμόπουλος ποιόν θα στηρίξει? Έλα ντε...

- Δεν έγινε Υπουργός ο Οδυσσέας όπως αναμενόταν. Για να μείνει έξω ο μικρός κάτι θα ξέρει. Είναι ...γάτα ο μικρός ( και χωρίς γραβάτα ).

- Πήρε την θέση της Φώφης Γεννηματά ο Οδυσσέας ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Μήπως και αυτή η καρέκλα είναι ...ηλεκτρική για το νεαρό Βουλευτή? Θα δείξει...

- Πολλοί Πασόκοι χάρηκαν που ο Οδυσσέας δεν μπήκε στην κυβέρνηση Σαμαρά. Δεν ήθελαν καμιά σχέση του Βουλευτή Αρκαδίας με αυτή την κυβέρνηση. Μήπως είχαν δίκιο?

- Την πιο χρηστή οικονομική διαχείριση κάνει η διοίκηση του Σμυρνιώτη στο Δήμο Τρίπολης! ( αυτό δήλωσε ο Σαββάκης ) Καλά ρε Σάββα, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Άσε αυτό να το πει κανένας άλλος.

- Δύο χωριά της Γορτυνίας θέλουν να πάνε στο Δήμο Μεγαλόπολης. Χάνει εδάφη ο Γιαννόπουλος και αναμένεται ...εμφύλιος πόλεμος στη Γορτυνία!

- Στις Βρυξέλλες πήγε ο Σμυρνιώτης για το σύμφωνο των Δημάρχων! Την ίδια ώρα οι Δήμαρχοι της Πελοποννήσου δηλώνουν ...ασυμφωνία χαρακτήρων! Αυτά είναι...

- Δεν κατάλαβα, τί είπε ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πρώην Υφυπουργός Παιδείας κ. Παπαθεοδώρου? Φεύγω από την κυβέρνηση είπε, αλλά παραμένω στην ...πολιτική! Να υποθέσουμε ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρύτανης?

- Κύκλοι του Πανεπιστημίου πάντως ανέφεραν ότι αποκλείεται ο Παπαθεοδώρου να μείνει εκτός εκλογών για την θέση του πρύτανη. Αυτοί κάτι θα ξέρουν... ( μήπως γι αυτό δώθηκε παράταση σττην προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων? ).

- Ζήτω που ...καήκαμε είπαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ όταν άκουσαν ότι ο νέος υφυπουργός τους θα είναι ο Παντελής Καψής. Δηλ. τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια ...Παντελή μου!

- Έτοιμος για γερό κλάδεμα δημοσίων υπαλλήλων είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο χειρότερος άνθρωπος στην ...χειρότερη θέση, λένε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ανεξάρτητα από το κόμμα που ψηφίζουν! Αυτός λένε, θα είναι πιο σκληρός και από τον ...Τόμσεν.

- Τα χειρότερα όμως έρχονται! Μόλις ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έμαθε ότι ο Σαμαράς έκανε το γιό του Υπουργό, είπε : "εύχομαι στη νέα κυβέρνηση καλή επιτυχία". ( Ωχχχχχχ, αυτό φοβότανε και ο Σαμαράς) Γι αυτό σας λέω, τα χειρότερα ...έρχονται!

- ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και χαιρετίσματα στην ...εξουσία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...