Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το δύσκολο καλοκαίρι του «Πετράν», οι δημοτικές μαζώξεις με τις … γουρνοπούλες και το «φαρ ουέστ» των Δολιανών!

Το δύσκολο καλοκαίρι του «Πετράν», οι δημοτικές μαζώξεις με τις … γουρνοπούλες και το «φαρ ουέστ» των Δολιανών!

- Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει - εδώ και καιρό - το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου! Πάλι δεν έγινε η συνεδρίαση λόγω έλλειψης απαρτίας των μελών του. Για τον ίδιο λόγο - θυμίζουμε - δεν είχε γίνει και η προηγούμενη συνεδρίαση! Τόσο καλά?

- Φύγανε τα παλικάρια και οι κυρίες του Περιφερειακού Συμβουλίου για μπάνια. Μήπως έπρεπε ο Τατούλης να κάνει τα συμβούλια σε καμιά παραλία? Τότε όλοι και όλες θα ήταν παρόντες και ...παρούσες!

- Είναι βλέπετε στη μέση και η κόντρα με τον πρόεδρο του Π.Σ. Όλα τα κακά μαζευτήκανε καλοκαιριάτικα. Δεν αφήνουνε τον Πέτρο ούτε το καλοκαίρι να ηρεμήσει. Αυτά έχουν τα αξιώματα και οι υψηλές θέσεις. Όποιος έχει τα γένια θα έπρεπε να έχει φροντίσει  όμως να έχει και τα χτένια.

- Σκηνές φαρ - ουέστ στα βουνά της Αρκαδίας! Διαρρήξεις είχαμε στα κτίρια της ΕΡΤ σε Ασέα και Δολιανά όπως ισχυρίζονται οι πρώην εργαζόμενοι. Οι τεχνικοί που έχουν χρεωθεί τα μηχανήματα και είναι υπεύθυνοι για την περιουσία της ΕΡΤ φωνάζουν έντονα για τη συμπεριφορά της αστυνομίας που δεν επιλαμβάνεται των καταγγελιών τους επειδή όπως λέει γίνονται από άτομα που δεν είναι πλέον εργαζόμενοι!

- Τώρα δεν είναι εργαζόμενοι αλλά όταν καταλογιστούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί ποιός θα τις πληρώσει? Τότε κάποιοι θα θυμηθούν ότι οι πρώην εργαζόμενοι - τεχνικοί της ΕΡΤ έχουν χρεωθεί  αυτά τα μηχανήματα. Τότε θα αναζητηθούν οι ευθύνες. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις.

- Πέσανε αισθητά οι βάσεις και πολλοί μαθητές από την Αρκαδία πανηγύρισαν έντονα τα αποτελέσματα. Μερικοί από αυτούς πιάσανε σχολές που ποτέ δεν περίμεναν ότι θα πιάσουν. Σε όλους ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

- Στο Δημαρχείο Τροπαίων θα στεγαστεί τελικά το γραφείο του τοπικού ΙΚΑ μετά τη συγχώνευση των καταστημάτων που έγινε από τη διοίκηση του ιδρύματος. Όλοι οι καλοί χωράνε στο ...Δημαρχείο!

- Εν τω μεταξύ γραφείο κοινωνικής ασφάλισης θα λειτουργήσει και στο Λεωνίδιο με απόφαση του Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου. Πάλι καλά που μας θυμάται και καμιά φορά ο Ροβέρτος!

- Πολλές δημοτικές μαζώξεις γίνονται τώρα τελευταία στα προάστια του Δήμου Τρίπολης. Αν αρχίσανε τόσο νωρίς οι μεζέδες και οι γουρνοπούλες μέχρι του χρόνου τέτοιο καιρό κάποιοι θα έχουν γίνει διπλάσιοι ( σε κιλά ). Σε ψήφους?

- Από την άλλη πλευρά ο Οδυσσέας - που δεν έγινε τελικά Υπουργός - λένε ότι θα γίνει εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι τώρα όμως δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από το κόμμα του. Μήπως υπάρχει καμία εμπλοκή?

- Δωρεάν εισιτήρια για ανέργους θα έχει φέτος το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης. Τα θεάματα τα καλύψαμε Δήμαρχε με τον άρτο όμως τί θα γίνει?

- Πενήντα χιλιάδες ευρώ διαβάσαμε ότι θα δώσει ο Δήμος Τρίπολης στις τοπικές κοινότητες για την κοπή των χορταριών! Πάω να αγοράσω ...χορτοκοπτικό, γειάααααααααααααααα σας!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...