Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «πράσινη» Κάρτσοβα, ο «αρραβώνας» της παράταξης Δελφάκη και οι άντρες που είναι έτοιμοι για όλα…

Η «πράσινη» Κάρτσοβα, ο «αρραβώνας» της παράταξης Δελφάκη και οι άντρες που είναι έτοιμοι για όλα…

- Πλούσιο θα είναι το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης. Μπορεί να μην έχουμε να φάμε αλλά θα χορτάσουμε ...εκδηλώσεις. Κάτι είναι κι αυτό.

- Μάχη με τις απ΄ευθείας αναθέσεις έγινε προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Μερικοί κάνανε ότι δεν ξέρανε τί γινόταν όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο και προχθές ανακαλύψανε την ...Αμερική!

- Έτοιμη να πρασινίσει είναι η Κάρτσοβα. Οι ποδοσφαιρόφιλοι της Τρίπολης περιμένουν με αγωνία την τοποθέτηση του χλοοτάπητα. Πιο πολύ όμως αγωνιούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Έτσι δεν είναι?

- Οι άντρες που είναι έτοιμοι για όλα θα ...γδυθούν τον Αύγουστο στον Αι - Γιώργη. Πολλές είναι οι γυναίκες της πόλης μας που έχουν πάρει από τώρα τα εισιτήρια και ...περιμένουν.

- Όσοι δεν μπορείτε να πάτε για θαλασσινά μπάνια υπάρχει και το κολυμβητήριο της Τρίπολης. Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι ανοικτό για το κοινό. Καλές βουτιές και - είπαμε - όχι στα βαθειά.

- Ανοιχτή και δημόσια γενική  συνέλευση διοργανώνει η παράταξη Δελφάκη στο Πνευματικό Κέντρο στις 3/7/13. Όλα έτοιμα για τον ...αρραβώνα?

- Αναστάτωση, παρά τις διαψεύσεις του Δημάρχου, επικρατεί ανάμεσα στους εργαζόμενους του Δήμου Τρίπολης. Όλοι φοβούνται απολύσεις από τον Κυριάκο. Μόνο ο Σώστης δεν ανησυχεί!

- Άρχισαν να στέλνονται τα χαρτιά των απολύσεων στους εργαζόμενους της ΕΡΤ αλλά χωρίς την υπογραφή κάποιου υπευθύνου. Τελικά όλα στο πόδι γίνανε ακόμα και το ...μαύρο!

- Ξεκινάει σήμερα τις προπονήσεις ο Αστέρας Τρίπολης. Από νωρίς στα βάσανα ο Τσιώλης και η παρέα του. Στόχος φέτος το ...Γιουρόπα Ληγκ? ( ήρεμαααααα λέω )

- Γιατί μου φαίνεται ότι φέτος στην ομάδα ήρθαν λίγοι και έφυγαν πολλοί? Λέτε η αχλάδα να έχει πίσω την ουρά? Θα το δούμε σύντομα...

- Νέα μέλη μάθαμε ότι μπήκαν στη διοίκηση του Δημοτικού Ραδιοφώνου! Αυτό σημαίνει ...ανανέωση ή κάτι άλλο? Θα το δείξει η ...νεκροψία!

- Εκείνη η έρευνα για τις καταναλωτικές συνήθειες των Τριπολιτσιωτών έβγαλε λαυράκια! Καλά βρήκε τα προϊόντα στις λαϊκές αγορές αλλά διαπίστωσε ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά να αγοράσει τίποτα!

- Καλά ρε παιδιά έπρεπε να γίνει έρευνα για να  διαπιστώσετε ότι ο κόσμος πεινάει? Καλό κι αυτό κύριοι αλλά τζάμπα ο κόπος. Πίστευε και μη ερεύνα.

- Έρχεται το νέο καλοκαιρινό - και πολύ δροσιστικό - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ. Το φρι - πρες περιοδικό που αγαπήσατε θα έχει και πάλι πολλές και δυνατές προσφορές για όλους. Μην το χάσετε γιατί θα χάσετε.

- ΤΕΛΟΣ: Μήπως ξέρετε πότε θα συνεδριάσει πάλι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου? ( μάλλον  όταν  θα ...χειμωνιάσει ). ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ  και ...μυθική ΠελοπόννηSOS.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...