Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα διαζύγια επωνύμων, οι … απένταροι επισκέπτες και οι «εγκέφαλοι» της έκθεσης!

Τα διαζύγια επωνύμων, οι … απένταροι επισκέπτες και οι «εγκέφαλοι» της έκθεσης!

- Αισιόδοξοι είναι για φέτος οι διοργανωτές του πανηγυριού της Τεγέας! Λένε ότι ο αριθμός των επισκεπτών θα φτάσει τις 60.000, δε λένε όμως πόσοι από αυτούς θα ψωνίσουν. Δύσκολοι καιροί και για τα πανηγύρια φίλοι μου.

- Ωραίο πανηγύρι πάντως έκανε ο Παναρκαδικός με τη λήξη της φετινής επιτυχημένης χρονιάς. Με μεζέδες και κλαρίνα μέσα στον προαύλιο χώρο του ιστορικού γηπέδου. Και του χρόνου παιδιά, εις ανώτερα.

- Μα καλά αυτοί οι εγκέφαλοι που διοργάνωσαν τη 13η γιορτή βιβλίου στην πλατεία Άρεως δε βγάζανε τουλάχιστον ένα δελτίο τύπου! Ένας τέτοιος θεσμός δεν θα πρέπει να προβληθεί και ανάλογα? Δεν μπορώ να τους καταλάβω.

- Λόγω καλοκαιριού η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας θα κλείσει τον Ιούλιο και θα εκδίδει άδειες γάμου μόνο τις Παρασκευές! Όσοι ...πιστοί προσέλθετε  ( οι άπιστοι? ).

- Τα καλύτερα λόγια ακούω για το πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων στο Άστρος. ( Φτου, να μην τους ματιάσω! )

- Αληθεύει ότι μέσα σε σπίτι  - που βρίσκεται σε αρκαδικό χωριό -  στελέχους της χρυσής αυγής  έχουν εισβάλει ...αλλοδαποί και δεν φεύγουν? Το ακούσαμε χθες αλλά δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Αν είναι δυνατόν, τί άλλο θα ακούσουμε?

- Μετά τους υπαλλήλους των Δήμων - για αξιολόγηση - έρχεται η σειρά των αιρετών περιφερειών και μετά των αποκεντρωμένων διοικήσεων. Για πέστε αλεύρι, ο Κυριάκος σας γυρεύει!

- Δεν έχουν τέλος τα διαζύγια επωνύμων στην Τρίπολη. Τελικά σε ένα χωρισμό φταίνε πάντα δύο: αυτή και η ...μάνα της!

- Παλιό αλλά ωραίο και ( διαχρονικό ) το στιχάκι που θυμήθηκα:το να απατάς τον άνδρα σου είναι συνηθισμένο αλλά το να απατάς το γκόμενο πού το χεις βρει γραμμένο? ( μήνυμα με πολλούς αποδέκτες )

- Πάνω που συνηθίσαμε τον ήλιο στην Τρίπολη η ΕΜΥ λέει ότι έρχονται καταιγίδες το Σάββατο! Ιούλιος μπαίνει μεθαύριο ή Νοέμβρης?

- Εκείνη η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ πότε θα συνεδριάσει για να βγάλει το γραμματέα? Το ξεχάσανε οι σύντροφοι ή φύγανε για διακοπές?

- Νέα απόπειρα για συνεδρίαση θα κάνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Τους ευχόμαστε καλή τύχη αυτή την φορά (  θα την χρειαστούν σίγουρα )

- ΤΕΛΟΣ: πάει και ο Ιούνιος! Πώς περνάει έτσι ο καιρός? Τελείωσε το καλοκαίρι και δεν το καταλάβαμε! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Εμείς θα τα ξαναπούμε τον άλλο μήνα δηλ. τη Δευτέρα. Μέχρι τότε: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...