Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα χιλιόμετρα του Σμυρνιώτη, ο τραχανάς των προσκόπων και οι κυβόλιθοι που … έκαναν φτερά!

Τα χιλιόμετρα του Σμυρνιώτη, ο τραχανάς των προσκόπων και οι κυβόλιθοι που … έκαναν φτερά!

- Καλό μήνα αδέρφια και καλό καλοκαίρι. Ξεκίνησε ουσιαστικά το καλοκαίρι και ετοιμάζονται όλοι (που λέει ο λόγος δηλαδή όλοι) για διακοπές. Φέτος πάντως οι διακοπές είναι αναγκαίες για όλους μας διότι αλλιώς δε βλέπω να βγαίνει ο χειμώνας. Βατραχοπέδιλα, μάσκες και ...φύγαμε.

- Ωραίο πανηγύρι κάνανε οι πρόσκοποι στο εξωκλήσι του Αγίου Ευθυμίου. Νόστιμοι μεζέδες, καλή μουσική και όλα αυτά σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Η έκπληξη της βραδιάς όμως ήταν ο τραχανάς που σερβιρίστηκε στις 2 τα ξημερώματα! Όσοι άντεξαν το κρύο και παρέμειναν εκεί, αποζημιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, τον ...τραχανά!

- Με το Βορίδη τα έβαλε ο Οδυσσέας! Ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ  ο Βουλευτής Αρκαδίας επιτέθηκε σφοδρά στο Βορίδη διότι δήλωσε ότι για όλα αυτά που περνάει η χώρα φταίει το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου! «Τι άλλο θα μπορούσε να πει ο γραμματέας της Νεολαίας του Παπαδόπουλου;» ...αναρωτήθηκε ο Οδυσσέας.

- Από νωρίς στα βαθειά έπεσε ο μικρός αλλά δε βλέπουμε να κωλώνει. Έχει περάσει και χειρότερα εδώ στην Αρκαδία. Έτσι δεν είναι;

- Από το συνέδριο της ΝΔ στο συνέδριο του Τσιριγώτη στη Μεγαλόπολη και μετά πάλι στην Αθήνα για το γαλάζιο συνέδριο! Αν ο Δήμαρχος Τρίπολης είχε πάνω του κοντέρ θα είχε μηδενίσει οχτώ φορές! Πολλά τα χιλιόμετρα, ρε Δήμαρχε.

- Καλά στη ΝΔ αλλά στο συνέδριο του Τσιριγώτη, τί ήθελε που πήγε; Παντός καιρού και πάσης παράταξης αποδεικνύεται ο Σμυρνιώτης! Να υποθέσω ότι μεθαύριο θα πάει και στην ανοιχτή συνέλευση που θα κάνει η παράταξη του Δελφάκη; Δε νομίζω...

- Αληθεύει ότι συνελήφθη 45χρονος συμπολίτης μας ( γνωστός επιχειρηματίας και επώνυμος από το πέρασμά του στον χώρο του ποδοσφαίρου )  να κλέβει κυβόλιθους από την πλατεία Άρεως; Τί άλλο θα ακούσουμε ρε παιδιά σε αυτή την πόλη?

- Κλειστό γυμναστήριο θα αποκτήσει σύντομα ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας! Οι τοπικοί παράγοντες είναι αισιόδοξοι γιατί λένε ότι έχουν στα χέρια τους τη μελέτη (!) αλλά από τη μελέτη μέχρι να γίνουν τα εγκαίνια του κλειστού ξέρετε πόσες ολυμπιάδες πρέπει να περάσουν αγαπητοί Τσάκωνες?

- Αλήθεια τα έργα στο Ψυχιατρικό τομέα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου που εγκαινίασε πρόσφατα ο Λυκουρέντζος γιατί δεν άρχισαν ποτέ; Εκείνες οι μπουλντόζες που είδαμε την ημέρα των εγκαινίων ήρθαν μόνο για τις κάμερες; Μάλλον... 

- Ούτε τρίτεκνους, ούτε πολύτεκνους είδα να διαμαρτύρονται στην Αρκαδία για τα νέα σφαγιαστικά φορολογικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση! Εκατοντάδες πολυμελείς οικογένειες από ολόκληρο το Νομό πετάγονται εκτός επιδομάτων. Υπάρχουν τοπικοί Σύλλογοι ή όχι;

- Έτοιμος να κλείσει Νοσοκομεία δηλώνει ο Άδωνις! Αυτός έκλεισε το κόμμα του Καρατζαφέρη που τον ανέδειξε, δεν θα κλείσει Νοσοκομεία? Άνδρας ( πολιτικός ) έτοιμος για ...όλα ο μπουμπούκος!

- ΤΕΛΟΣ: Ο Ιούλιος που ξεκίνησε είναι ιερός μήνας και κανένας δεν έχει δικαίωμα να μας τον χαλάσει. Απολαύστε τον και ...χαμογελάστε ( μην ξεχνάτε ότι όταν χαμογελάτε κάνετε τους άλλους να ανησυχούν ). ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...