Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι ανεγκέφαλες φάρσες, το … παραλιακό παρασκήνιο και ο λευκός καπνός από το Πνευματικό Κέντρο!

Οι ανεγκέφαλες φάρσες, το … παραλιακό παρασκήνιο και ο λευκός καπνός από το Πνευματικό Κέντρο!

- Ανεγκέφαλοι κάνουν τηλεφωνικές φάρσες στις κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Άστρος και ανησυχούν τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους. Ωραίο παιχνίδι βρήκανε οι μάγκες, μιλάμε για πολύ πλάκα!

- Το νέο που βγήκε από τις πρώτες δηλώσεις του νέου γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Παναγιώτη Καστανού ήταν ότι το κόμμα πολύ σύντομα θα αποκτήσει και πάλι δικά του γραφεία στην Τρίπολη. Όλα τα άλλα τα ξέραμε...

- Έκπληξη στις εκλογές του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Τρίπολης. Μία νεαρή υπάλληλος του Πρωτοδικείου - που έβαλε υποψηφιότητα για πρώτη φορά - ήρθε πρώτη σε σταυρούς και ανακάτεψε πολύ τις ισορροπίες του Δικαστικού Μεγάρου. Λέτε να γίνει και πρόεδρος?

- Στην πολιτική επιτροπή της Ν.Δ. εξελέγη η Ελένη Λυμπεροπούλου. Τέτοια τύχη ούτε η Ζέτα Μακρή δεν έχει. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ελένη μετακινήθηκε στο ιδιαίτερο γραφείο του Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και εξελέγη στο κεντρικό όργανο της Ν.Δ. Μήπως πρέπει να αγοράσει λαχείο?

- Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η συνέλευση της παράταξης Δελφάκη που θα γίνει σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Λέτε σήμερα να βγει ...λευκός καπνός ή θα έχουμε καμιά έκπληξη της τελευταίας στιγμής?

- Το παρασκήνιο για τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης έχει μεταφερθεί στο Άστρος! Εκεί βλέπετε παραθερίζουν αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και υποψήφιοι Δήμαρχοι. Μαζί με τις βουτιές κάνουν και σχέδια για το μέλλον της πόλης μας! Τώρα ...πνιγήκαμε.

- Τέλος η τζάμπα στάθμευση στα πάρκινγκ της Τρίπολης. Από μέρα σε μέρα ξεκινάνε οι εισπράξεις από τις νέες κάρτες στάθμευσης αλλά και τα πρόστιμα. Μπορεί να είναι φθηνότερες οι νέες κάρτες αλλά - δυστυχώς - δε θα είναι ...τζάμπα. Ο τζάμπας παιδιά πέθανε!

- 'Αλλη μία αυτοκτονία συγκλόνισε την κοινωνία της Τρίπολης.'Αλλος ένας συμπολίτης μας προστέθηκε στην τραγική λίστα των αυτοκτονιών. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ο τελευταίος.

- Ευτυχώς η νεαρή κοπέλα που χάθηκε χθες στην Τρίπολη και κινητοποίησε την Αστυνομία βρέθηκε χθες και όλα τελείωσαν θετικά. Τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν...

- Φεύγουν σήμερα τα παιδιά της 3ης κατασκηνωτικής περιόδου για Άστρος. Οι μπόμπιρες είναι αποφασισμένοι να περάσουν καλά και έχουν πάρει μαζί τους όλα τα απαραίτητα. Τους ευχόμαστε καλές διακοπές.

- Ευτυχώς που τελειώνουν οι πεζοδρομήσεις στην Τρίπολη γιατί αν καθυστερούσαν λίγο ακόμα δεν θα έμενε ούτε ...κυβόλιθος! Το πιάσατε έτσι?

- Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Αστέρας Τρίπολης αλλά ακόμα δεν έχει φέρει το μεγάλο όνομα. Δε φαντάζομαι να πάμε έτσι στην Ευρώπη? Ούτε να το σκέπτομαι δεν θέλω...

- ΤΕΛΟΣ: το τραγούδι της ημέρας είναι: ¨¨σήμερα γάμος γίνεται, σε ωραίο περιβόλι¨. Ο νοών νοείτο!  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...