Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το στρατηγείο του «μικρού», τα … στρογγυλέματα του Πέτρου και η άφθονη σκορδαλιά!

Το στρατηγείο του «μικρού», τα … στρογγυλέματα του Πέτρου και η άφθονη σκορδαλιά!

-Τελικά με την τρίτη προσπάθεια τα κατάφερε. Το Περιφερειακό Συμβούλιο της Πελοποννήσου συνεδρίασε χθες στην Τρίπολη μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Η τρίτη ήταν και ...φαρμακερή.

- Μία συχνότητα στα γεωγραφικά όρια της περιφέρειας Πελοποννήσου αποφάσισε ότι θέλει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου! Απέφυγε να πει ξεκάθαρα σε ποιά πόλη θέλει να λειτουργήσει δημόσιος ραδιοφωνικός σταθμός. Αυτό θα πει πολιτική, να συμφωνείς με όλα αλλά να μη λες τίποτα συγκεκριμένο. Όλο ...στρογγυλέματα είμαστε και υψηλή πολιτική.

- Αυτό όμως που ζητάνε με επιστολή τους οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΑ Τρίπολης είναι να ανοίξει νέος ραδιοφωνικός σταθμός της νέας ΕΡΤ στην έδρα της περιφέρειας που είναι η Τρίπολη. Δε νομίζουμε ότι ζητάνε τίποτα παράλογο? Γιατί δεν  δίνουν στους ανθρώπους μια ξεκάθαρη απάντηση και συνεχίζουν να παίζουν με τον πόνο τους?

- Στον 1ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζεται να μετακομίσει ο Οδυσσέας. Εκεί θα είναι πλέον το στρατηγείο του ¨μικρού¨ απ΄όπου θα ρίχνει τα βέλη του ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Βορίδη Μάκη το νου σου, έπεται συνέχεια.

- Λίγο πριν λήξει αποφάσισαν να μιλήσουν στα ΜΜΕ της Αρκαδίας οι διοργανωτές της 13ης έκθεσης βιβλίου! Κάλλιο αργά παρά... ποτέ.

- Σήμερα αναμένεται η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης να ανακοινώσει τα εισιτήρια διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ελπίζουμε όλοι πως οι ιδιοκτήτες της ομάδας θα έχουν ενημερωθεί για την οικονομική κρίση που περνάμε στην χώρα μας.

- Εκείνος ο δημοτικός σύμβουλος που είναι υπεύθυνος τουρισμού του Δήμου Τρίπολης, τί έχει πάθει με τα ρόλερ σκι και θέλει να τα κάνει με το ζόρι θεσμό στην πόλη? Έχουμε ρε φίλε θεσμούς, δε θέλουμε άλλους. Ρε τί είναι τούτος?

- Δεκαήμερο προσφορών ισχύει στα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης! Τώρα που η θάλασσα έγινε γιαούρτι εμείς δεν έχουμε κουτάλια.

- Σήμερα θα μάθουμε ποιός θα βγει πρόεδρος στο σύλλογο δικαστικών υπαλλήλων Τρίπολης. Το ερώτημα που τίθεται είναι: ο πρόεδρος θα είναι άντρας ή για πρώτη φορά στα χρονικά του Συλλόγου θα αναλάβει γυναίκα? Εδώ σας θέλω...

- Χαρά Βέρα και μπόλικο Κατσίγιαννη θα έχει φέτος η γιορτή σκόρδου στα Λιθοβούνια. Φυσικά μαζί με το κλαρίνο θα υπάρχει και άφθονη σκορδαλιά. Από τώρα τη ...μυρίσαμε!

- Συναυλία στα Τρόπαια θα δώσει η Χαρούλα Αλεξίου! Τελικά η οικονομική κρίση είναι μεγαλύτερη απ΄ότι αρχικά νομίζαμε.

- Δεν μειώθηκαν τα κρούσματα κλοπών στην Αρκαδία, απλά αυξήθηκε το παράβολο της μήνυσης και γι αυτό κανένας δεν πάει να κάνει μήνυση κατά αγνώστων. Ούτε μήνυση κατά ...γνωστών δεν κάνουν πλέον!

- ΤΕΛΟΣ: Το τραγούδι της ημέρας είναι: ¨μου φαγες όλα τα δαχτυλίδια¨και αφιερώνεται σε όλους αυτούς που κατά καιρούς τα έδωσαν αλλά και που τα πήραν πίσω. Ξέρουν αυτοί... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...