Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο μπελάς του Τζιούμη, το ακέφαλο Νοσοκομείο και τα … παιχνίδια του Σμυρνιώτη!

Ο μπελάς του Τζιούμη, το ακέφαλο Νοσοκομείο και τα … παιχνίδια του Σμυρνιώτη!

- Κάποτε λέγαμε: πού θα πάμε φέτος διακοπές, βουνό ή θάλασσα? Τώρα λέμε: να πάρουμε τα βουνά ή να φουντάρουμε στη Θάλασσα?

- Νέο αρχηγό περιμέναμε στην παράταξη του Δελφάκη αλλά το μόνο που μας προέκυψε ήταν νέος ...δημοτικός σύμβουλος! Ηλία ...καλορίζικος.

- Λέτε ο Σαμαρτζής - που ήταν προχθές στη συνέλευση - να ενταχθεί τελικά στην παράταξη του Δελφάκη? Αν ναι, τότε έμπλεξε ο Τζιούμης! ( δε ρωτάει και το Δήμαρχο? )

- Βγάλανε πρόεδρο οι δικαστικοί υπάλληλοι της Τρίπολης. Τελικά δεν έγινε πρόεδρος γυναίκα αλλά άνδρας. Σίδερα μασάει ο ...Κουταλιανός!

- Εδώ οι άλλοι κάνουνε συνελεύσεις και ετοιμάζονται για τις εκλογές και ο Σμυρνιώτης παίζει μπητς- βόλευ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης! Πάει καλά ο Δήμαρχος?

- Έμεινε στο δρόμο από καύσιμα το λεωφορείο του Ψυχιατρείου! Το ίδιο το Ψυχιατρείο έχει - εδώ και καιρό - μείνει από ...λάστιχο!

- Χωρίς διοικητή παραμένει ακόμα το Παναρκαδικό Νοσοκομείο! Τί περιμένουνε άραγε? Α, ρε... Άδωνις που σας χρειάζεται.

- Άρχισε το μελιτζάζζ στο Λεωνίδιο και το πρόγραμμα είναι φανταστικό. Τελικά η μελιτζάνα και το φεστιβάλ της έχει γίνει μόδα φέτος. Μοναδικοί ήχοι και γεύσεις τσακωνιάς. Απολαύστε το...

- Αλλάζει σελίδα ο Παναρκαδικός. Η νέα διοίκηση περιμένει τους νέους επενδυτές για να λειτουργήσει και ο Παυλής δίνει ελπίδες με τις δηλώσεις του στους φιλάθλους. Φως θα δούμε?

- Φθηνότερα εισιτήρια διαρκείας ανακοίνωσε χθες ο Αστέρας Τρίπολης. Μήπως πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα για να μείνει ψηλά? Πρέπει, δεν πρέπει?

- Ο Περόνε υπέγραψε στην Καλλονή και πήγε Μυτιλήνη. Άλλος για Χίο τράβηξε δηλαδή κι ο Μανώλης για Μυτιλήνη! Εδώ θα έρθει κανένας?

- Ωραίο νέο: στέρεψε το ποταμάκι της πλατείας Πετρινού διάβασα στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αυτά τα ποταμάκια ( τα σιγανά ) να φοβόσαστε.

- Ο πρόεδρος των κυνηγών γιατί μπήκε στο συμβούλιο του Παναρκαδικού? Πήρε χαμπάρι ότι σε ένα μήνα ανοίγει το κυνήγι? Πού θα πρωτοπάει γήπεδο ή για μπεκάτσες?

- Η κατά τ΄άλλα  λαλίστατη Νικολάκου της περιφέρειας τί γνώμη να έχει άραγε? Ο δημόσιος περιφερειακός ραδιοφωνικός σταθμός της Πελοποννήσου πρέπει να λειτουργήσει στην Τρίπολη ή στην Καλαμάτα?
-  Εδώ σε θέλω Ντίνα να απαντήσεις ξεκάθαρα και όχι γενικά και αόριστα. Οι δημοσιογράφοι της πρώην ΕΡΑ ( σε Τρίπολη και Καλαμάτα ) περιμένουν απάντηση αλλά σε περιμένουν και στη ...γωνία. Δύσκολοι καιροί για θεματικούς αντιπεριφερειάρχες. Έτσι?

- Ωραίες οι δηλώσεις για ανάπτυξη, μυθική Πελοπόννησο και πράσινα άλογα αλλά θέλουμε και λίγη ουσία στα λεγόμενά σας. Βαρεθήκαμε τις αοριστολογίες κύριοι και κυρίες της περιφέρειας.

- Νέος σύλλογος ετοιμάζεται σε προάστιο της Τρίπολης και φαίνεται ότι από την αρχή έχει βάλει τον πήχη ψηλά. Οι άνθρωποί του μιλάνε από τώρα για πολύ ωραία σχέδια. Για να δούμε...

- ΤΕΛΟΣ: Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται και όχι αυτούς που ονειρεύονται! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...