Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι … καρεκλιές του Λεβιδίου, η πλάτη του Αλέκου και τα … θαλάσσια αγριογούρουνα!

Οι … καρεκλιές του Λεβιδίου, η πλάτη του Αλέκου και τα … θαλάσσια αγριογούρουνα!

- Στην Ελληνική Αστυνομία θα πάνε - απ΄ ότι φαίνεται - όλοι οι δημοτικοί αστυνομικοί της χώρας ( 3.500 περίπου ) μέσω της ...κινητικότητας Μητσοτάκη! Τους έφεξε ή... νομίζω?

- Αν γίνει αυτό, ποιός θα εποπτεύει μετά την πλατεία Πετρινού? Κακό που πάθαμε!

- Σε κινητικότητα θα μπουν άμεσα και 5.000 καθηγητές! Γιατί λέτε λοιπόν ότι δεν κινείται τίποτα σε αυτό το κράτος? Όλα σε κινητικότητα θα μπουν σε λίγο και θα ησυχάσουμε όλοι μια και καλή.

- Αλήθεια εκείνη η επιστράτευση των καθηγητών έληξε? Ρωτάω γιατί είδα προχθές κάποιους καθηγητές να φοράνε ακόμα χακί. Τυχαίο? ...δε νομίζω ( η δύναμη της συνήθειας )

- Ήθελα να ΄ξερα ποιοί ήταν αυτοί οι "ξύπνιοι" που στη γενική συνέλευση του Παναρκαδικού ρώτησαν τον απερχόμενο πρόεδρο αν τα λεφτά που έβαλε φέτος στην ομάδα θα τα ζητήσει πίσω!

- Ζήτησαν μάλιστα από τον  απερχόμενο πρόεδρο της ομάδας του Παναρκαδικού να υπογράψει χαρτί που θα δηλώνει ότι δεν θα έχει καμία αξίωση για τα λεφτά που έβαλε!!

- Αντί να ευχαριστήσουν θερμά τον άνθρωπο που ανέβασε την ομάδα στη Γ Εθνική αυτοί επέλεξαν να τον προσβάλουν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο. Ντροπή τους...

- Ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα "ρόλερ σκι" στην Τρίπολη με αρκετή ταλαιπωρία για τους οδηγούς που έπεσαν πάνω στην ώρα του αγώνα. Ήταν ανάγκη άραγε να γίνει ο αγώνας στο κέντρο της Τρίπολης και σε ώρα αιχμής? Δεν μπορώ να τα καταλάβω μερικά πράγματα. Συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ...

- Στο Λεβίδι - να μου το θυμηθείτε - θα πέσουν καρεκλιές για τα τραπεζοκαθίσματα της πλατείας. Μα καλά, τέσσερα μαγαζιά είναι όλα κι όλα στην πλατεία, δεν μπορούν να κάτσουν να τα βρουν μεταξύ τους? Έλεος.

- Πλάτη και μάλιστα γερή είπε ότι θα βάλει ο Κοτσιάνης στην παράταξη Δελφάκη αν κατέβει στις εκλογές. Αν δεν κατέβει τελικά στις δημοτικές εκλογές αυτή η παράταξη, πού θα βάλει την πλάτη του ο Αλέκος?

- Πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξανασχοληθεί με την πολιτική ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης. Στο Κακούρι θα ξαναβάλεις για τοπικός σύμβουλος ή και αυτό θεωρείται ...πολιτική Αλέξανδρε?

- Αν του βγει του Παυλή η υπόθεση με τους επενδυτές του Παναρκαδικού κάνει να εισπράττει ψήφους στις επερχόμενες εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν. Αν όχι, χαιρετίσματα στο ...Σχίζα!

- Η είδηση του προχθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ότι ο Σαμαρτζής συμφώνησε με την πρόταση του Δημάρχου για τα τραπεζοκαθίσματα του Λεβιδίου. Αλλά αμέσως μετά του την είπε για την πλατεία Πετρινού τονίζοντας ότι δεν επέδειξε την ίδια πυγμή! Λέω και εγώ, τί έπαθε ο γιατρός? ( τζάμπα ...ανησύχησα )

- Υπέρ των συνεργασιών τάχθηκε λέει ο Δελφάκης. Στο δρόμο που χάραξε ο Κουβέλης λοιπόν ο κ. Νίκος. Το καταλάβαμε, το καταλάβαμε κ. Νίκο.

- Ανοιχτός σε συνεργασίες είπε ότι είναι και ο Τζιούμης μιλώντας φυσικά για την παράταξη. Δηλαδή πόσο ανοιχτός γιατρέ? ( πολύ ανοιχτός ή ...λίγο? ) Εσένα δε σε καταλάβαμε όπως τον κ. Νίκο. Θα χρειαστούμε μετάφραση.

- Δεν πήραμε καμία απάντηση για το θέμα της ΕΡΑ. Πού θα λειτουργήσει τελικά ο δημόσιος περιφερειακός ραδιοφωνικός σταθμός της Πελοποννήσου? Εμείς περιμένουμε στο ακουστικό μας και οι πρώην υπάλληλοι της ΕΡΤ στο μικρόφωνό τους!

ΤΕΛΟΣ: καλό Σαββατοκύριακο και μακριά από το Αρκαδικό χωριό, κολυμπάνε ... αγριογούρουνα! Το νου σας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...