Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η … Λύτρωση του facebook, η δύσκολη δημοτική συνύπαρξη και οι παραθαλάσσιες συναντήσεις!

Η … Λύτρωση του facebook, η δύσκολη δημοτική συνύπαρξη και οι παραθαλάσσιες συναντήσεις!

-Άλλοι ασχολούνται με τις παραλίες και άλλοι με τις δημοτικές εκλογές! Τουλάχιστον τις μυστικές μαζώξεις τους δεν τις κάνουν δίπλα στη θάλασσα για να συνδυάσουν και τα δύο;

-Θα μπορούσαν να πεζοδρομηθούν τα σοκάκια του Λεωνιδίου και να μην περνά κανένα αυτοκίνητο; Είναι μία σκέψη που έχει συζητηθεί στο παρελθόν, αλλά μάλλον συναντά μεγάλες αντιδράσεις… Δύσκολοι οι Τσάκωνες!

-Χάθηκε ο Λύτρας από το facebookκαι όλοι έχουν πέσει σε κατάθλιψη! Facebookχωρίς Μίλτο είναι καφές χωρίς ζάχαρη! Σκέτη … πίκρα!

-Τελείωσε η έκθεση βιβλίου στην Πλατεία Άρεως; Γιατί; Πότε άρχισε;

-Γύρισε από το Μουντιάλ ο Κουρμπέλης του Αστέρα και είπε να κάνει κανένα μπανάκι γιατί έρχεται δύσκολη αγωνιστική χρονιά και πρέπει να πάρει δυνάμεις! Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Αστέρα είναι από το Κορακοβούνι και τις βουτιές του τις κάνει, που αλλού; Στο Κρυονέρι!

-Τρεις δημοτικές παρατάξεις σε μία; Γίνεται; Θεωρητικά ναι, πρακτικά δύσκολο… Πώς να συνεννοηθούν; Και επικεφαλής ποιος θα είναι;

-Ο Σμυρνιώτης τρίβει τα χέρια του με την πολυδιάσπαση της κεντροαριστεράς στο δήμο της Τρίπολης. Την ίδια ώρα που εκείνος είναι ο μόνος υποψήφιος από τη «γαλάζια» παράταξη μιας και προς το παρόν δεν διαφαίνεται ότι θα κάνει άλλος κάποια κίνηση… Προς το παρόν..

-Τι; Θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης ο Χρίστος Λαμπρόπουλος; Είναι πλέον σαν το παραμύθι με το λύκο και τα πρόβατα αυτές οι φήμες… Αν δεν ακούσω τον ίδιο να το λέει και να βγαίνει μπροστά, δεν πιστεύω τίποτα.

-Θέλετε να γραφτεί το σχόλιο σας στο Καληνύχτα Αρκαδία; Στείλτε το στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...