Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι προεκλογικές τσιπούρες, οι υπογραφές που έφερε ο Σμυρνιώτης από την Αθήνα και το ακέφαλο Νοσοκομείο!

Οι προεκλογικές τσιπούρες, οι υπογραφές που έφερε ο Σμυρνιώτης από την Αθήνα και το ακέφαλο Νοσοκομείο!

- Στα κάγκελα βρίσκονται οι σχολικοί φύλακες και οι δημοτικοί αστυνομικοί της Τρίπολης. Τους πετάνε στο δρόμο σαν τα σκυλιά και κανένας δεν είναι δίπλα τους. Γιατί έτσι?

- Το ερώτημα που πλανάται πλέον απειλητικά σε ολόκληρο το δημόσιο τομέα είναι ποιός κλάδος θα είναι ο επόμενος. Για ποιόν χτυπάνε οι ...καμπάνες?

- Στο Παράλιο Άστρος έχει μεταφερθεί το ενδιαφέρον των δημοτικών σεναρίων της Τρίπολης. Μεταξύ σφυρίδας και τσιπούρας οι υποψήφιοι ρίχνουν τα σχέδιά τους για τις εκλογές. Αυτά είναι...

- Νέα διοίκηση αλλά ίδιο πρόεδρο έβγαλαν οι ξενοδόχοι της Αρκαδίας. Λέτε να λογάριαζαν χωρίς τον ...ξενοδόχο?

- Για νέα γραφεία ψάχνει το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας στην Τρίπολη αλλά ...οικονομικά. Δύσκολοι καιροί για ...συντρόφους αλλά και για συντρόφισσες. Βρε, πώς έρχονται τα πράγματα?

- Στα Υπουργεία έτρεχε χθες ο Δήμαρχος στην Αθήνα και μάθαμε ότι γύρισε πίσω με δύο σημαντικές υπογραφές. Ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα για δύο πολύ σημαντικά έργα. Τί ετοιμάζει πάλι ο Γιάννης?

- Πολλοί λένε ότι αυτοί που πάνε να ...φτιάξουν τον Παναρκαδικό πάνε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Μπορείτε κύριοι να γίνετε πιο συγκεκριμένοι?

- Μεταγραφικό κύμα ετοιμάζει ο Αστέρας Τρίπολης. Μέχρι το τέλος του μήνα θα δούμε τσουνάμι μεταγραφών στην ομάδα λένε οι πληροφορίες μας. Για να δούμε...

- Ως πότε θα μείνει ακέφαλο το Παναρκαδικό Νοσοκομείο? Ζητείται διοικητής επειγόντως γιατί το σύστημα δε λειτουργεί μόνο με φιλότιμο. Χρειάζεται  και ...πετρέλαιο!

- Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος πυρκαγιά είχαμε στο χωριό του Δεσπότη, το Πάπαρι Αρκαδίας! Δεν κάνει ένα ευχέλαιο ο Σεβασμιότατος?

- Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για τη γιορτή σκόρδου στα Λιθοβούνια. Τα παιδιά του Συλλόγου φοβούνται τη βροχή αλλά έχουν την Χαρά Βέρα που είναι ...παντός καιρού!

- Στην Τρίπολη θα συνεδριάσει σήμερα το περιφερειακό όργανο των Δημάρχων της Πελοποννήσου. Οι Δήμαρχοι θα ασχοληθούν με τις απολύσεις των δημοτικών υπαλλήλων και με άλλα ...τρέχοντα θέματα!

- Με το Δήμαρχο θα συναντηθούν το μεσημέρι οι σχολικοί φύλακες του Δήμου Τρίπολης για να συζητήσουν το φλέγον θέμα τους. Μου φαίνεται ότι είναι πλέον αργά αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

- Τη διαπίστωση ότι η Τρίπολη κάνει περιορισμένη ανακύκλωση στα σκουπίδια έκανε ο Ταλούμης αλλά  με τους πολιτικούς δεν κάνει το ίδιο αυτή η πόλη. Εκεί η ανακύκλωση σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Έτσι δεν είναι?

- ΤΕΛΟΣ: Τί κοινό έχουν οι Έλληνες και το ...ταμπόν? Ζούνε και τα δύο στο ομορφότερο μέρος του κόσμου αλλά σε λάθος ...περίοδο!  Γεια σας, θα τα πούμε πάλι αύριο εδώ στο ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...