Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η χαριστική βολή, ο «γαλάζιος μικρός» και οι μανούλες που θα … κλάψουν!

Η χαριστική βολή, ο «γαλάζιος μικρός» και οι μανούλες που θα … κλάψουν!

-Χαμός γίνεται στο δημόσιο τομέα. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πλέον υποψήφιοι προς απόλυση. Το πολυνομοσχέδιο που έρχεται είναι η ...χαριστική βολή!

- Εκδίκηση λένε ότι θα πάρουν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές οι σχολικοί φύλακες της Τρίπολης που απολύονται. Η εκδίκηση άλλωστε είναι πιάτο που τρώγεται κρύο.

- Χθες στην Τρίπολη συγκεντρώθηκαν σχολικοί φύλακες, τροχονόμοι και δημοτικοί αστυνομικοί από όλη την Πελοπόννησο. Η συνεδρίαση της ΠΕΔ έφερε πολύ κόσμο στην πόλη μας.

- Για κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι καθηγητές της Αρκαδίας. Κινητοποιήσεις για την ...κινητικότητα! ( κουνηθείτε από την θέση σας )

- Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους θα είναι μερικοί δημοτικοί αστυνομικοί. Όσοι γλυτώσουν από τη διαθεσιμότητα θα πάνε στην Ελληνική Αστυνομία. Οι υπόλοιποι θα πάνε σπίτι τους!

- Σφήνα στις γνωστές υποψηφιότητες για το Δήμο Τρίπολης θέλει να μπει ένας ...γαλάζιος μικρός!  Λέτε να τα καταφέρει? Ίδωμεν...

- Την Παρασκευή το βράδυ θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έγινε για την περιφέρεια Πελοποννήσου και μαθαίνουμε ότι θα κλάψουνε ...μανούλες!

- Καταγγελίες για τη διαχείριση των πυρόπληκτων δανείων γίνονται στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης. Πρέπει να έγινε μεγάλο πάρτυ μετά τις φωτιές και πάνω στις στάχτες.

- Έβγαλε σήμα η νέα δημόσια τηλεόραση! Μήπως το σήμα πρέπει να είναι το ...ΔΝΤ και να διαβάζεται ως Δημόσια Νέα Τηλεόραση? Μου φαίνεται ...καλύτερο αλλά κάτι μου θυμίζει!

- Όλα είναι έτοιμα για τη γιορτή σκόρδου στα Λιθοβούνια. Ο τοπικός αγροτικός σύλλογος θέλει να συνεχίσει την παράδοση διοργανώνοντας και φέτος με επιτυχία το πρώτο μεγάλο πανηγύρι του καλοκαιριού στην Αρκαδία.Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

- Δροσερό - και καλύτερο από όλα τα προηγούμενα - είναι το περιοδικό του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ για τον Ιούλιο! Κάθε νέο και καλύτερο ( και με μεγάλες προσφορές σε κουπόνια ) Μην το χάσετε...

ΤΕΛΟΣ: Όταν σε ρωτάνε: διαθεσιμότητα ή κινητικότητα είναι σαν να σε ρωτάνε με τί τρόπο θέλεις να πεθάνεις.(  Ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα ...νεκροθάφτη! ) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...