Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα πέναλτι της Άρεως, ο Ιερεμίας που δεν είναι … ήρεμος και τα «μουστάκια» του Σμυρνιώτη που .. γελάνε!

Τα πέναλτι της Άρεως, ο Ιερεμίας που δεν είναι … ήρεμος και τα «μουστάκια» του Σμυρνιώτη που .. γελάνε!

- Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμίας! Οι πολιτικοί - τύπου Ρεπούση - να μην πατήσουν το πόδι τους στα μέρη μας γιατί δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλειά τους, είπε ο Σεβασμιότατος.

- Φανταστείτε να μην ήταν και Ιερεμίας τί θα έλεγε. Ήρεμα Δέσποτα Ιερεμία, ήρεμα

- Ο έτερος Σεβασμιότατος της Αρκαδίας ( ο Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος ) πήγε στα μέρη του Πούτιν για ...επίσκεψη! Συνοδεύει το ...Τίμιο Ξύλο του Αποστόλου Ανδρέα. ( Βοήθειά μας ).

- Μαζί του και ο άλλος Αρκάς Ιεράρχης, ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος είναι επικεφαλής της αποστολής του σταυρού του Αποστόλου Ανδρέα Πατρών.

- Σε πλήρη ...κινητικότητα βλέπω τώρα τελευταία τους Ιεράρχες μας. Τους βάλανε και αυτούς σε ...κινητικότητα ή σε διαθεσιμότητα? 

- Στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση των καθηγητών της Αρκαδίας η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική. Έπρεπε να φθάσουν ένα βήμα πριν την απόλυση για να μαζευτούν τόσοι καθηγητές.
- Δεν είναι μόνο για τα δύσκολα οι τοπικές ενώσεις και τα συνδικαλιστικά σωματεία. Θέλουν συμμετοχή και στήριξη για να έχουν δύναμη. Δυστυχώς όμως τα σκεπτόμαστε μόνο όταν έχει φθάσει ο κόμπος στο χτένι. Τότε όμως ίσως να είναι πολύ αργά.

- Γελάνε και τα μουστάκια του Σμυρνιώτη. Τέλος η απαγόρευση των παικτών άνω των 30 από τα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ και ο Δήμαρχος ετοιμάζει τα παπούτσια του! Είναι έτοιμος για πολλά ...τρίποντα ο Γιάννης.

- Σώου έδωσε προχθές ο Καμπόσος στη συνεδρίαση των Δημάρχων της Πελοποννήσου που έγινε στο παλιό Δημαρχείο της Τρίπολης. Ο Δήμαρχος Άργους τα έδωσε όλα και κατάφερε να πάρει το  θερμό χειροκρότημα των - υπό απόλυση - δημοτικών υπαλλήλων. Σε αυτά δεν παίζεται ο γυμναστής - Δήμαρχος.

- Κλείνουν τη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας της Στεμνίτσας! Γιατί ρε παιδιά ήταν υψηλό το ενοίκιο του κτιρίου? Απ΄ότι γνωρίζουμε ούτε ένα ευρώ δε δίνανε για ενοίκιο και μόνο 4 καθηγητές ήταν αρκετοί για να λειτουργήσει η Σχολή που είναι από τις ελάχιστες σε αυτό τον τομέα στην Ελλάδα. Μια τρύπα στο νερό κάνανε οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Παιδείας. Μήπως να το ξανασκεφθούνε?

- Επισκέψεις στα γραφεία των βουλευτών της Αρκαδίας θα κάνουν σήμερα οι καθηγητές της Αρκαδίας διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις εκπαιδευτικών. Αν βρουν κανέναν από αυτούς στην Τρίπολη να μου τρυπήσουν τη μύτη. Όλοι βρίσκονται στην Αθήνα και ετοιμάζονται για το πολυνομοσχέδιο!

- Αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε πηγαίνετε στην πλατεία Άρεως και χτυπήστε κανένα πέναλτι δίπλα από τα εκδοτήρια του Αστέρα Τρίπολης! Έχει πλάκα.

- ΤΕΛΟΣ: Γιατί βλέπω βουλευτικές εκλογές μαζί με  ευρωεκλογές και  δημοτικές εκλογές το 2014? Να το ψάξω σε γιατρό ή λέτε να βγει αληθινό το όνειρο? Κυριακή κοντή γιορτή ( δηλ. μπορεί και νωρίτερα ) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...