Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι ανεπιθύμητοι, το όνειρο θερινής νύχτας και η … φθηνή γουρνοπούλα!

Οι ανεπιθύμητοι, το όνειρο θερινής νύχτας και η … φθηνή γουρνοπούλα!

 

- Επισκέψεις στα γραφεία των Βουλευτών της Αρκαδίας κάνανε οι εκπαιδευτικοί που κινδυνεύουν άμεσα να μπουν σε διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος του μήνα. Οι εκπρόσωποί τους άφησαν το ψήφισμα της ΕΛΜΕ και τόνισαν στους υπεύθυνους των γραφείων ότι όποιοι Βουλευτές ψηφίσουν το σχετικό πολυνομοσχέδιο θα είναι ανεπιθύμητοι στην Αρκαδία! Κανένας κυβερνητικός Βουλευτής δε βλέπω να έρχεται πια σε αυτό τον τόπο. Όλοι ...ανεπιθύμητοι θα είναι!

- Το ωραίο είναι ότι το γραφείο του Λυκουρέντζου ήταν εντελώς τυχαία ...κλειστόν! Ο πρώην Υπουργός Παιδείας και οι συνεργάτες του προτίμησαν να κλείσουν το γραφείο και να μη μιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς για τη διαθεσιμότητα. Βλέπετε μέχρι χθες ο πρώην Υπουργός διέψευδε κατηγορηματικά τα σενάρια των απολύσεων. Τί να τους πει τώρα?

- Στην αντιπροσωπεία των διαμαρτυρόμενων εκπαιδευτικών είδαμε και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ αλλά και πολλούς άλλους πολιτικούς φίλους του Λυκουρέντζου. Τελικά ποιός κυβερνάει αυτή την χώρα? Οι διαμαρτυρόμενοι διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των δικών τους! ( ...μάλλον ο γιαλός είναι στραβός ).

- Φωνάζουνε οι αστυνομικοί της Αρκαδίας γιατί αναγκάζονται καθημερινά να πηγαίνουν για υπηρεσία στο κέντρο κράτησης αλλοδαπών της Κορίνθου. Τους έχει φάει το δρομολόγιο!

- Με τρία ( ! ) περίπτερα συμμετέχει η περιφέρεια Πελοποννήσου σε έκθεση τροφίμων στο Λονδίνο. Να τα εκατοστίσουμε ρε παιδιά, μόνο με τρία!

- Πανηγύρι στο Κακούρι ετοιμάζει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος στις 2 Αυγούστου. Η δραστήρια προεδρίνα του συλλόγου το έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα και είμαστε σίγουροι ότι το πανηγύρι θα έχει μεγάλη επιτυχία. Εκτός από φθηνή γουρνοπούλα μαθαίνουμε ότι θα έχει και μεγάλα ονόματα ( σε κλαρίνο και τραγούδι ). Λεπτομέρειες σύντομα και με δελτίο τύπου! ( μπράβο οργάνωση )

- Μπορεί να κλείνουν τη Σχολή της Στεμνίτσας αλλά σώζεται το δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης! Κοίτα με τί νέα μας κάνουν πλέον να χαιρόμαστε.

- Με τον ΠΑΣ στην Τρίπολη ξεκινάει ο Αστέρας στη Σούπερ Λίγκα. Καλύτερα δε γίνεται! Οι παγουράδες είναι οι καλύτεροι ...πελάτες του Αστέρα.

- Τη Δευτέρα μπορεί να ξεκινάνε οι θερινές εκπτώσεις στην Αρκαδία αλλά οι αγορές είναι όνειρο ...θερινής νυκτός για τους καταναλωτές.

- ΤΕΛΟΣ: Καλό Σαββατοκύριακο και καλές ...αποδράσεις! ( έτσι που μας έχουν εγκλωβίσει σαν φυλακισμένοι νιώθουμε και αναζητάμε αποδράσεις ) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και όνειρα γλυκά!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...