Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το twitter του «Γιάννου», η … μούγγα των «γαλαζοπράσινων» βουλευτών και ο ΣΥΡΙΖΑ … Τσακωνιάς!

Το twitter του «Γιάννου», η … μούγγα των «γαλαζοπράσινων» βουλευτών και ο ΣΥΡΙΖΑ … Τσακωνιάς!

 

- Χαμός γίνεται με τη διαθεσιμότητα στο δημόσιο. Οι μισοί φύγανε ήδη και οι άλλοι μισοί ετοιμάζονται. Πίσω ρε παιδιά, ποιός θα μείνει? ( για να κλείσει την πόρτα ).

- Χαμός και στην Αστυνομία της Αρκαδίας. Τα κενά μεγαλώνουν, τα περιπολικά μένουν από βενζίνη και τμήματα καταργούνται! Ακούει κανείς ή να φωνάξουμε την Αστυνομία?

- Κάτι ήξερε ο Κάμαρης που παραιτήθηκε από Αρχηγός της Δημοτικής Αστυνομίας Τρίπολης. Τώρα θα έπρεπε να παραδώσει τα κλειδιά! Για τέτοια είμαστε?

- Ακούσαμε ότι συζητιέται να συνταξιοδοτηθούν οι σχολικοί φύλακες αντί να απολυθούν! Λέτε να έχουμε τίποτα αλλαγές της τελευταίας στιγμής? Μακάρι για τους ανθρώπους...

- Οι δημοτικοί αστυνομικοί πάντως οδεύουν προς την Ελληνική Αστυνομία. Αυτοί πέσανε από τον Αγιο - Θόδωρα και βρήκανε πορτοφόλι! Μιλάμε για τύχη ...βουνό.

- Δεν άκουσα τους Βουλευτές Αρκαδίας ( της συμπολίτευσης ) να λένε τίποτα για τις απολύσεις στο δημόσιο. Δεν ξέρουν τίποτα αυτοί για το έγκλημα?

- Άστραψε και βρόντηξε ο γαλάζιος Σάσσαλος για τις απολύσεις στους Δήμους. Έρχεται η σειρά της ΔΕΥΑΤ είπε ο Κώστας και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση!  Με μας είναι αυτός ή με τους άλλους? (  καλά αυτός αλλά εμείς ποιοί είμαστε? )

- Πάλι χαλάει ο καιρός στην Αρκαδία! Σας το έχουμε ξαναπεί από αυτή τη στήλη. Για όλα φταίει ο κακός μας ο καιρός. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα?

- Ποιός σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το Λεωνίδιο φωτογραφιζόταν συνεχώς με τον Τσίπρα στο συνέδριο? Πήρε μπόνους η τσακωνιά στο Φάληρο!

- Αυτά βλέπουν οι παλιοί Συριζαίοι και τραβάνε τα μαλλιά τους. Πάει περίπατο η επετηρίδα των στελεχών μετά την ενοποίηση των συνιστωσών. Τί τις θέλανε τις αλλαγές?

- Συγνώμη μπορώ να ρωτήσω κάτι; Γιατί όταν μπαίνεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Γορτυνίας και πατάς την ένδειξη για το twitter, αυτό σε οδηγεί όχι στο λογαριασμό του Δήμου (που δεν υπάρχει βέβαια), αλλά στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ λογαριασμό του Δημάρχου Γορτυνίας, Γιάννη Γιαννόπουλου; Είχα μια απορία, να μην την εκφράσω;

- ΤΕΛΟΣ: ο επενδυτής ήρθε στον Παναρκαδικό ή ήρθε, είδε και έφυγε? Δεν είδαμε δελτίο τύπου από το αρμόδιο γραφείο της ομάδας και ανησυχούμε. Καλή εβδομάδα και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...