Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα … πανηγύρια των απολύσεων, ο αεικίνητος Αντιδήμαρχος και ο … «ψιλιασμένος» κυνηγός!

Τα … πανηγύρια των απολύσεων, ο αεικίνητος Αντιδήμαρχος και ο … «ψιλιασμένος» κυνηγός!

 

- Γεια σας, αδέλφια! Ο καιρός μπορεί να χάλασε πάλι στην Αρκαδία - καλοκαιριάτικα - αλλά εμείς δεν πτοούμαστε Είναι συνηθισμένα τα βουνά από τα... χιόνια. Έτσι δεν είναι?

- Το τσουνάμι των απολύσεων συνεχώς μεγαλώνει στο δημόσιο αλλά οι Αρκάδες τα πανηγύρια δεν τα χάνουν με τίποτα. Η Αγία Μαρίνα ...βοήθειά μας.

- Η Τρίπολη είναι πόλη που ζει από τους δημοσίους υπαλλήλους. Έχετε σκεφθεί άραγε τί θα γίνει αν προχωρήσουν όλες αυτές οι απολύσεις που λένε? Ζήτω που καήκαμε!

- Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι στην Κυνουρία αγωνιούν σε ποιά ομάδα θα καταλήξει προπονητής ο Λαλουδάκης! Ρε πάτε καλά?

- Όλοι οι Σύλλογοι τριτέκνων της Ελλάδας έβγαλαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την μη εξαίρεση των τριτέκνων από τη διαθεσιμότητα. Ο Σύλλογος της Τρίπολης πού είναι, υπάρχει?

- Μόνο ο Αποστολόπουλος από τη Μεγαλόπολη το παλεύει δυνατά για τους τρίτεκνους. Μήπως ήρθε η ώρα για τη δημιουργία ενός Συλλόγου τριτέκνων στην Αρκαδία?

- Πανταχού παρών είναι ο Αντιδήμαρχος Τεγέας Σταύρος Κουκάκης. Παρά τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει τώρα τελευταία ο Σταύρος τα προλαβαίνει όλα. Είναι ...αεικίνητος! ( και όχι ακίνητος σαν κάποιους άλλους συναδέλφους του )

- Η Νικολάκου ξαναχτύπησε με αφορμή τη δημοσκόπηση της περιφέρειας.Ούτε λίγο ούτε πολύ μάλωσε την εταιρεία ΜΑΡΚ για τον τρόπο που διάβασε το αποτέλεσμα και αναλύοντας η ίδια τους αριθμούς παραλίγο να πανηγυρίσει για την πρωτιά Τατούλη! Ντίνα, ξέρουμε και εμείς να διαβάζουμε, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας. 

- Τρεις μέρες έχει να λειτουργήσει ο Δήμος Τρίπολης! Αν προχωρήσουν οι απολύσεις του προσωπικού μία θα δουλεύει και τρεις θα είναι κλειστός ο Δήμος. Να μου το θυμηθείτε.

- Σχολεία κλείνουν στην Αρκαδία αλλά μη φοβάστε έρχονται φυλακές! Είναι αυτό που λέει ο λαός μας: όταν κλείνει ένα σχολείο ανοίγει μία φυλακή. Περαστικά μας...

- Γιατί ο Ρουμελιώτης επέλεξε να μείνει απλό μέλος στη διοίκηση του Παναρκαδικού? Κάτι θα ...μυρίστηκε ο κυνηγός!

- ΤΕΛΟΣ: τις τελευταίες μέρες βλέπετε λίγα σχόλια στο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ επειδή πολλοί συνεργάτες της στήλης βρίσκονται σε διακοπές. Από αρχές Αυγούστου η ομάδα θα είναι και πάλι πλήρης. Τότε θα κλάψουνε μανούλες αλλά και ...παιδιά  .Ραντεβού παιδιά τον Αύγουστο που είναι ...παχιές οι μύγες. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...