Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «πλάτη» του Ανδρέα, οι ηλεκτρικές καρέκλες και οι διακοπές στο … μπαλκόνι!

Η «πλάτη» του Ανδρέα, οι ηλεκτρικές καρέκλες και οι διακοπές στο … μπαλκόνι!

 

- Πάει κι αυτό. Πολυνομοσχέδιο ήταν και πέρασε! Πίσω του όμως άφησε συντρίμμια και ...κομμάτια. Σε αυτή τη ζωή τελικά δε μετράει πόσες φορές πέφτεις αλλά πόσες φορές ...σηκώνεσαι. Σηκωθείτε λοιπόν όρθιοι, μαζέψτε τα κομμάτια σας και συνεχίστε. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

- Στο παρά πέντε σώθηκαν οι τρίτεκνοι από τη διαθεσιμότητα. Αν και η στήλη τα σούρνει κανονικά στο Λυκουρέντζο αυτή την φορά θα πρέπει να πούμε ότι έβαλε πλάτη για τους τρίτεκνους και κατάφερε μαζί με άλλους βουλευτές να φέρουν τα πάνω κάτω στη Βουλή. Μέχρι και ο Μητσοτάκης ...λύγισε από τις πιέσεις!

- Ποιό ρόλο τελικά θα έχει ο Τζήλος στο νέο Παναρκαδικό? Ρωτάω επειδή από προπονητής που ήταν πέρυσι, φέτος έχει αρχίσει και γράφει ...εκθέσεις. Μήπως πέρυσι έμεινε στο μάθημα της έκθεσης και είναι φέτος μετεξεταστέος?

- Δημόσιο ΙΕΚ έγινε μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου η Σχολή Αργυροχρυσοχοίας της Στεμνίτσας! Από τη διάλυση της Σχολής που όλοι περιμέναμε είχαμε ...αναβάθμιση . Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει.

- Καταγγελίες για τις απευθείας αναθέσεις είχαμε και στο Δήμο Γορτυνίας από την αντιπολίτευση. Γιατί όλες οι αντιπολιτεύσεις των Δήμων θυμούνται τις απευθείας αναθέσεις των Δημοτικών Αρχών παραμονές εκλογών? Νωρίτερα δεν μπορούν να γίνουν αυτές οι καταγγελίες για να πιάσουν και τόπο?

- Κοντά στο χωριό του Δεσπότη ακούγεται ότι θα γίνουν οι νέες φυλακές της Αρκαδίας. Το ξέρει αυτό ο Δέσποτας και αν ναι ποιά να είναι η γνώμη του ως ποιμενάρχης? Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε την άποψή του. Ελπίζουμε να μην μας απαντήσει με τη σιωπή του.

- Στις 24 Ιουλίου θα εκλεγεί ο νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Όποιος παίρνει αυτή την θέση στη συνέχεια γίνεται υφυπουργός Παιδείας. Να το έχουν στο νου τους οι δύο υποψήφιοι καθηγητές που θα διεκδικήσουν την καρέκλα του Πρύτανη. Αυτές οι καρέκλες είναι ...ηλεκτρικές!

- Τα πιο φθηνά αλλά και τα χειρότερα ιατρικά υλικά αγοράζει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο κατήγγειλε ο Παπασταματάκης! Γιατρέ να τους πεις να αγοράζουν υλικά από γνωστό σούπερ μάρκετ που λέει ότι τα έχει και φθηνά και ...υπεύθυνα! Χωρίς Διοικητή δε γίνεται δουλειά στο Ίδρυμα τελικά. Πάρτε το χαμπάρι όλοι.

- Ο αρχηγός της Εθνικής Ρουμανίας έρχεται στον Αστέρα Τρίπολης. Από αρχηγούς έχουμε πολλούς στην ομάδα, από παίχτες έχουμε έλλειψη. Σέντερ φορ και τερματοφύλακας θα έρθει Σάκη ή θα αυτοσχεδιάσουμε πάλι φέτος?

- Ο Βαγγέλης Γούτης που ανέλαβε προπονητής στον Παναρκαδικό θα προλάβει να φτιάξει ομάδα για τη Γ εθνική ή φέτος θα δούμε σέντερ φορ τον Τζήλο και 10άρι τον Κούβαλη? Εδώ που τα λέμε δεν είναι και άσχημη ιδέα. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά η μπάλα δεν ξεχνιέται. Είναι σαν το ποδήλατο.

- ΤΕΛΟΣ: Μπρος νερό και πίσω... ρεύμα! Άντε να κάνεις διακοπές με τους λογαριασμούς που συνεχώς έρχονται.Πλέον το ερώτημα για όλους μας είναι ίδιο: πού να κάνω φέτος διακοπές, στο μπροστά ή στο πίσω μπαλκόνι ? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...