Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ανησυχία της Ντίνας, τα «καλοφάγωτα» επιδόματα και τα … σαράντα παλικάρια!

Η ανησυχία της Ντίνας, τα «καλοφάγωτα» επιδόματα και τα … σαράντα παλικάρια!

- Γεια χαρά, Καληνυχτάκηδες όπου κι αν βρίσκεστε. Ξέρετε ποιά είναι η διαφορά Τρίπολης και Λονδίνου? Ότι το καλοκαίρι πέρυσι στο Λονδίνο έπεσε Τρίτη ενώ στην Τρίπολη έπεσε Πέμπτη! Κατά τα άλλα δεν υπάρχει καμιά σημαντική διαφορά. Τί Λοζάνη δηλ. τί Κοζάνη?

-Δεν ξέρω αν αρκεί για να ησυχάσει η παρέα του Περιφερειάρχη αλλά ο Μπένος δήλωσε ότι δεν θα κατέβει ως υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου στις επόμενες εκλογές. Δεν φαντάζομαι να ηρέμησε η Νικολάκου μετά από αυτή τη δήλωση του συγχωριανού της? (  είναι πολύ πιθανό να το ήξερε κιόλας ) Ίσα - ίσα που τώρα πρέπει να ανησύχησε η Ντίνα.. Έτσι δεν είναι?

- Ο αποκεντρωμένος Περιφερειάρχης ακύρωσε τελικά το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα. Πρέπει να το σκέφθηκε αρκετά ο Αγγελάκας πριν  πάρει αυτή την  απόφαση? Δεν παίζουνε κύριε Γενικέ με αυτά τα παλικάρια, δεν παίζουνε σου λέω.

- Για την απόφαση αυτή πάντως η Χρυσή Αυγή επιτέθηκε στο Μεσσήνιο πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον ...Γερμανόδουλο! Δε βρίσκατε τίποτα άλλο να πείτε ρε λεβέντες για τον πρωθυπουργό που να έπιανε και τόπο? Δεν μιλάνε για ...Γερμανό στο σπίτι του Χρυσαυγίτη. Λανθασμένη η επιλογή σας.

- Μετά τη δήλωση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας ότι ο Σαμαράς δεν θα επιτρέψει να γίνουν τελικά οι φυλακές στην Αρκαδία ήρθε η απάντηση του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης για το ίδιο θέμα που λέει ότι η Αρκαδία - εδώ και δεκαετίες - έχει φυλακές και ότι αυτό που απαιτεί είναι ένα σύγχρονο σωφρονιστικό κτίριο. Ωραία απάντηση και ...εύστοχη!

- Με τη Ραπίντ Βιένης κληρώθηκε ο Αστέρας Τρίπολης στο Γιουρόπα Ληγκ. Αποφύγαμε τα μεγαθήρια αλλά θα μπορούσαμε να σταθούμε και πιο τυχεροί. Τα κεφάλια μέσα τώρα και ραντεβού την 1η Αυγούστου στο γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

- Την ερχόμενη Τετάρτη θα κατατεθούν στις τράπεζες τα χρήματα των πρώτων δικαιούχων για τα οικογενειακά επιδόματα. Αυτοί που έχουν τελειώσει με τις φορολογικές δηλώσεις και τα έντυπα Α21 θα δουν πρώτοι το χρώμα του χρήματος. Καλοφάγωτα.

- Για να μην μπερδευόμαστε οι τρίτεκνοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα - όπως αρχικά γράφτηκε - αλλά δεν θα απολύονται όσοι από αυτούς μπαίνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας και πληρούν τα εισοδηματικά και τα άλλα κριτήρια που θα βάλει ο Μητσοτάκης. Δηλαδή πιάσε το αυγό και ...κούρευτο!

- Σαράντα χρόνια συμπληρώνει φέτος ο Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια και ο Δήμος Γορτυνίας ετοιμάζεται για λαμπρά ...γενέθλια! Σαράντα χρόνια συμπληρώνει ο διαγωνισμός αλλά τα σαράντα παλικάρια από την Τριπολιτσά θα πάνε φέτος στα Λαγκάδια?

-ΤΕΛΟΣ: Αλήθεια ξέρετε γιατί στις επόμενες εκλογές πολλοί Αρκάδες θα ψηφίσουν Αλή Μπαμπά? Γιατί απλά ο Αλή Μπαμπάς έχει μόνο σαράντα... κλέφτες! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...