Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αστεριανός «Υπουργός», το «παναρκαδικό» ψηφοδέλτιο και η μόνιμη «μαυρίλα»!

Ο Αστεριανός «Υπουργός», το «παναρκαδικό» ψηφοδέλτιο και η μόνιμη «μαυρίλα»!

- Ο "Υπουργός Άμυνας" της Ρουμανίας θα παίζει φέτος στον Αστέρα Τρίπολης! Έτσι λένε οι συμπατριώτες του τον αρχηγό της Εθνικής Ρουμανίας Γκόιαν που υπέγραψε στην ομάδα μας και θα αναλάβει να συντονίσει φέτος την άμυνα του Αστέρα. Αυτή μάλιστα, είναι υπουργική ...μεταγραφή.

- Μήπως ο Μπένος αντί για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου βάλει τελικά για Δήμαρχος Καλαμάτας και χαλάσει τα σχέδια καμιάς κυρίας? Δεν φαντάζομαι...

- Νωρίς άρχισαν οι επιθέσεις κατά του Δημάρχου Τρίπολης αλλά δε φαίνεται να ιδρώνει το αυτί του. Λέτε να έχουν γνώση οι ...φύλακες?

- Ο νεαρός γαλάζιος δελφίνος του Σμυρνιώτη από ποιόν να στηρίζεται τελικά? Μη μας πει ότι στηρίζεται μόνο στις πλάτες του. Δεν θα τον πιστέψουμε...

- Ετοιμοπόλεμος είναι ο Τζιούμης! Έτσι τουλάχιστον δηλώνουν οι φίλοι του για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Οι εχθροί του όμως τί λένε?

- Κάτι μου λέει ότι το ψηφοδέλτιο του Παυλή θα έχει χρώμα ...πράσινο! Όχι λόγω ΠΑΣΟΚ αλλά λόγω ...Παναρκαδικού. Μήπως για σήμα έχει και το τριφύλλι? Θα δείξει...

- Μαζί με το Λυκουρέντζο έφυγαν από το Υπουργείο Υγείας 39 ! μετακλητοί και αποσπασμένοι υπάλληλοι που απασχολούσε. Φυσικά και ο νέος Υπουργός θα απασχολεί ήδη τον ίδιο αριθμό υπαλλήλων. Αυτό θα πει ...κινητικότητα στο δημόσιο τομέα κύριοι Υπουργοί?

- Μόνο 4 θέσεις - και αυτές τεχνικού προσωπικού - προκηρύχθηκαν στην Τρίπολη για τη νέα ΕΡΤ! Το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία θέση δημοσιογράφου αποδεικνύει ότι δεν θα υπάρχει καθόλου τοπικό πρόγραμμα. Δηλ. το "μαύρο" της ΕΡΑ στα ερτζιανά της Τρίπολης συνεχίζεται ...επ΄αόριστον.

- Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ο μεγαλοσυνδικαλιστής Φωτόπουλος. Τώρα ποιός θα κατεβάζει τους διακόπτες της επιχείρησης?

- Στις 9.30 το βράδυ θα αρχίσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τη Ραπίντ Βιένης για το Γιουρόπα Λιγκ. Το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στην Τρίπολη, την Πέμπτη 1 Αυγούστου, στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ελπίζουμε ο Αύγουστος να μπει με το ...δεξί για την ομάδα της Τρίπολης.

- Φέτος λόγω κρίσης λίγοι θα είναι αυτοί που θα κάνουν διακοπές. Παλιότερα την φράση "θα κλείσουμε ξενοδοχείο" την ακούγαμε πολύ συχνά από τους πολίτες αυτής της χώρας. Φέτος την ίδια φράση την ακούμε μόνο από...ξενοδόχους! Ξέρετε πόσα ξενοδοχεία κλείσανε φέτος?

- Στο δρόμο για το Άστρος καμιά πινακίδα της τροχαίας δεν φαίνεται. Κάποιοι πονηροί είχαν αγοράσει σπρέι και δεν είχαν τι να το κάνουν. Αποτέλεσμα να μην φαίνεται κανένα σήμα και να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για σοβαρό ατύχημα. Μήπως πρέπει κάποιος αρμόδιος να επιληφθεί πριν να είναι πολύ αργά? Λέω, μήπως...

- Σε λίγο θα πηγαίνουμε στο κέντρο της Τρίπολης για ψώνια και δεν θα υπάρχουν ...μαγαζιά! Τί έγινε ρε παιδιά?

-ΤΕΛΟΣ: Άντε τώρα να βρεις το δρόμο για την... Ιθάκη μετά από τόσα χρόνια στη Μύκονο! Σσσσσσσσσσσσσς η πόλη κοιμάται. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...