Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το … αιματοβαμμένο θεατράκι, η περιπέτεια υγείας του Προέδρου και ο μπάρμπας από την Κορώνη!

Το … αιματοβαμμένο θεατράκι, η περιπέτεια υγείας του Προέδρου και ο μπάρμπας από την Κορώνη!

- Καλές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης - δε λέμε - αλλά γιατί οι υπεύθυνοι της ΚΕΔΗΤ επέλεξαν να δούμε δύο φορές το ίδιο έργο ( Αγαμέμνων του Αισχύλου ) από δύο διαφορετικούς θιάσους? Μάλλον για να εμπεδώσουμε το σενάριο. Δεν εξηγείται αλλιώς.

- Μας παίρνουν το στρατόπεδο και μας φέρνουν τις φυλακές! Το πάρε - δώσε των πολιτικών θυμίζει τούρκικο παζάρι. Η μάχη Μεσσηνίας - Αρκαδίας για την τελική επικράτηση είναι σκληρή και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ελπίζουμε να μη νικήσει αυτός που έχει μπάρμπα στη ( Μεσσηνιακή )... Κορώνη.

- Ακόμα δεν έγινε το πρώτο παιχνίδι του Αστέρα με τη Ραπίντ Βιέννης στην Τρίπολη και γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο  έχει ήδη οργανώσει τριήμερη εκδρομή στη Βιέννη για το δεύτερο παιχνίδι. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν ...μαγειρεύουν!

- Δεν καταλαβαίνουν τίποτα στη ΝΔ. Καλοκαιριάτικα κάνανε περιφερειακή σύσκεψη ΝΟΔΕ Πελοποννήσου στην Κόρινθο παρουσία του νέου γραμματέα Παπαμιμίκου ο οποίος μάλιστα βρέθηκε και στην Τρίπολη. Γιατί τέτοια γαλάζια εγρήγορση στη μέση του καλοκαιριού? Μήπως πάμε για εκλογές?

- Στην καρδιά του Λονδίνου έφθασαν τα πελοποννησιακά προϊόντα με παρέμβαση της περιφέρειας και τη συμμετοχή 30 τοπικών εξαγωγικών επιχειρήσεων. Καλό είναι που φθάσανε τα προϊόντα στην καρδιά του Λονδίνου αλλά ελπίζουμε να μη μας πιάσει η καρδιά μας αν μάθουμε το κόστος συμμετοχής της Περιφέρειας στην έκθεση του Λονδίνου.

- Τί τρέχει στο σύλλογο δικαστικών υπαλλήλων Τρίπολης? Αυτές οι ομαδικές  παραιτήσεις των μελών του νέου ΔΣ δείχνουν ότι στο δικαστικό μέγαρο υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Αυτός πάντως που πρώτος έστειλε το mail στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ - και εξέφρασε τις δικές του απόψεις για τις παραιτήσεις των 3 μελών -  άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Άρχισε ήδη η δημοσιογραφική έρευνα και αυτοί που πήγαν για μαλλί μάλλον θα βγουν ...κουρεμένοι. Έτσι τουλάχιστον μαθαίνουμε.

- Δύσκολες ώρες με την υγεία του πέρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκος Προύτζος αλλά μαθαίνουμε ότι τώρα είναι καλύτερα. Του ευχόμαστε ότι το καλύτερο και γρήγορα πάλι κοντά στο αρκαδικό ποδόσφαιρο, στην οικογένειά του και στους φίλους του.

- Εντυπωσιακή ήταν η Καριοφυλιά Καραμπέτη στη θεατρική παράσταση Αγαμέμνων ( ως σύζυγός του ). Καλή η Καριοφυλιά αλλά πολύ αίμα ρε παιδί μου αυτή η παράσταση. Μάτωσε η ...ψυχή μας στον Αι Γιώργη!

- Σήμερα στην πλατεία Άρεως ( στις 9.30 το βράδυ ) θα γίνουν τα ...αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Αστέρα Τρίπολης. Τα σορτσάκια πότε?

- Τελικά το καλύτερο ζεϊμπέκικο το χορεύεις προσπαθώντας να βγεις στην παραλία από  θάλασσα που έχει πέτρες. Όπα...

- ΤΕΛΟΣ: ( τηλεφωνική συνομιλία: - Ναι, Χρυσή Αυγή εκεί? - Ναι, λέγε! - Χθες στην παραλία αγόρασα DVD από Πακιστανό και δεν παίζει. Μπορούμε να κάνουμε τίποτα? )
- ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ, όνειρα γλυκά και ας είναι και ...πονηρεμένα!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...