Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο αντιδήμαρχος που άλλαξε τα φώτα στους Τεγεάτες, το πολυπόθητο τηλεφώνημα της Φώφης και η ΕΡΤ που μας λείπει...

Ο αντιδήμαρχος που άλλαξε τα φώτα στους Τεγεάτες, το πολυπόθητο τηλεφώνημα της Φώφης και η ΕΡΤ που μας λείπει...

- Καλημέρα στους καληνυχτάκηδες και καληνύχτα στους καλημεράκηδες. Όλοι πάλι εδώ βλέπουμε ότι είσαστε σήμερα. Σας ευχαριστούμε όλους για τα ...κλικ που κάνετε και σας υποσχόμαστε ότι θα σας μεταφέρουμε αμέσως ότι μαθαίνουμε από το παρασκήνιο. Εσείς πρώτοι θα τα μαθαίνετε όλα γιατί όποιος διαβάζει καθημερινά το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ το σίγουρο είναι ότι δεν θα πιαστεί ποτέ ...αδιάβαστος! 

- Οι 11 μόνιμοι Αξιωματικοί που υπηρετούν στη Στρατιωτική Μουσική της 4ης Μεραρχίας Πεζικού μαθαίνουμε ότι ανησυχούν έντονα για τη διάλυση της Μεραρχίας και του στρατοπέδου της Τρίπολης. Μία τέτοια απόφαση θα διέλυε πραγματικά τις οικογένειές τους αφού οι 9 από αυτούς κατάγονται από κοντινές περιοχές και θέλουν να παραμείνουν στην Τρίπολη. Για το θέμα τους ενημερώθηκε πρόσφατα και η Φώφη αλλά απάντηση ακόμα δεν ήρθε. Περιμένουν οι άνθρωποι στο ...ακουστικό τους!

- Ο μέχρι πρότινος εκτελών χρέη πρύτανη καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος αναδείχθηκε και επίσημα πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου μετά τις εκλογές που έγιναν ηλεκτρονικά στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της περιφέρειας. Του ευχόμαστε καλορίζικος και σύντομα ...υφυπουργός!

- Με υπουργική απόφαση η ΔΕΗ έσπασε στα ...τρία και οδεύει προς πώληση σε ιδιώτες. Γιατί άραγε έπρεπε να σπάσει στα τρία? Για να φάνε περισσότεροι ή για να πουληθεί ακριβότερα? Όπως και να χει το θέμα κράτος που ξεπουλάει την ενέργειά της σε ιδιώτες δεν έχει μέλλον.

- Τον "Χάρη με τα μάτια τους" δεν τον είδαν στο Παράλιο Άστρος λόγω ...απρόοπτου προβλήματος! Η θεατρική παράσταση με τον Χάρη Ρώμα αναβλήθηκε και κανείς δεν ξέρει πότε οι κάτοικοι του Άστρους θα δουν τον Χάρη με τα μάτια τους. Πιο πιθανό φυσικά είναι να δούνε τίποτα άλλο με τα μάτια τους παρά τον ...Χάρη.

- Χωρίς ρεύμα έμειναν για αρκετές ώρες χθες πολλά χωριά της Τεγέας. Έπρεπε να φθάσει εκεί ο Κουκάκης για να δουν το φως το αληθινό οι Τεγεάτες. Μου φαίνεται ότι τους έχει αλλάξει τα φώτα ο Αντιδήμαρχος! Δεν εξηγείται αλλιώς η χθεσινή ...συσκότιση.

- Οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι το ατσάλινο καλώδιο της ΔΕΗ κόπηκε στη Μαγούλα της Τεγέας από ...πυροβολισμό όπλου ! Ρε, λες να πέσανε μπεκάτσες από τώρα?

- Λόγω της διακοπής του ρεύματος πολλά ήταν τα τηλεοπτικά κανάλια που δεν είχαν εικόνα χθες για αρκετές ώρες. Επειδή έπαιζε μόνο το ΜΕΓΚΑ πολλοί φοβήθηκαν ότι ο Κεδίκογλου ...ξαναχτύπησε! Πολύ μαυρίλα ρε παιδάκι μου, τόση που δεν αντέχεται. Φανταστείτε ενημέρωση μόνο από το ΜΕΓΚΑ ( Τρέμη και Πρετεντέρη ). Έλεος...

- Ούτε τη συνδρομή τους στο σύλλογο δεν έχουν να πληρώσουν οι πολύτεκνοι της Αρκαδίας! Μήπως ο σύλλογος των πολυτέκνων πρέπει να μειώσει την ετήσια συνδρομή των μελών από 20 σε 10 ευρώ? Κάτι τέτοιο άλλωστε μάθαμε ότι κάνανε και οι τρίτεκνοι της Τρίπολης από τις αρχές του έτους. Βάλτε και λίγο ...πλάτη!

- ΤΕΛΟΣ: Γιατί τότε που είχαμε ΕΡΤ κανένας δεν κοίταγε και τώρα που δεν υπάρχει μας λείπει? Πρέπει να το ...ψάξουμε! 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...