Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Τρίπολη της … Λευκωσίας, η «διαβολική» συνεδρίαση και ο περιφερειακός «πόλεμος» που ξαναφούντωσε!

Η Τρίπολη της … Λευκωσίας, η «διαβολική» συνεδρίαση και ο περιφερειακός «πόλεμος» που ξαναφούντωσε!

 

- Γεια σας, άρχοντες και ...αρχόντισσες! Ο Αύγουστος είναι προ των πυλών. Οι ευκαιρίες για καλοκαιρινές διακοπές μειώνονται καθημερινά. Μην αφήσετε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού να περάσει έτσι. Απολαύστε τον...

- Η λέξη καύσωνας - μέχρι στιγμής - στην Τρίπολη είναι ...άγνωστη. Το βράδυ χρειάζεται απαραιτήτως ζακέτα. Είδατε που έχει και τα καλά της η ορεινή Αρκαδία?

- Γιατί οι παραγωγοί αναβάλουν τη μία παράσταση πίσω από την άλλη στο πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης? Επιδημία αναβολών πρώτη φορά βλέπουμε στην πόλη!

- Σαράντα ετών έγινε φέτος ο διαγωνισμός δημοτικού τραγουδιού των Λαγκαδίων. Λόγω των ...γενεθλίων ο Δήμος Γορτυνίας τίμησε τη μνήμη του εμπνευστή του διαγωνισμού "Στρατολάτη" και η εκδήλωση πήρε άλλη διάσταση. Καιρός ήταν...

- Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η πυρκαγιά στο Σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου της Οστρακίνας. Δεν έμεινε τίποτα στο βουνό! Γιατί τόση μανία?

- Επιτυχία και μάλιστα μεγάλη σημείωσε το πανηγύρι της Μηλιάς Μαντινείας που διοργάνωσαν οι νέοι του χωριού. Ευτυχώς που η νεολαία παίρνει πρωτοβουλίες στα χωριά γιατί αλλιώς θα ...ερημώνανε τελείως.

- Κλείδωσε - απ΄ ότι φαίνεται - η ημερομηνία των δημοτικών εκλογών, θα είναι η 18η Μαΐου 2014. Επειδή όμως τους πιο πολλούς τους ενδιαφέρουν οι επαναληπτικές εκλογές σας λέμε ότι θα γίνουν στις 25/5/14. Ετοιμαστείτε υποψήφιοι, ο καιρός περνάει γρήγορα και δεν θα τα προλάβετε όλα μετά το Σεπτέμβρη. Κουνηθείτε γιατί οι μεγάλες συμφωνίες και οι ...μεταγραφές ΤΩΡΑ γίνονται.

- Τεσσάρα έβαλε προχθές η Ραπίντ στη Βιέννη και έρχεται αγριεμένη στην Τρίπολη για τον Αστέρα. Η πρόσφατη επίσκεψη Τσιώλη στην Αυστρία ελπίζουμε να φέρει και το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στο μάτι του Σάκη αλλά και στην εμπειρία του.

- Λευκωσία θύμιζε τις τελευταίες μέρες η Τρίπολη! Παντού άκουγες νεαρούς και νεαρές να μιλάνε με κυπριακή διάλεκτο δίπλα σου και νόμιζες ότι βρίσκεσαι στο νησί της Αφροδίτης. Οι αγώνες στίβου Ελλάδας - Κύπρου που έγιναν στην πόλη έδωσαν άλλο χρώμα στα μαγαζιά της Τρίπολης.

- Βλέποντας τις αφίσες στους δρόμους της Τρίπολης για την παράσταση "άνδρες έτοιμοι για όλα" όλοι αναρωτιούνται: οι πρωταγωνιστές θα τα βγάλουν τα καπέλα την Πέμπτη στον Αι - Γιώργη? Εκεί θα ...φανεί αν είναι έτοιμοι για όλα!

- Με 66 (!) θέματα θα συνεδριάσει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Παραλίγο ο αριθμός των θεμάτων να είναι ...διαβολικός! Μόνο ένα ... 6 έλλειπε. Πρόεδρε το νου σου.

- Ξανάρχισε ο πόλεμος μεταξύ περιφέρειας και περιφερειακής εφημερίδας! Καλά αυτοί δεν τα είχαν βρει? Τί έγινε ρε παιδιά? ( μάλλον έχουμε χάσει επεισόδια )

- ΤΕΛΟΣ: Αυτοί που λένε ότι τον Αύγουστο είναι παχιές οι μύγες, κάτι περισσότερο ξέρουν! Μιλάμε ότι κόβονται πολλά τιμολόγια. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και όνειρα γλυκά!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...