Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Καληνύχτα Αρκαδία» … καμένο από τον καύσωνα!

«Καληνύχτα Αρκαδία» … καμένο από τον καύσωνα!

 

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Ο καύσωνας που περιμέναμε είναι ΕΔΩ. Όταν λοιπόν δεν μπορείς να αποφύγεις ένα ...καύσωνα, χαλάρωσε και απόλαυσέ τον. Πάντως από τον καύσωνα καλύτερα το ...χιόνι. Έτσι δεν είναι?

- Για να καταπολεμήσουμε το σημερινό καύσωνα μαζέψαμε αρκετές έξυπνες ατάκες και σας τις χαρίζουμε. Μερικές είναι τόσο ...κρύες που σίγουρα θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Αρχίζουμε?

- Αυτό μάλιστα είναι γκαντεμιά. Πάνω που είπα ότι τον Αύγουστο θα αρχίσω δίαιτα έπεσε ο ΦΠΑ στην εστίαση  στο 13%! Αυτό τώρα δεν είναι αδικία?

- Πάντως εγώ θα κάνω τη δίαιτα που τρως κάθε μέρα ό,τι και όσο θες αλλά όταν βγαίνεις έξω κάθεσαι δίπλα από ένα πιο χοντρό από εσένα. Λέτε να βοηθήσει?

- Το πιο ωραίο το ακούσαμε σε καφενείο της πλατείας Κολοκοτρώνη από αλλοδαπό. Είπε: δε φθάνει που δεν έχουμε λεφτά, χάνουμε και τους ...τόκους! Καλό έεε?

- Αν δίπλα σας μαζεύονται συνεχώς μύγες μη νομίζετε ότι φταίει μόνο η ζέστη του καλοκαιριού, ίσως να τα έχετε κάνει και ...σκ@τ@! ( κλεμένο από το facebook )

- Συνομιλία εργαζόμενου - εργοδότη: - αφεντικό φέτος θα πάρουμε άδεια?  - τα βλέπεις εκείνα τα κουτιά στη γωνία?  - ναι αφεντικό τα βλέπω!  - άδεια είναι πάρτα.

- Φήμες λένε ότι το ΙΚΑ θα μετονομαστεί  σύντομα σε ...ΙΚΕΑ με σλόγκαν: "θεραπεύσου μόνος σου"! ( για τζάμπα κεφτεδάκια δεν άκουσα τίποτα )

- Αν δε σου ΄χει διπλώσει σαγιονάρα κατεβαίνοντας από τις σκάλες τότε σίγουρα δεν ξέρεις τι πάει να πει ...κίνδυνος!

- Ένας φίλος θέλει το βράδυ να οργανώσει ένα ρωμαϊκό όργιο αλλά έχει αγχωθεί πάρα πολύ. Δε βρίσκει πουθενά ...σταφύλια!

- Σήμερα ο όρος δημοκρατία παραστατικά είναι: τέσσερις λύκοι και ένα πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό. Σας θυμίζει τίποτα αυτό? ( διαθεσιμότητα ίσως? )

- Η πείρα τελικά είναι μια χτένα που την αποκτάς όταν πλέον είσαι καραφλός!  ( κάτι ξέρουν και οι ...ακάλυπτοι )

- Η τύχη λένε ότι σου χτυπάει την πόρτα μόνο μία φορά. Άρα λοιπόν η ατυχία έχει μεγαλύτερη υπομονή. Γ@μώ την ατυχία μου.

- ΤΕΛΟΣ: Αυτοί που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν αφάνταστα εμάς που τα ...ξέρουμε. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...