Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ... ευρωπαϊκή Τρίπολη, η σκουπιδοφιέστα και η συμβολική μετεγγραφή!

Η ... ευρωπαϊκή Τρίπολη, η σκουπιδοφιέστα και η συμβολική μετεγγραφή!

- Καλημέρα σε όλους τους καληνυχτάκηδες και καλό μήνα.Ο Αύγουστος είναι εδώ και η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του καλοκαιριού μόλις ...άρχισε. Μέρα ( καλοκαιρινή ) που περνάει δεν ξαναπερνάει.

- Σήμερα η Τρίπολη είναι ...ευρωπαική αφού ο Αστέρας αντιμετωπίζει τη Ραπίντ Βιένης για το Γιουρόπα Ληγκ. Ευχόμαστε στη μεγάλη ομάδα της πόλης μας να μπει με το δεξί στις ευρωπαικές της υποχρεώσεις και το ταξίδι της φέτος στην Ευρώπη να 'ναι μακρύτερο από το περσινό.

- Άλλωστε έχουμε ξαναγράψει από αυτή εδώ τη στήλη ότι σημασία δεν έχει τόσο ο προορισμός όσο το ίδιο το ...ταξίδι. Καλό ταξίδι λοιπόν στον Αστέρα της Τρίπολης και όσο το δυνατόν μακρύτερα.

- Ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο κατέβασε στην Τρίπολη ο Τατούλης για τα σκουπίδια. Καιρό είχαμε να δούμε στην πόλη τέτοια φιέστα. Για το χρίσμα Πέτρο έγινε τίποτα ή τζάμπα τα υπουργικά πανηγύρια?

- Τρεις υπουργοί δεν είναι και λίγοι. Τρεις βασικοί υπουργοί και από όλο το φάσμα της ...δικομματικής κυβέρνησης καλοκαιριάτικα στην Τρίπολη είναι μεγάλη επιτυχία. Μόνο για τα σκουπίδια κατέβηκαν στην Αρκαδία? Αν ναι θα είναι μεγάλη ...αποτυχία και φυσικά άλλη μία χαμένη ευκαιρία. Η ...νεκροψία θα το δείξει.

- Τον Χατζόπουλο έκλεισε ο Παναρκαδικός που έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα. Στα χνάρια του πατέρα του ο Νικόλας θα φορέσει την φανέλα που φόραγε κάποτε ο Πολ στην πάλαι ποτέ μεγάλη ομάδα του Παναρκαδικού. Αυτή η μεταγραφή δεν έχει μόνο αγωνιστική αξία για την ομάδα αλλά έχει και συμβολισμό. Ας ελπίσουμε ότι ο Νίκος θα γίνει η σημαία της ομάδας όπως κάποτε ήταν ο Πολύβιος. Το όνομα πάντως Χατζόπουλος από μόνο του είναι βαρύ σαν...ιστορία.

- Χαμός γίνεται στη Γορτυνία με το κλείσιμο του κέντρου Υγείας Τροπαίων. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά για να μην χάσουν το κέντρο υγείας που καλύπτει δεκάδες χωριά της Γορτυνίας. Η πρώτη διαμαρτυρία έγινε την περασμένη Δευτέρα και όπως μάθαμε ...έπεται συνέχεια!

- Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τη σημερινή θεατρική παράσταση. Δεν είναι μόνο οι άνδρες έτοιμοι για όλα, απ' ότι φαίνεται είναι και οι ...γυναίκες. Προσέξτε όσοι πάτε γιατί - λόγω καύσωνα - υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς στο δάσος του Αι - Γιώργη. Ο Άγιος ας μας συγχωρέσει.

- Ούτε ένα καύσωνα δεν μπορούμε να απολαύσουμε σε αυτή την πόλη. Χθες έβρεξε!

- Την Κυριακή 4/8/13 τελικά φεύγουν τα παιδιά για την τελευταία κατασκηνωτική περίοδο του Άστρους. Αυτή είναι η έβδομη περίοδος που για πρώτη χρονιά γίνεται φέτος στις κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης. Χώρεσαν όλα?

- ΤΕΛΟΣ: Ο αρκαδικός Αύγουστος είναι ταυτισμένος με το πανηγύρι της Τεγέας. Μετά τον 15αύγουστο λοιπόν κάθε κατεργάρης στον ...πάγκο του. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...