Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το νου σας στις διαρρήξεις και τα μέντιουμ από το … Πακιστάν στην Τρίπολη!

Το νου σας στις διαρρήξεις και τα μέντιουμ από το … Πακιστάν στην Τρίπολη!

- Συννεφιασμένος μπήκε ο Αύγουστος στην Αρκαδία. Η κουφόβραση είναι όμως ανυπόφορη και ενοχλητική. Όπως άλλωστε και οι μύγες που τον Αύγουστο - όπως είναι γνωστό - είναι ...παχιές.

- Χαμός πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για τα σκουπίδια. Τόσο δεν φωνάζανε οι τοπικοί μας άρχοντες όταν τα σκουπίδια στην πόλη ήταν βουνό. Τώρα τί πάθανε πάλι?

- Αρχηγός της παράταξης του έγινε - επιτέλους - ο Τζιούμης. Με το καλημέρα ο γιατρός έκανε αρχηγική εμφάνιση στο δημοτικό συμβούλιο και έπεισε ότι μπορεί να ...ηγηθεί όχι μόνο της παράταξης. Το πεδίον της δόξης είναι λαμπρό!

- Αισθητή ήταν η απουσία του Δελφάκη από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο αλλά αισθητή ήταν και η ...παρουσία του Ηλία Κούρου στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Το κενό πάντως δεν ξέρω αν καλύφθηκε πλήρως. Το ύφος του Νίκου δεν το έχει κανένας στο όργανο.

- Αγριεμένος ήταν χθες ο πρόεδρος της κοινότητας Ζευγολατιού. Οι προτάσεις για αλλαγή του τόπου πραγματοποίησης της γιορτής κρασιού έκαναν Τούρκο τον Γιάννη. Εγώ, αν δεν θέλει ο Δήμος Τρίπολης, θα την κάνω μόνος μου τη γιορτή στο χωριό μου είπε ο πρόεδρος. Πάνω τους πρόεδρε!

- Από δυο χωριά χωριάτες έχουν γίνει οι κάτοικοι της Σκοπής. Αυτό έγραψε σε επιστολή του ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος και ζήτησε την άρση της παραχώρησης που είχε ζητήσει παλιότερα για το Δημοτικό Σχολείο. Άλλα τούτα?

- Σε διαθεσιμότητα βρίσκονται από χθες οι 9 σχολικοί φύλακες του Δήμου Τρίπολης. Για αυτούς δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Δήμαρχος? Όλοι αυτοί είναι βιοπαλαιστές και οικογενειάρχες. Δεν υπάρχει καμιά πρόταση - πρόβλεψη για συνεργασία με το Δήμο?

- Κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης. Θύματα ήταν ηλικιωμένοι κάτοικοι κοντινών κοινοτήτων. Για έχετε το νου σας.

- Πακιστανοί παρίσταναν τους μέντιουμ στην Τρίπολη και αποσπούσαν χρηματικά ποσά από πολίτες για να τους πουν το μέλλον τους. Πιάστηκαν όμως από την Αστυνομία οι Πακιστανοί και το δικό τους μέλλον είναι τώρα ...αβέβαιο.

- Αληθεύει ότι η μεταφορά και η επανατοποθέτηση τριών αγαλμάτων στο Λεβίδι θα στοιχίσει στο Δήμο περίπου 25.000 ευρώ? Αν αληθεύει ας τα αφήσουν εκεί που είναι. Δεν είμαστε τώρα για τέτοια έξοδα.

- ΤΕΛΟΣ: Λένε ότι το τελευταίο καταφύγιο της αποτυχίας είναι η ...φιλοδοξία. Στην Αρκαδία μπορεί να μην έχουμε πολλά καταφύγια αλλά έχουμε πολλές φιλοδοξίες. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!      

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...