Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το παρασκήνιο για Κώστα - Πέτρο, η ψηφοφορία που δημιούργησε «θέμα» και η τέχνη της προπαγάνδας!

Το παρασκήνιο για Κώστα - Πέτρο, η ψηφοφορία που δημιούργησε «θέμα» και η τέχνη της προπαγάνδας!

Βρε, βρε τον Πέτρο! Τι επίθεση αγάπης ήταν αυτή στον Βλάση, μέσα από το δημοτικό ραδιόφωνο; Πλήγμα για την Αρκαδία η αποχώρηση Βλάση από την Κυβέρνηση, Πέτρο; Αλήθεια, Πέτρο; Εσύ δεν μιλούσες για «πολιτικό κωλοπαιδισμό», Πέτρο; Όχι πολύ παλιά, τον Μάιο του 2020. Το ξεχάσατε, κύριε πρώην Περιφερειάρχα;

Πως από αυτό, φτάσαμε στο «πλήγμα για την Αρκαδία»; Τι μεσολάβησε, άραγε; Δεν πρόκειται να απαντήσεις ποτέ. Είναι βέβαιο, Πέτρο.

Βέβαια, για να τα γράφουμε όλα, ο Πέτρος δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε να μιλήσει με καλά λόγια τον Βλάση. Εδώ και καιρό, οι τόνοι έχουν πέσει ανάμεσά τους. Έχουν πάψει οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις, με προσβλητικούς, σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Σταμάτησε ο ένας, σταμάτησε κι ο άλλος. Σχεδόν ταυτόχρονα. Όχι, δεν τα βρήκαν. Είναι μια ξεκάθαρη εκεχειρία. Πιθανόν, εύθραυστη. Αλλά, εκεχειρία.

Και επειδή το «Καληνύχτα», δεν μασάει τα «λόγια» του, θα το πάει και παρακάτω. Από τη στιγμή που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η Εύη στο βουλευτικό πεδίο της ΝΔ στην Αρκαδία και από τη στιγμή που τελείωσαν οι περιφερειακές εκλογές και προέκυψε μια …. απόσταση Βλάση – Νίκα, δημιουργήθηκε ένα περιθώριο για να πάψει αυτή η σύγκρουση Βλάση – Τατούλη. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη.

Υπάρχει όμως και μια διαφορά. Ο Βλάσης σταμάτησε να μιλά. Δεν εκθείασε ποτέ τον Τατούλη. Αντίθετα, ο Τατούλης μίλησε για «πλήγμα» για την Αρκαδία, στηρίζοντας εμμέσως τον Βλάση και λέγοντας (επίσης, εμμέσως) ότι ο Μητσοτάκης έπρεπε να τον κρατήσει Υπουργό στον ανασχηματισμό. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά. Ο ένας απλά σιώπησε, ο άλλος βιάστηκε να μιλήσει για «γέφυρες»… Κρατήστε το αυτό.

Αλλά, για να πάμε και λίγο παραπέρα. Όταν ο Τατούλης μιλά θετικά για τον Βλάση, εσείς θεωρείτε ότι αυτό κάνει καλό στον Κώστα; Τι πιστεύετε; Του κάνει καλό ή κακό;

Πάντως, πολλοί έχουν «βολευτεί» από την απόσταση που χωρίζει Νίκα και Βλάση. Και κάνουν το λάθος να νομίζουν ότι αυτό θα ισχύει για πάντα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι η πολιτική κάνει «κύκλους». Όπως τα «έχασαν» οι δυο τους, έτσι μπορούν να τα «βρουν». Εκτός κι αν αυτό, έχει ήδη γίνει …

Πάντως, για να τα «λέμε» όλα, ο Πέτρος είχε απόλυτο δίκιο για τον Αβραμόπουλο. Εννοείται πως αν κατέβει στην Αρκαδία, θα χάσει από τον Βλάση. Καλά τα είπε ο Τατούλης. Για αυτό και ο «Αβραμό» δεν πρόκειται να κατέβει εδώ. Ανόητος δεν είναι. Το ζήτημα είναι ποιοι και γιατί διέρρευσαν αυτό το σενάριο …

Κάποιος πρέπει να είναι ή χαζός ή απλά να ξέρει καλά το παιχνίδι της προπαγάνδας, όταν γράφει ανώνυμα σχόλια ότι ο Νίκας θα κάνει αντιπεριφερειάρχη τον Γόντικα. Θέλετε και τα γράφετε ή σας ξεφεύγουν; Ο Γόντικας είναι ένας ικανότατος πολιτικός, στέλεχος του ΚΚΕ και ποτέ δεν πρόκειται ούτε να συνεργαστεί, ούτε να πάρει καμία θέση στην περιφερειακή αρχή. Προφανώς, όλα αυτά εκπορεύονται από τους γνωστούς - αγνώστους κύκλους που … υπεραγαπούν τον Νικόλα.

Για την παράταξη Σμυρνιώτη, θα γράψουμε προσεχώς. Υπάρχει όμως «θέμα» μετά την ψηφοφορία για την ΚΕΔΗΤ. Δεν μπορεί ο αρχηγός να λέει «η παράταξή μας ψηφίζει παρών» και στο τέλος «παρών» να ψηφίζει μόνο εκείνος και ακόμα τρεις σύμβουλοι. Άλλοι πέντε να ψηφίζουν την πρόταση Τζιούμη και τέσσερις να απουσιάζουν. Δεν είναι εικόνα παράταξης αυτή. Περισσότερα, στο επόμενο «Καληνύχτα».

Ένα σχόλιο και για τις εκλογές της ΝΟΔΕ. Ρε, «γαλάζια» παλικάρια, προσέξτε λίγο. Εσείς, που βάλατε την υπογραφή σας κάτω από τους υποψηφίους Προέδρους. Μην παίζετε διπλό παιχνίδι, διότι μαθαίνονται τα πάντα. Επιλέξτε ένα πρόσωπο και στηρίξτε το. Μην παίζετε και με τους δύο. Θα γίνετε «ρόμπα» στο τέλος! Εγώ για το καλό σας το γράφω.

Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο. Ο Τατούλης μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο. Όσα είπε, τα είπε εκεί. Γι’ αυτό μην … ντρέπεστε κάποιοι να αναφέρετε την πηγή σας. Εκτός, αν κάποιοι δεν σας … επιτρέπουν να γράψετε «Δημοτικό Ραδιόφωνο». Ψιλά γράμματα βέβαια οι κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας για ΜΗ δημοσιογράφους.

5 σχόλια

  • 30 ΧΡΟΝΏΝ ΑΝΤΡΑΣ
    30 ΧΡΟΝΏΝ ΑΝΤΡΑΣ Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίξτε παιχνίδια. Κακομαθημένα παιδιά όλοι. ΓΕΜΆΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΑΔΕΙΕΣ ΖΩΕΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτσε να δούμε ποιος άδειασε το Σμυρνιώτη, γιατί όταν οι εργαζόμενες ορισμένου χρόνου καταλάβουν ότι θα παίρνουν μόνο ότι εισπράττει ο Δήμος απ' την ΕΕΤΑΑ εκεί να δεις άδειασμα στον Τζιούμη που τις δουλεύει για να τακτοποιήσει δυο τρεις αορίστου χρόνου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Αισθάνομαι άσχημα για τον Σμυρνιώτη που τον άδειασαν οι δικοί του δημοτικοί σύμβουλοι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 09:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ενδιαφερουν την κοινωνια μας οι φουσκες και οι στρακατρούκες του Πέτρου...........κανεναν πλεον δεν πειθουν νκαι κανενας δεν τον παιρνει στα σοβαρα .......εναν πολιτικό φοφλημενο στο τελος του πολιτικου του βιου απλως τον προετοιμαζεις για το ντουλάπι ......τιποτα περισότερο και τίποτα λιγοτερο ..............οσες κωλοτουμπες και να κανει και οσες αιωρησεις στο κενό .........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ απλά πήρατε την δήλωση Τατούλη. Ο Τατούλης θα μπορούσε να πει το ίδιο για τον οποιοδήποτε βουλευτή είχε υπουργοποιηθεί, γιατί αυτό κάνει καλό στον τόπο και είναι τιμή για την περιοχή να διαθέτει υπουργούς, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για εσάς. Και δεν μίλησε μόνο για τον Βλάση αλλά και για τον Κοντοζαμάνη. Αλλά αναφέρετε ό,τι συμφέρει κάποιους... Όσο για το Νίκα και το Βλάση γιατί δεν αναφέρετε γιατί τα χάλασαν;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...