Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «κλειδωμένες» υποψηφιότητες του Λεβιδίου, η επιστροφή – έκπληξη και η μουρμούρα για μία φωτογραφία!

Οι «κλειδωμένες» υποψηφιότητες του Λεβιδίου, η επιστροφή – έκπληξη και η μουρμούρα για μία φωτογραφία!
  • Ξέρω, έχουμε Χριστούγεννα. Αλλά, ένα «Καληνύχτα» … ανακατεύει λίγο την τράπουλα, ανάβει τα αίματα. Για να μην βαριόμαστε…
  • Το ενδιαφέρον στα δημοτικά εντοπίζεται τελευταία στην περιοχή του Λεβιδίου. Στο «Καληνύχτα» μάθαμε ότι «κλείδωσε» μία σημαντική υποψηφιότητα για τον Τζιούμη. Ο λόγος για τον γιατρό Βασίλη Βαρδιάμπαση.
  • Ένας εξαιρετικός επιστήμονας, για τον οποίο όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα. Σημαντική προσθήκη για τον Δήμαρχο.
  • Πολύ σημαντικό ότι η υποψηφιότητα έκλεισε χωρίς φανφάρες, ανακοινώσεις, φωτογραφίες και αναρτήσεις. Αυτό δείχνει μια σοβαρότητα και πρέπει να υπογραμμιστεί.
  • Δεν είναι μόνο ο Βαρδιάμπασης. Το συνδυασμό Τζιούμη αναμένεται να στηρίξει και γνωστή οικογένεια με λογιστικό γραφείο, από την ίδια περιοχή.
  • Αν υπολογίσει κανείς ότι ο Δήμαρχος έχει ήδη σημαντικά πρόσωπα στο συνδυασμό του, στη δημοτική ενότητα Λεβιδίου, καταλαβαίνει κανείς ότι με τις νέες προσθήκες δυναμώνει σημαντικά!
  • Σε διάφορους κύκλους συζητήθηκε η κίνηση των μελών της ΝΟΔΕ να φωτογραφηθούν με τον Σμυρνιώτη, τη στιγμή που η ΝΔ δεν έχει πάρει επισήμως θέση για τις δημοτικές εκλογές. Κι εμένα, τι μου λέτε; Ας το εξηγήσει η ΝΟΔΕ αυτό.
  • Ο Χρήστος συνεχίζει στον λάθος δρόμο που κάποιοι τον έχουν οδηγήσει. Έβγαλε ανακοίνωση για συνάντηση με ανθρώπους του ΕΚΑΒ. Διαβάζεις το δελτίο τύπου και δεν γίνεται καμία αναφορά σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα που απασχολεί τον ΕΚΑΒ. Όλο γενικολογίες. Να ‘χαμε, να λέγαμε …
  • Μία σημαντική επιστροφή σχεδιάζει ο Σμυρνιώτης για το συνδυασμό του. Επιστροφή – έκπληξη. Πρόσωπο με τεράστια εμπειρία στα αυτοδιοικητικά.
  • Αλλά και στη Μαντινεία έχει έτοιμα γνωστά πρόσωπα ο Σμυρνιώτης. Πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους, αλλά και πρώην Αντιδήμαρχο.
  • Το να βγάλεις φωτογραφία με κάποιον, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον στηρίζεις. Ίσως μάλιστα μια φωτογραφία στα social, να είναι το καλύτερο προκάλυμμα για να τον «πριονίσεις». Προσέξτε, λοιπόν…
  • Ο Τρουπής, το έχει πει ο άνθρωπος. Θα είναι υποψήφιος. Αλλά, εννοεί το Επιμελητήριο. Για τα υπόλοιπα, δεν φαίνεται ότι «καίγεται» αυτή τη στιγμή …

Tags:

108 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφανώς δεν είσαι από το Λεβίδι και για αυτό λες βλακείες. Γιατροί από το Λεβίδι όπου και αν βρίσκονται εξυπηρετούν τους συμπατριώτες τους και αφιλοκερδώς , και χωρίς καμία κουβέντα. Τώρα εαν έτυχε και δεν υπηρετούν στο Λεβίδι η στην Τρίπολη η κάπου κοντά αλλά υπηρετούν στην Αθήνα στο εξωτερικό δεν σημαίνει τίποτα. Για αυτό όλοι εσείς οι όψιμοι που αγαπήσατε το Λεβίδι και τον...... Λεβιδαίο Βαρδιάμπαση από την Κρήτη καλά θα κάνετε να είστε ποιο προσεκτική στις διατυπώσεις σας και στις εκφράσεις που χρησιμοποιείται για τους πατριώτες μας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχολιαστή 17.57 ο γιατρός Βαρδιάμπασης είναι από την Κρήτη και υπηρετει στο Λεβίδι και στην Αρκαδία πάνω από 15χρόνια κι έχει δικαίωμα να ψηφίζει και να εκλέγεται στον τόπο που ζει με την οικογένειά του.Δε θυμάμαι πολλούς Αρκάδες Λεβιδιώτες γιατρούς να υπηρετούν και να προσφέρουν στο Λεβίδι .και στην περιοχή όπως ο Βασίλης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βαρδιάμπασης είναι ένας ξενόφερτος άνθρωπος από την Κρήτη και εκμεταλλεύεται το επάγγελμα του στο έπακρο. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τραβήξει το μοναχικό του δρόμο για να δει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος που λένε και στο χωριό μου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

  • Charles bukowski
    Charles bukowski Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατροί υπήρχαν και θα υπάρχουν ανέκαθεν στα ψηφοδέλτια κάθε παράταξης. Ο Βαρδιαμπασης ειναι ένας ικανός επιστήμονας, ένας άνθρωπος με αρχές, που έχει αγωνιστεί για τον τόπο του Λεβιδίου, είναι άνθρωπος με φρέσκες και πρωτοποριακές ιδέες, τις οποίες εφαρμόζει και στην πράξη. Η συμμετοχή του στα κοινά είναι εξαιρετικά σημαντική για τον τόπο. Όλα τα άλλα, είναι κουβέντες καφενειακες από ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να παρουσιάσουν και προσπαθούν με λύσσα να υποβαθμίσουν τις υπόλοιπες υποψηφιότητες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    o Παρασκεyόπουλος και του Ξύδης άφαντη.....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βασίλης ότι έχει κάνει στο Λεβίδι το έχει κάνει με την βοήθεια του Παρασκεύοπουλου και του Ξύδη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι τα σχόλια έφτασαν 100, δεν το περίμενα αλήθεια.. Βασίλη μπράβο, αυτό φανερώνει την αξία σου. Όσον αφορά τα ηθικά διλήμματα που σου θέτουν και προσπαθούν να σε αποθαρρύνουν, ώστε να κατέβεις δεν έχουν υπόσταση. Είσαι μόνιμος κάτοικος Λεβιδίου και ενδιαφέρεσαι για τον τόπο που ζεις. Είσαι γιατρός και γιατροί υπάρχουν σε όλα τα ψηφοδέλτια, ανέκαθεν. Που το κακό. Όσον αφορά τον ΟΛΑ στη φόρα, καλά θα κάνει να το κόψει, γιατί συντρέχουν και ποινικά αδικήματα.... Εν κατακλείδι, εσείς οι σχολιαστές το να λέτε ότι δεν θα κάνει τίποτα ο γιατρός το καταλαβαίνω εν μέρει... Το να τον αποτρέπετε στο να βάλει υποψηφιότητα φανερώνει τρεμουρα!! Μήπως βρε ,γνωστοί άγνωστοι, σχολιαστές να αλλάξετε λίγο την τακτική σας. Τι νομίζετε; ότι δεν αντιλαμβανόμαστε τι προσπαθείτε να κάνετε; (Αυτό ισχύει εκατέρωθεν, για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι). Κόψτε τα σχόλια όλοι και πηγαίνετε σε εκλογές, με ουσιαστικές αντιπαραθέσεις, κόσμιες, χωρίς να εξευτελίζετε τον κάθε υποψήφιο, που κανείς σας δεν έχει τα κοτσια να πάει να του τα πει κατάμουτρα. Καλημέρα σας!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 09:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΒΑσίλης έχει κάνει έργο στο Λέβιδι περισσότερο και απο αυτούς που ασχολούνται με την πολιτική. και ποτέ δεν εκμεταλεύτηκε κάποιον. το χωριό αυτό έχει πρόεδρο ή μονο χαχαχου;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο πετρελαιάς και ο μπακάλης δεν φοβούνται με τίποτα γιατί είναι από το Λεβίδι και όχι από την Κρήτη , και αυτό που βάζουν πάνω από όλα είναι το καλό της περιοχής , και με αυτό το σκεπτικό θα πάνε προς τις εκλογές ,ακόμα και την σχέση τους με τον γιατρό δεν είναι διατεθειμένοι να χαλάσουν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τις εκλογές ,Και τέλος γιατί ξέρουν να κάνουν υπομονή αφού γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα έχουν κάνει επάνω τους ο Πετρελαιάς και ο Μπακάλης της περιοχής. Ξυδάκι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν θέλουν, ούτε εσένα,, ούτε την προσωπικότητα σου ούτε το ονομά σου, αφού η καταγωγή σου είναι από την Κρήτη , αλλά ποντάρουν στο λειτούργημα που κάνεις και την λευκή ποδιά που φοράς. Αυτά για να ξέρεις την αλήθεια και να μην σε παραμυθιάζουν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατρέ σε βάζουν σε διατεταγμένη υπηρεσία να υφαρπάξεις τον ψήφο αθώον πολιτών ,που σε βλέπουν ως το γιατρό τους και σε έχουν ανάγκη για να μπορέσουν να συνεχίσουν την ζωή τους. Κατά πόσο σε επηρεάζει αυτό ως άνθρωπο και ως επιστήμονα θα το δούμε στην πορεία και εύχομαι να μην μας απογοητεύσεις.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Θυμηθείτε αυτά που γράφεται για το γιατρό ,για πολύ καλή υποψηφιότητα κλπ γιατί θέλω να δω τι θα γράφεται όταν τελικά ο γιατρός θα κάνει πίσω και δεν θα είναι υποψήφιος .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 19:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Και αφού ο Βαρδιάμπασης είναι τόσο ικανός και μάγκας και θα θα θα γιατί τον βάζει στην περιοχή Λεβιδίου και δεν τον βάζει στο κεντρικό να μας δείξει την αξία του. Να σας πω εγώ γιατί ο άνθρωπος θα προσπαθήσει να πάρει ψήφους από τα γεροντάκια της περιοχής λόγο του επαγγέλματος του .Αυτή είναι η στόχευση Τζιούμη αφού ξέρει ότι στην περιοχή θα πάθει βατερλό, το θέμα είναι πως το δέχεται ο γιατρός και τι θα κάνει για αυτό απέναντι στους πολίτες που υποτίθεται ότι η δουλειά του δεν είναι επάγγελμα αλλά λειτούργημα και εάν τελικά οι πολίτες είχαν σχηματίσει για αυτόν την σωστή εντύπωση εαν οι σχέσεις ήταν πραγματικές η ευκαιριακές .Γιατρέ πρόσεξε γιατί στο τέλος εσύ θα εκτεθείς, η μάλλον σε εκθέτουν και δεν το έχεις καταλάβει.

  • Mairy
    Mairy Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη έκπληξη η υποψηφιότητα του Βαρδιάμπαση που ίσως κάποιοι δεν την περίμεναν .
    Θερμά συγχαρητήρια Βασίλη, η επιτυχια σου είναι σίγουρη , διότι το αξίζεις ! Μπράβο δήμαρχε , πολύ καλή επιλογή !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Να βάλει ο Γιατρος πρέπει ! Για να τα μάθει ο κόσμος όλα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    23:17 Για το λόγο που σχολιάζεις κι εσύ αστραπόγιαννε που μας το παίζεις κι έξυπνος. Εσύ γιατί σχολιάζεις;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 07:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά την μεγάλη υποψηφιοτητα (προσωπηκοτητα) που πάντα θέλει να το παίζει πρωτεργάτης με ξένες πλάτες!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @19:32 Εσύ τι ασχολείσαι με το ποιός και τι σχολιάζει; Αφού θα πάρετε 60%. Ή μήπως 16% που είναι και πιο κοντά στα ποσοστά σας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    17:55 Χαχαχαχαχαχαχα ρε σεις τι άλλο θα σκεφτείτε για να δικαιολογήσετε τη φάπα που ξανάρχεται; Πηγαίνετε να μαζέψετε ρε το Γιάγκο που δεν έχει φήσει σάιτ για σάιτ χωρίς σχόλιο. Εργολαβία τα έχει πάρει τα σχόλια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχολιάζουν ο colgate και ο νερουλάς η μου φαίνεται;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννη Chiquita δεν νομίζω να είσαι από τίποτα τέτοιους που γράφουν σχόλια στα σάιτ ε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε κακόμοιρα παρατζουμάκια τρία χρόνια παραμυθιάζατε τον κόσμο ότι θα κατέβετε μόνοι σας γιατί κανένας δεν θα τολμήσει να αντιπαρατεθεί με το "τιτανοτεράστιο" έργο σας και τώρα τρέχετε και δεν φτάνετε. Φιλική συμβουλή, μαζέψτε τις διαρροές από τον συνδυασμό σας και μην "αμολάτε" ονόματα στον γάμο του Καραγκιόζη γιατί στο τέλος θα ψάχνετε υποψήφιους και δεν θα βρίσκετε. Καλά Χριστούγεννα!!!

  • Μπάμπης
    Μπάμπης Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    8:19 Ρε κακομοίρη ξύπνησες χρονιάρα μέρα πρωί-πρωί για να γράψεις τη μακακία σου; Καλά ρε σεις είσαστε απίστευτοι μερικοί. Η βλακεία σας τρυπάει ταβάνι. Θυμήθηκες περσινά ξινά σταφύλια του 2014 για να πεις ότι τότε ο Τζιούμης είχε στηρίξει το συχωρεμένο το Μήτσο για να βγει δήμαρχος μετά από 5 χρόνια. Κόψτε ρε σεις οι αγαπητικοί του μπανάνα τα ληγμένα γιατί εκτός από τη νέα Chiquita που θα ξαναφάτε αμάσητη, θα χρειαστείτε και πολλά Λεξοτανίλ αυτή τη φορά. Δήμαρχος θα είναι ο Σμυρνιώτης λέει. Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα πνιγώ από τα γέλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω στο τέλος να μην του μιλάει το μισό χωριό του γιατρού. Λάθος επιλογές γιατρέ ,αποφάσισες υπό πίεση και τώρα βλέπεις τα αποτελέσματα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν κρίνω από τα σχόλια του Μπαλλα και των άλλων των υπόγειων της Ναυπλίου η υποψηφιότητα του γιατρού τους πονάει πολύ και προσπαθούν να τον απαξιώσουν.Ομως ξεχνούν ότι κατάγεται από την Κρήτη και έχει ήθος λεβεντιά και λόγο.Χρονια Πολλα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 08:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @23:13 Με αν και αν δεν γίνεται δουλειά. Το 2014 οι Τζιούμης Παράς στήριξαν ανοικτά Παυλή στον δεύτερο γύρο γιατί η εκλογή του ήταν η μόνη τους πιθανότητα να πάρουν κάποτε τον Δήμο που τον πήραν, όπως τον πήραν, το 2019. Τώρα τα περί δεύτερου γύρου το 2023 ξέχνα τα και μην κουράζεσαι. Δήμαρχος θα είναι ο Σμυρνιώτης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 08:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ...ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 08:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω πως ακόμα να ξεπεράσετε την ήττα σας στην νοδε παρατρεχάμενοι!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 07:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα καταλάβαμε γιατί ο γιατρός είχε ρίξει όλο το βάρος στην κάτω βρύση, για να το εκμεταλλευτεί πολιτικά στην πορεία! Με την προσπάθεια και με τα χρήματα πολλών να το εκμεταλλευτεί ένας! Με λίγα λόγια τους χρησιμοποίησε….

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 01:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μας λες για τα ηλεκρονικα φαντάσματα της σαλαμινας και της ΔΕΥΑΤ …

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @18:58: ο νικητής βγαίνει στο δεύτερο γύρο όχι στον πρώτο. Λογικό να βγαίνει πρώτος στον πρώτο γύρο όταν το υπόλοιπο 70 είναι σπασμένο σε 3-4 παρατάξεις. Αν υπήρχε 2ος υποψήφιος από τον χώρο της κεντροδεξιάς θα έβγαινε πρώτος; Αναλύσεις όπως σε συμφέρουν σε αυτούς που δεν ξέρουν. Η μόνη περίπτωση να έβγαινε ο Γιάννης θα ήταν αν ψήφιζαν τα "ηλεκτρονικά φαντάσματα" όπως στη ΝΟΔΕ...ξέρεις εσύ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Και επειδή το γράψατε αυτό γιατί ΝΟΔΕ σήμερα φωτογραφήθηκε και η υπόλοιπη ΝΟΔΕ με το σμυρνιωτη ! Δε ξέρω αν σας το είπα αλλά όλοι αυτοί σήμερα μου είπε ένα πουλάκι είναι στη ΝΟΔΕ !χαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον κάψανε τον γιατρό! Ήδη έχει καταλάβει το λάθος! Τον εκθέσαν! Άντε τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα….

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακούστε λίγο πως έχουν τα πράγματα Βαρδιαμπασης δ θα κατέβει στο τέλος . Ο τζιουμης να σταματήσει να διαρρέει όνομα γιατί θα εκτεθεί ,γενικά με τους γιατρούς δ θα τα πάει καλά και άλλους έχει σίγουρος αλλά δ θα κατέβουν μαζί του .
    Επίσης έχει τάξει στο Βασίλη την επόμενη αν κατέβει μαζί του το ίδιο βέβαια έχει τάξει και σε άλλους -ες 2-3 γιατρούς αλλά μαθαίνονται αυτά γιατί εδώ δεν υπάρχει ιατρικό απόρρητο γιατρέ μου .Γενικά επίσης θα πρότεινα να μη σας κυριεύει ο πανικός γιατί δεν είναι καλός σύμβουλος βέβαια θα μου πεις ούτε ο παράς είναι αλλά τον ακούτε Χαχχαχαχαχ επίσης γιατρέ μ θέλω να σε ενημερώσω ότι τα πράγματα δεν είναι όπως το 19 τα έγραψες και εκείνη η χαμένη ψυχή ο Σωκράτης ! Να τον ακούς το Σωκράτη γιατρέ έχει καει η γούνα του το ξέρει το παιχνίδι αυτός , σε προειδοποίησε αλλά δ το κατάλαβες ….. δ είπε αν στηριχτεί π γιαννης απ το κόμμα θα το καταλάβεις εσυ γιατρέ ξέρεις ότι στηρίζεται άρα απλά περιμένουμε να το καταλάβεις πριν η μετά την κάλπη πάντως θα το δεις

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μηδέν έργο ο Τζιουμης στο Λεβιδι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Που πάει ο γιατρός δεν βλέπει ότι ούτε ένα δέντρο δεν μπορεσε ο δήμος να στολίσει στο λεβιδι, δεν ακούει ότι χρησιμοποιεί έργα της περιφέρειας σαν δικά του , δεν μιλάει με τον κόσμο που είναι απογοητευμενος , συμφωνεί όταν πέφτουν πίσσες μόνο στο πάνω μέρος του χωριού κτλ . Χάθηκε το μεγάλο έργο του βιολογικού και του εσωτερικού δικτυου ύδρευσης, ο παιδότοπος έχει διαλυθεί, το έργο στο ηρώων σταμάτησε... μην πάμε στα γύρω χωριά τι συμβαίνει. Ας σκεφτεί αυτά πρώτα και μετά ανακοινώνει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Με ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ αντιδήμαρχος και λογιστής τοπικό ίσως έτσι γίνει κάτι καλό για το Λεβίδι.
    Ο ΚΩΣΤΑΣ όμως εμπιστεύεται αυτός που ήταν απέναντι του ……

  • Γνώστης
    Γνώστης Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γήπεδο είμαι προσωπική υπόσχεση και έργο του κ. Σκαντζού
    Το έτρεξε με το τρόπο της η ομάδα.
    Τα φώτα είναι έργο του κ. Τατούλη

  • Α
    Α Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΡΑΣ....ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΡΑ ΑΥΡΙΟ. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ......ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λιάκος ο Λεβέντης θα είναι ξανά υποψήφιος η θα τον καθαρίσει η κατσαρομάλλα;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σκατζός ξέρει ότι ο τζιουμης δεν τραβάει οι απορροφήσεις των χρημάτων της περιφέρειας που πήρε ο δήμος είναι στο πάτο συν ότι ο πονηρός δήμαρχος έχει μια κλίκα προέδρων με σκοπό να διαβάλλει την περιφέρεια. Ο Μανώλης προσωπικά αγωνίστηκε για το γήπεδο λεβιδιου και ο Κωστάκης το παρουσιάζει για δικό του .η τοπική ομάδα απο την άλλη λαλιστατη με τον τατουλη δεν έχει πρι την αλήθεια. όλα αυτά τα γράφει και θα έρθει η μέρα να ακουστούν

  • Α
    Α Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΓΙΑΣ....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ το 2019 τον γερό Δημο τον δούλεψε ο δήθεν κολλητός του τότε ο Ξερόλας ο Λεβέντης και του πήρε όλες τις ψήφους και δεν του έδωσε ούτε μια.
    Δεν πειράζει όμως όλα εδώ πληρώνονται γερό Δήμο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    17:57 Στις 8/10/23 για τέταρτη φορά πρώτος θα είναι ο Σμυρνιώτης . Και ως γνωστόν κατά 99,99% δεν θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή για να παιχτούν ξανά τα γνωστά παρα...παιχνίδια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως άκουσα το Σκαντζό να σούρνει τα εξαμάξης σε κάποιον στο τηλέφωνο που αφορούσε τη Δαριώτου ,και την παλιά κάτω αγορά.
    Οπότε γατάκια μην χρεώνεται το Μανώλη με αρλούμπες γιατί πολύ απλά όταν κάνει κάτι το κάνει φανερά και στα ίσα
    Υπομονή λοιπόν καλά Χριστούγεννα σε όλους..
    Μανώλη μήπως να κατέβεις για Δήμαρχος στην Τρίπολη ??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι του Σμυρνιώτη θα είναι για τρίτη φορά νικητές στα σχόλια στα τοπικά σάιτ και ηττημένοι στις εκλογές...η δε ΝΟΔΕ είναι για γέλια...τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ο γερό Δημο πάει του αξίζει όμως.....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε πάρτε το χαμπάρι η Τρίπολη βγάζει Δήμαρχο! Κι΄αυτός θα είναι Σμυρνιώτης. Θέλετε δεν θέλετε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά θα κάνει οποίος θέλει να κατέβει υποψήφιος να γνωρίζει ότι βγαίνουν όλα στη φορα! ΟΛΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παίζω στοίχημα ότι ο Γιατρος θα έχει δουλειά και δ θα κατέβει ! Ο Σμυρνιωτης θα πάρει το δήμο και πάλι το Παΐζη στοίχημα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε μαύρε Δήμο Σωτηρόπουλο για νεροκουβαλητή σε έχουν εκεί στο Τζιουμέικο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Δήμο Σωτηρόπουλο δεν τον ρώτησε κανένας αν συμφωνεί με την υποψηφιότητα Βαρδιάμπαση;
    Τι θα κάνει ο Δήμος τώρα κύριε Τζιούμη;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως διχνουν τα πράγματα ο μπάτσος από την ενότητα Λεβιδίου δεν πρόκειται να βρει ούτε τον δικό ψήφο.
    Γιωργάκη ας πρόσεχες....

  • Ας
    Ας Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ισχύουν και τα 2 ονόματα γιατρού και λογιστή ίσως η καλύτερη επιλογή.
    Όμως στο τοπικό πάσχει και ο κόσμος θα τους γυρίσει την πλάτη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 12:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους το δίδυμο φωτιά Γιατρού και Ελένης θα πάρει σάρκα και οστά.

  • Ψηφοφόρος
    Ψηφοφόρος Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ισχύουν και οι 2 υποψηφιότητες - στηρίξεις τότε έχει κάνει πολύ καλή επιλογή ο ΚΩΣΤΑΣ.
    Αλλά έχουν συμφωνήσει θα βοηθήσουν;;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    μια φωτο εβγαλε ο Τρουπης και ο αναστατωθήκατε
    που να το παρει και ζεστα....... γραψτε οτι θελετε , εμφανέστατος ο πανικος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος ασχολείται με τον γιατρουδάκο. Χάμπαρι δεν έχει πάρει ποιοι στηρίζουν τον Γιάννη. αυτοί που τον στήριξαν το 2019 και τους έγραψε κανονικά με την νοοτροπία του γυαλιστή αυτή θα τον κατεδαφίσουν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα είναι πως όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με τις εκλογές ο κόσμος δεν ασχολείται μόνο με τις καλές πράξεις αλλά και με τις κακές…..κατάλαβες;;;

  • Από μεσα
    Από μεσα Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζουμη κοιτα δίπλα σου οι κολλητοί σου που ήταν το 2014 και κοιτα ποιους είδες δίπλα σου και σπου έφυγαν

  • Δεν την παλευετε καθολου
    Δεν την παλευετε καθολου Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαγωθείτε και άλλο με το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές, ποιος φωτογραφήθηκε με ποιον, ποιος ειναι το γατάκι και ποιος το σκυλάκι... Ετσι σας εχουν προβατα και ειναι αυτοι οι βοσκοί. Αντι να κανετε κανενα σχόλιο με πράγματα που πρεπει να γίνουν, διορθωθουν, αλλαξουν για να βελτιωθεί η περιοχή και η ζωή σας, έχετε συμπεριφορά οπαδών και ακολούθων. Παίρνετε λοιπόν αυτό που σας αξίζει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος είναι αυτός ο Βαρδιαμπάσης ρε παιδιά;;;; Τι μεταγραφή έγινε τώρα;;;

  • Ανωνυμις
    Ανωνυμις Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ο λογιστής που έκλεισε ο ΓΙΑΝΝΗΣ τον βρίζει τότε δεν θα βρει ούτε τον δικό του . Γιάννη ξεκίνησες καλά αλλά κάπου σε παρεσυραν.

  • Χορός
    Χορός Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κανδυλαιος αστυνομικός θα φύγει νύχτα……….
    Πάει για τα κλαρίνα είναι μόνο για τις φωτογραφίες

  • ..
    .. Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν όντως ισχύουν οι επιλογές αυτες για Λεβιδι είναι καλό για το τζουμη. Αλλά έχει και άλλους από εκεί που θα τον ρίξουν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Κηπουρός - νερουλάς 3-0 Από ημίχρονο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 08:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σκαντζός στηρίζει Τζιουμη , και του πάει δώρο το Βαρδιαμπαση. Μπράβο κύριε Σκαντζε που πάτε κόντρα στο κόμμα που σας βοήθησε τις προηγούμενες εκλογές.θα το λάβετε μύνημα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 08:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΒΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΓΕΑΣ.
    ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 07:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γαμπρός από το Λεβίδι δεν μπορεί να φάει τους ντόπιους που να χτυπάει τον κ@@ο του στο μάρμαρο. Ο Κρητικός και ο κουμπάρος του θα είναι μπροστά με μεγάλη διαφορά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 07:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην βιάζεστε ρε γατάκια με τις δημοτικές εκλογές γιατί θα προηγηθούν εθνικές πρώτα. Θα δείτε κάτι παιδάκια τύπου γιατρού γαμπρού Λεβιδίου να χάνονται και από τα ψηφοδέλτια και από το προσκήνιο . Μάλλον θα έχουν δουλειά στην Κρήτη εκείνο τον καιρό. Μην βιάζεστε λοιπόν και καλά Χριστούγεννα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 07:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι μόνο δεν θα είναι υποψήφιος αλλά δεν πρόκειται και να ασχοληθεί.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 07:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαρδιάμπασης είναι ο ποιο δημοφιλής άνθρωπος και άριστος γιατρός όχι μόνο στην ενότητα Λεβιδίου αλλά και στην Τρίπολη.
    5 αστέρων επιλογή!!!!!
    Καλή επιτυχία!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 02:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι στιγμή που έχεις εκλεγεί σε μια θέση από τα μέλη ενός κόμματος πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός με ποιους φωτογραφίζεσαι δημόσια. Και ναι, τη στιγμή που δεν έχει δοθεί επίσημη στήριξη από τα αρμόδια όργανα δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Επίσης, κάτι άλλο που πρέπει να προσέχεις είναι με ποιους φωτογραφίζεσαι δημόσια όπως εδώ: https://www.kalimera-arkadia.gr/tripoli/item/148993-i-proti-fotografia-smyrnioti-meta-tin-anakoinosi-ypopsifiotitas-poia-prosopa-einai-dipla-tou.html

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 01:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ ασχολείσαι με τον μπάτσο.. Γιατί άραγε;; ... Ο λογιστής από την Κανδήλα;; Αυτός που βρίζει τον Σμυρνιωτη; Γελάει ο κόσμος...... !!! Μαζέψου και σοβαρέψου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 00:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού λέτε ότι η ΝΟΔΕ δεν έχει δύναμη τι σας νοιάζει τι κάνουν ; Μήπως όμως έχει; Μήπως συμβαίνουν πράγματα που δε ξέρετε ; Μήπως τρίβουν τα μάτια τους ορισμένοι σε λίγο καιρό ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Διπλοκλειδώσετε τις υποψηφιότητες γιατί φυσάει αέρας ! Επίσης μη λέτε ονόματα από τώρα γιατί θα τον κάψετε τον άνθρωπο ! Και είναι κρίμα γιατί του έχει υποσχεθεί ο δήμαρχος την επόμενη μέρα ! Βέβαια την επόμενη μέρα την έχει υποσχεθεί και σε άλλους ….

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός με την παραίτηση του έδειξε τα κίνητρα του
    Κάηκε μόνος του για αυτό του γύρισαν την πλάτη οι δικοί του που τον πήραν νωρίς χαμπάρι .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Λεβιδι Μαντινεία έκλεισε με 60% για Σμυρνιωτη πάμε για άλλες περιοχές .
    Δυστυχώς για το Τζιουμη αυτη τη φορά οι εκλογές θα κριθούν την πρώτη Κυριακή και εκει δεν έχει τύχη ο γιατρός
    Το έχει καταλάβει και έχει αμολήσει το τσοπανόσκυλο του και εκβιάζει κόσμο
    Με τον λασπιτζη προεδρακο τον 50 σταυρών δεν κέρδισε κανείς !
    Α και κατι τελευταίο οι δικηγόροι με τον Σμυρνιωτη θα ειναι τουλάχιστον δυο .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...