Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο πιγκουίνος της Γορτυνίας, ο πρώτος λαχνός της Περιφέρειας και οι τοίχοι που έχουν … αυτιά!

Ο πιγκουίνος της Γορτυνίας, ο πρώτος λαχνός της Περιφέρειας και οι τοίχοι που έχουν … αυτιά!

- Καλημερούδια! Παιδιά προσοχή, προσέξτε τι λέτε ( και τί γράφετε ) γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Χάθηκε να έχει η τύχη αυτιά και όχι οι ...τοίχοι;

- Με αυτά τα σενάρια, τα σχήματα και τις ανίερες συμμαχίες που ακούγονται αυτό τον καιρό στην Τρίπολη για τις δημοτικές εκλογές έχουμε μπερδευτεί και κινδυνεύουμε να πάθουμε εγκεφαλικό! Πάντως δεν κινδυνεύουν όλοι διότι το εγκεφαλικό προυποθέτει …εγκέφαλο!

- Το λαχείο του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου της ΝΔ αυτή την εβδομάδα κληρώνει. Από το όνομα που θα ανακοινωθεί επίσημα κάποιος θα πιάσει τον πρώτο λαχνό και κάποιος δεν θα πιάσει ούτε το λήγοντα! Είναι πολλά τα λεφτά σας λέω, για ποντάρετε!

- Όλοι κατσούφηδες πάνε τώρα τελευταία στη δουλειά τους. Είμαι σίγουρος ότι στη μόνη δουλειά που θα βρεις χαμογελαστούς ( και χαλαρούς ) συνεργάτες είναι σε καμιά φυτεία ...χασισιού! Κάνω λάθος;

- Αν η ΝΟΔΕ Αρκαδίας έφερνε τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο για τον χορό της είμαι σίγουρος ότι θα μάζευε περισσότερο κόσμο από το Μάκη Βορίδη που θα έρθει τη Δευτέρα! Μόνο το προσκλητήριο που του έπεσε από τα χέρια να έλεγε ο Μάκης, έφτανε! Δεν έφτανε;

- Διαδικτυακή εκπομπή με τα μάτια της ...Έλλης ξεκινάει στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Τίτλος της εκπομής θα είναι; Έλλη - νες και δεν θα την παρουσιάζει η Έλλη Στάη αλλά η Έλλη Αρτοπούλου. Καλή επιτυχία Έλλη μας.

- Μία κυρία της πόλης μας όταν άκουσε τον Αντώνη Σαμαρά να λέει ότι θα βάλει ξανά την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη, είπε στην παρέα της: "θέλετε να μπούμε δίπλα στις Μαλδίβες που δεν έχω πάει;" Μάλλον θα ήταν ξανθιά και σίγουρα Νεοδημοκράτισσα!

- Το κρύο παραμένει τσουχτερό στην Αρκαδία και το πρόβλημα της θέρμανσης είναι μεγάλο. Τόσο τσουχτερό είναι το κρύο που ανάγκασε ένα φίλο μας από τη Γορτυνία να πάρει σπίτι του αντί για σκύλο που ήθελε αρχικά... πιγκουίνο!" Τί μου φταίει το δόλιο το σκυλί να παγώνει στο σπίτι;" είπε ο Γορτύνιος και είχε δίκιο.

- Μαλλιά - κουβάρια γίνανε στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας μετά τις καταγγελίες του ΠΑΜΕ! ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πάντως συνεργάζονται χρόνια τώρα στο Εργατικό Κέντρο της Αρκαδίας και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Ρωτήστε τον Άρη και το Σαράντο. Ξέρουν αυτοί από συνεργασίες.

- Βγήκε στο ΤΙ Βι Σούπερ ο Δήμαρχος Γορτυνίας και τους έσφαξε όλους με το γάντι. Μήπως ο Γιαννόπουλος έπρεπε να γίνει ...χειρουργός; Για σκέψου το ρε Γιάννη, νέος είσαι ακόμα, προλαβαίνεις!

- Την Τετάρτη έρχεται στην Τρίπολη ο Παναθηναικός για να παίξει με τον Αστέρα. Επιτέλους να πάρουμε και εμείς κανένα βαθμό. Όλο ντέρμπυ παίζουμε τελευταία ( ΟΦΗ, Καλλονή κλπ )

- ΤΕΛΟΣ: Τρία πράγματα δεν κατάλαβα ποτέ: 1ον) πώς χορταίνουν με σαλάτες; 2ον) πώς οι περικοπές θα φέρουν ανάπτυξη; και 3ον) πώς από το Δημήτρης βγαίνει το ...Μήτσος;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...