Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι άτολμοι αντάρτες, η κλάψα του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι που χρωστάνε της … Μιχαλούς!

Οι άτολμοι αντάρτες, η κλάψα του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι που χρωστάνε της … Μιχαλούς!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Aν νομίζετε ότι η κακοκαιρία στην Αρκαδία θα τελειώσει τον Φλεβάρη κάνετε μεγάλο λάθος! Η ΕΜΥ ανακοίνωσε ότι το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη περιμένουμε χιόνια. Δηλ. θα επιβεβαιωθεί το γνωστό " Μάρτης γδάρτης και κακός ...παλουκοκαύτης ". Συμπέρασμα για όλα φταίει ο ...κακός μας ο καιρός!

- Στις 15 Φεβρουαρίου θα γίνει στην Τρίπολη η 84η βραδιά του Ασώτου από το Σύλλογο Εκδρομέων. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτή η εκδήλωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία διότι οι...άσωτοι στην πόλη μας έχουν - τα τελευταία χρόνια - αυξηθεί επικίνδυνα! Καλή διασκέδαση παιδιά.

- Άσωτους πάντως συναντάς σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Και το ωραίο είναι ότι όλοι αυτοί οι άσωτοι είναι περιζήτητοι γαμπροί  ( αλλά και νύφες ) εν όψει των δημοτικών εκλογών. Έχει να γίνει μεγάλο ανακάτεμα στα ψηφοδέλτια με τα πρόσωπα και τις μεταγραφές! Έχουμε να δούμε πολλά σε αυτές τις εκλογές

- Κάπου διάβασα ότι ο διοικητής του ΕΚΑΒ Νίκος Κωστόπουλος ( γιος του πρώην Βουλευτή Αρκαδίας Δημήτρη Κωστόπουλου ) ακούγεται για την θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας. Έχει βάση το σενάριο ή όχι; Αν ναι κάποιοι θα χρειαστούν πρώτες βοήθειες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!

- Γράφουν και ξαναγράφουν τα Παραπολιτικά ότι ετοιμάζει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Τρίπολης ο Νικόλας Γιαννακόπουλος. Είναι αλήθεια ότι σκέφτεται ο Νικόλας και το «Καλημέρα Αρκαδία» ήταν το πρώτο που είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του. Από τη θεωρία, στην πράξη όμως, υπάρχει πολύς δρόμος…

- Πού τον θυμήθηκε το Βασιλάκη Καΐλα ο Οδυσσέας; Κάπως έτσι - είπε ο Βουλευτής Αρκαδίας - συμπεριφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ! Δεν θέλω να σκεφτώ ότι το κόμμα του Τσίπρα θέλει να παίξει το ρόλο του σύγχρονου Βασιλάκη Καΐλα, είπε ο Οδυσσέας στη Βουλή!

- Γιατί οι πιο πολλοί υποψήφιοι σκέφτονται την εκλογή τους σε δημοτικά συμβούλια για να ξεχρεώσουν τα προσωπικά τους χρέη; Μήπως θα έπρεπε πριν αποφασίσουμε ποιον θα "σταυρώσουμε" στις εκλογές του Μαΐου να ξέρουμε τι βάρη "κουβαλάει" μαζί του ο καθένας αλλά και πόσα χρωστάει; Το λέω αυτό διότι κάποιοι που θα ζητήσουν την ψήφο μας χρωστάνε και της ...Μιχαλούς!

- Το πιο ωραίο το είπε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος στην εκπομπή του Τριαντάφυλλου όταν ρωτήθηκε για τα πρόσωπα που θα επιλέξει να βάλει στο συνδυασμό του. ' Δεν ξέρω αν είναι καλό κάποιος να είναι 20 ή 30 χρόνια δημοτικός σύμβουλος. Αυτό σήμερα θεωρείται πλεονέκτημα ή μειονέκτημα;" αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος.

-Πολλοί θα ήθελαν να μην προχωρήσει η υποψηφιότητα Βουδούρη και να υπάρξει μία συσπείρωση γύρω από τον Πανούση. Τότε, θα άλλαζαν και τα δεδομένα στις περιφερειακές εκλογές. Αλλά, για να μιλάμε ειλικρινά… Δεν το «βλέπω» αυτό το σενάριο να γίνεται πράξη…

-Κάποιοι μέσα από την παράταξη Τατούλη λένε … πολλά και φωνάζουν (ιδιωτικώς) ότι θα γλύφουν από την παράταξη και θα είναι υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς. Δημόσια όμως δεν το λένε; Τι φοβούνται;

-Στείλτε τα σχόλια σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...