Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η πίσω πόρτα του σχολείου, η ζηλιάρα κοπέλα του Προέδρου και τα … καρναβάλια της Τρίπολης!

Η πίσω πόρτα του σχολείου, η ζηλιάρα κοπέλα του Προέδρου και τα … καρναβάλια της Τρίπολης!

- Γεια σας. Τί χαμπάρια? Αυτή η βροχή στην Τρίπολη, μάς σάπισε. Στα ορεινά της ΑΡΚΑΔΙΑΣ, όπως μάθαμε, πέφτει και χιόνι. Τουλάχιστον αυτοί είδαν ...ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ! Εμείς ΠΟΤΕ θα δούμε?

- Υπερχείλισε το φράγμα στο Λάδωνα. Όπως ακριβώς και η αγανάκτηση των πολιτών για την ΤΡΟΙΚΑ και τα μνημόνια. Μιλάμε για ...ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ άνευ προηγουμένου.

- Γύρισε ο Λύτρας και ξαναπήρε ζωή το Facebook! Μίλτο, μην το ξανακάνεις…

- Καλά ρε, τόσο χοντρόπετσοι είμαστε σε αυτή την πόλη; Μόνο το κουτσομπολιό μάς νοιάζει; Τίποτα άλλο; Κάηκε ζωντανός ένας άνθρωπος και μάλιστα δεμένος χειροπόδαρα και ο μόνος που βγήκε μπροστά για να μιλήσει ήταν ο Παπασταματάκης. Μόνο ένας! Και κάποιοι δημοσιογράφοι… Όλοι οι άλλοι «μούγκα». Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε μου τι βλέπετε..

- Η Φώφη Γεννηματά θα βρίσκεται ΣΗΜΕΡΑ στην Τρίπολη και θα μιλήσει στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Τί θα μας πει άραγε η εκπρόσωπος ΤΥΠΟΥ του ΠΑΣΟΚ? Θα δούμε το βράδυ...

- Αυτοί που λένε πάντως ότι σε λίγο καιρό οι μαζώξεις του ΠΑΣΟΚ θα γίνονται σε .. τηλεφωνικούς θαλάμους, είναι τουλάχιστον κακεντρεχείς..

- Με αποφάσεις που δημιουργούν αντιδράσεις ξεκίνησε η ΝΕΑ διευθύντρια του 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τρίπολης. Με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ έκλεισε την πίσω πόρτα του σχολείου και ομάδα γονέων διαμαρτύρεται έντονα γι’ αυτή την απόφαση.

- Η ίδια λέει ότι την απόφαση την πήρε ο σύλλογος των διδασκόντων για την ασφάλεια των παιδιών. Οι γονείς λένε ότι η πίσω πόρτα του σχολείου εξυπηρετούσε καλύτερα πολλές οικογένειες. Άντε ΤΩΡΑ να βγάλεις ΑΚΡΗ!

- Πλησιάζουν οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ και οι ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ετοιμάζονται για να βγούνε στην πιάτσα. Μερικοί στην ΠΟΛΗ μας δεν χρειάζεται να μασκαρευτούν. Είναι έτοιμοι (γιατί να ξοδευτούν?)

- ΑΛΗΘΕΙΑ: Φέτος ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα κάνει καρναβάλι? Πολλοί είναι αυτοί που το περιμένουν με ΑΓΩΝΙΑ. Κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ ελπίζω να μην μας απογοητεύσεις. Πάντως μόνο με εθελοντές δε γίνεται δουλειά κ. Δήμαρχε.

- Φανταζόσαστε τί θα γινόταν με τα σκουπίδια στην πόλη μας αν ΤΩΡΑ ήταν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? Εγώ δε θέλω να το σκέπτομαι καθόλου. Όπως φαίνεται όμως θα τα πούμε και τον ΙΟΥΛΙΟ!

- Μέρα απεργίας η ΤΕΤΑΡΤΗ και απ΄ ότι φαίνεται θα έχει ... συμμετοχή. ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μπουν προσωπικό ασφαλείας! Το γνωστό κόλπο...που πάντα πιάνει. Δηλ. και με το μπαλί και με το μπαλάκι.

-Βόμβα για τη δημόσια υγεία αποκάλεσε ο Πετράν τους τσιγγάνους...τα σκουπίδια που «κοσμούν» τους δρόμους της πόλης, δεν είναι βόμβα; Θα τον πάρει στο κυνήγι κανένας τσιγγάνος και θα του ψάλλει το ''Μπαλαμό'' καμιά ώρα....
-Ψευδαισθήσεις έχουν πολλοί σε αυτή τη χώρα αφού είναι γνωστό ότι όλοι θέλουν κάπου να προεδρεύουν... Με αυτή τη λογική Γορτύνιος πρώην πρόεδρος κάνει ακόμα τον πρόεδρο και στα πολλά κέφια και το δήμαρχο... άντε και … πρωθυπουργός εύχομαι! Ο καθένας ό,τι μπορεί και ό,τι προλαβαίνει...
-Ο δρόμος Παραλλογοί - Τριπόταμα είναι έτοιμος να πέσει και η ζηλιάρα κοπέλα τοπικού προέδρου δεν αφήνει τον πρόεδρο να μιλήσει για το πρόβλημα που υποτίθεται τους βασανίζει χρόνια... Περαστικά του!

- ΤΕΛΟΣ: Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά. Μην ξεχνάτε ότι ΣΗΜΑΣΙΑ δεν έχει ο προορισμός αλλά το ΤΑΞΙΔΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...