Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η υπογραφή που ποτέ δεν μπήκε, η Ελένη που … μένει αλλά δεν πληρώνεται και το κουίζ για τις δημοτικές εκλογές!

Η υπογραφή που ποτέ δεν μπήκε, η Ελένη που … μένει αλλά δεν πληρώνεται και το κουίζ για τις δημοτικές εκλογές!

- Γεια χαρά σε όλους τους φίλους ( και τους εχθρούς ) της στήλης μας.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ έκανε  καλούς φίλους αλλά και ...άσπονδους εχθρούς. Αυτό εμείς το θεωρούμε ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Γι΄αυτό και συνεχίζουμε τη ΔΡΑΣΗ μας καταγράφοντας το παρασκήνιο και τα περίεργα αυτού του ΤΟΠΟΥ όσο πιο αποκαλυπτικά γίνεται. ΚΑΙ δυστυχώς αυτά είναι πολλά.

- Μένει στη θέση της μέχρι να ΦΥΓΕΙ η Σιουρούνη! Ακόμα είναι στο γραφείο της αλλά δεν ...πληρώνεται. Άπαιχτο αυτό το ελληνικό κράτος και η δημόσια διοίκησή του. Διοικήτρια ΑΝΕΥ χαρτοφυλακίου δεν είχαμε ξανασυναντήσει.

- ΚΑΙ άλλους εργαζόμενους που είχαν μπει σε διαθεσιμότητα δικαίωσε το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Το ερώτημα είναι: οι δικαστικές αποφάσεις εκτελούνται ή βγαίνουν για να καταστρατηγούνται όπως και οι ΝΟΜΟΙ αυτού του κράτους? Δεν περιμένουμε απάντηση, την ξέρουμε.

- Με αυτή την  ΠΙΣΩ πόρτα της Ακαδημίας έχει γίνει χαμός! Πολλοί γονείς νιώθουν ότι έφαγαν ...ΠΟΡΤΑ. Η νέα διευθύντρια έχει ανάψει ...φωτιές και ΔΕΝ ξέρω ποιός θα τις σβήσει. Φωτιάαααα.......

- Έκλεισαν οι υποψηφιότητες για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Τελικά, παρά την κρίση που περνάει το κόμμα, υπήρχε ζωηρό ενδιαφέρον. Ακόμα και από γυναίκες. Μπράβο...

-  Η άφιξη της Φώφης στην Τρίπολη φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη στο γυναικείο φύλλο για εμπλοκή στα κοινά. Τρώγοντας βλέπετε ανοίγει η όρεξη. Καλό?

-  Μετά από πολύ καιρό γέλασε το χειλάκι των τοπικών ΠΑΣΟΚΩΝ. Αυτό έγινε αμέσως μετά την εκδήλωση με την Φώφη. Τέτοια εκδήλωση δεν έχει κάνει ποτέ μικρό κόμμα στην Τρίπολη. Πώς αλλάζουν οι καιροί!!!

-Φραστική επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του Οδυσσέα ένας εξαγριωμένος πολίτης το πρωί της Πέμπτης, κοντά στην Πλατεία Πετρινού.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή και ο πολίτης του επιτέθηκε για το γεγονός ότι στηρίζει το μνημόνιο και έχει ψηφίσει όλα τα οικονομικά μέτρα που έχουν παρθεί τα τελευταία χρόνια.

Στο συμβάν ήταν και ένα συγγενικό πρόσωπο του βουλευτή, καθώς και ένας συνεργάτης του.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγες στιγμές και το επεισόδιο τελείωσε χωρίς να δοθεί συνέχεια.

-Υπάρχει μια απορία που ακόμα δεν έχει απαντηθεί: Ο Κώστας Ζαχαριάς γιατί δεν συνυπόγραψε την ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση «Κωστόγιαννη – Παπαηλίου»; Δηλαδή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου (για παράδειγμα) που την υπόγραψε ξέρει καλύτερα από τον Κώστα την υπόθεση που είναι τοπική; Το επισήμανε και ο ίδιος ο Παπαηλίου σε πρόσφατη συνέντευξη του…

-Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για τις λακκούβες έχει περάσει καμία βόλτα από το δρόμο αριστερά στην οδό Πελάγους που οδηγεί στο μοναδικό πρατήριο καυσίμων με υγραέριο κίνησης στην Τρίπολη; Διότι αν έχει περάσει και έχει δει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΛΙ που επικρατεί και δεν έχει κάνει τίποτα, τότε υπάρχει σοβαρό θέμα.. Θα επανέλθουμε με ρεπορτάζ…

-Κουίζ – Αλήθεια, ο Σμυρνιώτης ποιον θέλει για αντίπαλο; Τον Παυλή ή τον Τσιαμούλο; Έχει καμία προτίμηση;

-Όλο και πληθαίνουν οι φωνές μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που λένε ότι μόνο ο Ζαχαριάς μπορεί να διεκδικήσει σοβαρά το Δήμο Τρίπολης. Αλλά, «Χλωμό» το βλέπω να βάζει υποψήφιος… Για πολλούς και διάφορους λόγους…

-Αυτά για σήμερα. Τα μηνύματά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.! Και τα λέμε πάλι αύριο! 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...